2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hadi ya İnstagramda çok karşıma çıkıyor reklam olarak sütü 30 ml di 150 oldu gibisinden yalan mı bunlar ya almayı düşünüyordum bir hesaptan online o yüzden sordum

Hadi ya İnstagramda çok karşıma çıkıyor reklam olarak sütü 30 ml di 150 oldu gibisinden yalan mı bunlar ya almayı düşünüyordum bir hesaptan online o yüzden sordum

Bn de tam onlara kanip aldim hatta buraya da yazmistim gercek olabilir mi diye..Gercekten bana bi cay bi hosaf tarifi yolladi bi de hergun rapor istedi cis kaka ve besleme durumlarimi iceren baska bisi yok.Gonderdigine de faydali bi yorum yapmiyor.Gerci belki baskadi size yardımcı olur belki iyi gelir bilemiyorum benim tecrubem kotuydu

Tabi yazarım ama sana tavsiyem boza dene gerçekten faydası oldu bana

Kızlar göbeğimde cok fazla çatlak oldu ve bu çatlaklar gecmiyormus kalıcı olarak
Ama suan hepsi kırmızı beyaza dönmeden kırmızı daha cok iyilesiyormus bir öneriniz var mı

Yanliz değilsin, su an bile öyleyim, uyumuyor 10 dk uyuyup uyanıyo, cildirmama az kaldı ama işte, çok tatlı oldukları için insan seve seve yapıyo Allah bize kolaylık versin
B barmen benim eşimle halası her gece 3’e kadar oturup çekirdek çitliyorlar. Biri sabah uyur biri gündüz ben de baktım emzirirken uyukluyorum. Hatta dün 5.30’da çocuğu beşikten almışım koluma koyup uyumaya devam etmişim emzirmeden. Korkmaya başladım kendimden. Dün gece 12’de bebeği onlara verdim. 3’e kadar bir uyumuşum ki kendime geldim ya. Hatta uyuyan çocuğu aldım şu anda öylesine kucağımda tutuyorum dün akşam sapıttı benimki de. 5’ten gece 12’ye kadar sürekli hem emdi hem mama içti.

Yanliz değilsin, su an bile öyleyim, uyumuyor 10 dk uyuyup uyanıyo, cildirmama az kaldı ama işte, çok tatlı oldukları için insan seve seve yapıyo Allah bize kolaylık versin
Amin ben artık ne istediğini de anlamıyorum tam cözmustum ihtiyaçlarını ama şuan ilk doğduğu zamana döndüm gibi niye ağlıyor derdi ne hiçbir fikrim yok deneme yanılma yoluyla buluyorum

Kesintisiz uyumak gerçekten çok farkediyor sessiz ve kesintisiz bir uyku için şuan neler vermezdim bazen insan gerçekten yorgunluktan ne yapacağını şaşırıyor o halde bile evet bebisimize bakabiliyoruz ama refleks haline geliyor dinlenip bakmak daha sağlıklı kesinlikle

Kızlar gece 1 gıbı en son mama ıcırdıgımı hatırlıyorun, esım ben gazını alırım dedı, aldı benden, sonra bı uyandım saat 5bucuk olmus, bebek yatagında uyuyor.. Nasıl yerımden fırladım anlatamam 4 bucuk saat ac kaldı, ıcım ıcımı yiyor suan, hemen mutfaga kostum hep 60 yapıyordum 90 yaotım bu sefer de, mama ılıyana kadar da emzırdım 10 dk kadar, hepsını yedı, kusmadı da.. Banyo yaptırmıstık aksam ondan rahat uyudu sanırım.. Insallah kan sekerı cok dusmemıstır

Bişey olmaz canım arada bir. Sen de dinlenmişsindir. Benimki en son 2.30’da mama yemiş, 5.30’da kaldırmaya uğraştım 7’de anca kalktı.

Canım arada olur öyle vücudunun dinlenmeye ihtiyacı var. Beslenmeye ilişkin kitapta 4-6 haftadan sonra 4 saatte bir beslenmeye geçebilirsiniz diyor. Sen bizden de erken doğurdun ne kadarlık oldu bebik? Benimkine göre daha yakın 4 saatten1 beslenmeye ki arada benim de 4 saat oluyor. Ya ben uyanamıyorum, ya memeyi tutturamıyorum buluyor 4 saati.

Emzirme danışmanlığı alıyorum şuan Dilruba demirezerden bebeğim sütüm olduğu halde emmeyip sadece uyuyordu meme de
İnşallah faydasını görürsem sizedr tavsiye ederim şimdilik iyi gidiyoruz ama benim bebe iyi beslendiği halde sürekli aç bunu çözemiyoruz bir türlü danışman fazla bile besleniyor diyor

Endişelenme benimde unuttuğum oluyor du uyuyakaldığım ama cami avlusuna bırakılan aç kalan bebekler 15 günlük enkazda bir hafta aç kalan bebekler de yaşıyor aslında iki üç saatlik açlık çok büyük bir olay değil yinede elimizden geleni yapacağız tabiki

Aranizda sut artırmak icin lactamil kullanan var mi?
Ben kullandımda sanki içeriği iyi dğeil kuru meyveyi daha çok tavsiye ederim
Emzirme danışmanından süt artırımı İçin destek alan var mı kızlar?
Ben şuan danışmanlık alıyorum online süt artırımına gerek görmedi danışman bana göre yetmiyor ama danışmana göre fazla besleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…