- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.901
Yok canım 2.30 ve 7 arası hiç beslenmedi. Ama eşim 150 ml mama içti dedi. Bütün akşam da emmişti oysa ki. Benim çocuklarım benim gibi boğazlı.O arada hıc emdı mı pekı
Uyumasını nasıl engellediniz?Emzirme danışmanlığı alıyorum şuan Dilruba demirezerden bebeğim sütüm olduğu halde emmeyip sadece uyuyordu meme de
İnşallah faydasını görürsem sizedr tavsiye ederim şimdilik iyi gidiyoruz ama benim bebe iyi beslendiği halde sürekli aç bunu çözemiyoruz bir türlü danışman fazla bile besleniyor diyor
Benim bebede uyurken bopuluyor gibi garip sesler çıkarıyor korkudan ölüyoruz eşimleBanyodan sonra cok güzel uyuyor
Kucakta çok güzel uyuyor
Yuz üstü cok güzel uyuyor
Uykusundan memnunum şükür ya ama uyurken cok ses çıkarıyor ben her defasında bi sey oldu sanıp uyanıyorum, uykumdan bir sey anlamıyorum
Avent bizde meme de emmeyi azalttı meme istiyor ama emmiyorPhilips avent i seviyo o daha hızlı akıyo comotomo almıştım yavaş akışlı meme reddi de yapmasın diye gerçekten yavaş akıyo ona rağmen meme reddi yaptı biraz ama artık comotomo yu bile istemiyo philips aventi istiyo bunu kullanan da çok kişi var nasıl meme reddi yapmıyor anlamadım gerçekten memeye göre bayağı hızlı
Sheilata neden memeyi almıyorKızlar kızım memeyi almıyor. Doktor biberona başlayabilirsiniz artık dedi. Ben hala korkuyorum biberona alışır hiç almazsa diye. Biberonla başlayıp bebeği memeyi sonradan alan var mı aranızda?
25 gunluk oldu, 30 - 40gun arası 4 saat dıye bılıyorum.. Bazen 4 saste kayıyor mama ama, o arsda emzırmıs oluyorum süt gıdıyor mıdeye dıye takmıyırum onu cokCanım arada olur öyle vücudunun dinlenmeye ihtiyacı var. Beslenmeye ilişkin kitapta 4-6 haftadan sonra 4 saatte bir beslenmeye geçebilirsiniz diyor. Sen bizden de erken doğurdun ne kadarlık oldu bebik? Benimkine göre daha yakın 4 saatten1 beslenmeye ki arada benim de 4 saat oluyor. Ya ben uyanamıyorum, ya memeyi tutturamıyorum buluyor 4 saati.
Tabı orası oyle, 3 saatlık dongu ıcınde yasamaya alsıtık ondan endıse ettımEndişelenme benimde unuttuğum oluyor du uyuyakaldığım ama cami avlusuna bırakılan aç kalan bebekler 15 günlük enkazda bir hafta aç kalan bebekler de yaşıyor aslında iki üç saatlik açlık çok büyük bir olay değil yinede elimizden geleni yapacağız tabiki
150yı tek seferde mı ıcmıs, sen uyurken esın verdı o zamanYok canım 2.30 ve 7 arası hiç beslenmedi. Ama eşim 150 ml mama içti dedi. Bütün akşam da emmişti oysa ki. Benim çocuklarım benim gibi boğazlı.
Emzik ve biberonu bırakıp kaşık biberona geçtik bu biraz daha aktifleştirdi bebeği emerkenUyumasını nasıl engellediniz?
Ben kullandımda sanki içeriği iyi dğeil kuru meyveyi daha çok tavsiye ederim
Ben şuan danışmanlık alıyorum online süt artırımına gerek görmedi danışman bana göre yetmiyor ama danışmana göre fazla besleniyor
Çiş sayısını fazla bulduSize yetmedigini dusunduren ve danismana yettigini dusunduren nedir?
Önce 60 içmiş uyumuş. Sonra huysuzlanmış uyanmış. Çok zaman geçmemişti diyor, mama bitsin diye 90 yapmış. Hepsini içmiş. Çok değil mi 17 günlük çocuk. Ben uyudum ya pilim bitmişti 5’ten sonra çok emzirmiştim 12’ye kadar.150yı tek seferde mı ıcmıs, sen uyurken esın verdı o zaman
Ben de huzursuzlanınca mama veriyorum yoksa hiç uyumıycak, ona da yazık, bana da yazık.Çiş sayısını fazla buldu
ilk ay kilo alımıda fazla dedi
oyüzden sütün gayet güzel dedi
Bana göre de bebeğin huzursuzluğunu mama ile çözüyorum mama verince sakinliyor
Vermezsem memeden ayrılmak istemiyor hep bir huzursuz oluyor
Danışmanda doyduğunu bilmiyor o diyor
Bende ne bileyim annelik işte
Kilo almazsa diye korkuyorum
Canım uykuya daha çok ihtiyacı varmış acıksa uyanırdı merak etme. Onun için iyi bile olmuştur hattaKızlar gece 1 gıbı en son mama ıcırdıgımı hatırlıyorun, esım ben gazını alırım dedı, aldı benden, sonra bı uyandım saat 5bucuk olmus, bebek yatagında uyuyor.. Nasıl yerımden fırladım anlatamam 4 bucuk saat ac kaldı, ıcım ıcımı yiyor suan, hemen mutfaga kostum hep 60 yapıyordum 90 yaotım bu sefer de, mama ılıyana kadar da emzırdım 10 dk kadar, hepsını yedı, kusmadı da.. Banyo yaptırmıstık aksam ondan rahat uyudu sanırım.. Insallah kan sekerı cok dusmemıstır
Çiş sayısını fazla buldu
ilk ay kilo alımıda fazla dedi
oyüzden sütün gayet güzel dedi
Bana göre de bebeğin huzursuzluğunu mama ile çözüyorum mama verince sakinliyor
Vermezsem memeden ayrılmak istemiyor hep bir huzursuz oluyor
Danışmanda doyduğunu bilmiyor o diyor
Bende ne bileyim annelik işte
Kilo almazsa diye korkuyorum
Başladım ama bizimki biberonda da zorlanıyor yarısı dışarı gidiyor mamanınSheilata neden memeyi almıyor
Biberona başlarsan memeden pek umudun olmasın
Memeye öncelik verirsen çok daha iyi olur
Benim sorunum sütüm az yavaş yavaş memeyi de almaya başladı ama süt yokBen kullandımda sanki içeriği iyi dğeil kuru meyveyi daha çok tavsiye ederim
Ben şuan danışmanlık alıyorum online süt artırımına gerek görmedi danışman bana göre yetmiyor ama danışmana göre fazla besleniyor
Kaşık biberonla veya yumuşak kaşıkla verebilirsin mamayı ama biberon kullanmanı önermem red etmese bile bebeğin emmesini körleştiriyor resmenBaşladım ama bizimki biberonda da zorlanıyor yarısı dışarı gidiyor mamanın
Kaşık biberonla veya yumuşak kaşıkla verebilirsin mamayı ama biberon kullanmanı önermem red etmese bile bebeğin emmesini körleştiriyor resmen
Sütün bebek çektikçe çoğalacak az olması çok normal korkma bol bol sağım yap sütüm çoğalacak de psikolojini iyi tutmaya çalış
Bencede öyle hiç vermesem bile yatarken veriyorum en azından uyanmazsa aç uyudu diye vicdan azabı çekmemBen de huzursuzlanınca mama veriyorum yoksa hiç uyumıycak, ona da yazık, bana da yazık.
Çok zor oluyor helede kaynananızda kalıp günde 60-70 kişi misafir geliyorsa hepside kendini doktor sanıp sütün yok diyorsa gerçekten çok zorPsikolojinizi nasil iyi tutuyorsunuz ya ben bunu beceremedim bi turlu..Sutum cogalacak olumlamasi da yapamiyorumbi gun yapsam bes gun yapamiyorum daha dogrusu
Bencede öyle hiç vermesem bile yatarken veriyorum en azından uyanmazsa aç uyudu diye vicdan azabı çekmem
Çok zor oluyor helede kaynananızda kalıp günde 60-70 kişi misafir geliyorsa hepside kendini doktor sanıp sütün yok diyorsa gerçekten çok zor
Kendi evime gelip eşimle başbaşa kalınca sakinleşince ortam sütü hiç düşünmedim sadece bolca emzirip sağdım nerdeyse 30 cc çıkan sütüm 100 cc ye kadar yükseldi
Bizde 45 günlük oldukMuthis bu ne kadar surede ve ne zaman oldu peki? 40 gunu gectim ben artik cok mu gec diye dusunuyorum..
Bi de suru dusunmemeyi nasil becerdiniz benim aklimdan cikmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?