- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.617
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.921
Kuru incir hurma dut pekmez kafada rahatsa gerçekten işe yarıyır ama kafa rahat olmayınca hepsini engelliyorKızlar süt artırma bende işe yarayan yöntemi söyleyim emdikten sonra 120 ml tam bosaltmadan sagdim bugün sagsam 150 rahat çıkar incir ,hurma ,laktozsuz süt,rezene çayı ballı ,laktamil ,ceviz,boza,kefir bugün gerçekten farketti sütüm bunların hepsini deneyinzehirlenmezsek iyi ama bana faydası oldu çocuk emmedigi halde 90 ml zor çıkıyordu süt memeler yara oluyordu düşünün ha birde en önemlisi uyku
Önce kendimi yedim bitirdim ağladım günlerceMuthis bu ne kadar surede ve ne zaman oldu peki? 40 gunu gectim ben artik cok mu gec diye dusunuyorum..
Bi de suru dusunmemeyi nasil becerdiniz benim aklimdan cikmiyor
Brnımkı 25 gunluk 60 - 90 arasını rahat ıcıyor, 80 de kalıyo geneldeÖnce 60 içmiş uyumuş. Sonra huysuzlanmış uyanmış. Çok zaman geçmemişti diyor, mama bitsin diye 90 yapmış. Hepsini içmiş. Çok değil mi 17 günlük çocuk. Ben uyudum ya pilim bitmişti 5’ten sonra çok emzirmiştim 12’ye kadar.
Annem de oyle dedı, acıksa uyanırdı o dıyoCanım uykuya daha çok ihtiyacı varmış acıksa uyanırdı merak etme. Onun için iyi bile olmuştur hatta
Ben kabullendım sutum cogalmıyor, yıne de sagıyorum, aglayınca once meme uzatıyorumPsikolojinizi nasil iyi tutuyorsunuz ya ben bunu beceremedim bi turlu..Sutum cogalacak olumlamasi da yapamiyorumbi gun yapsam bes gun yapamiyorum daha dogrusu
Sohrabcım doktor bana 3 saatte 1 emzir demesine ragmen geceleri kalkıp emzirmiyorum onlar ne zaman uyanıp aglarlqrsa emziriyorum mesela bu gece 1 gibi uyuyup sabah 6 da kalktı oğlum hiç bişey olmuyo korkma ben geceleri en başından beri uyandırmıyorum ne zaman isterlerse verıyorum hem bende dinlenmiş oluyorum ve uyudugum için sabahlarıda sütüm olmuş oluyo uyku cidden sür yapıyor. Kilo alımlarıda gayet iyiKızlar gece 1 gıbı en son mama ıcırdıgımı hatırlıyorun, esım ben gazını alırım dedı, aldı benden, sonra bı uyandım saat 5bucuk olmus, bebek yatagında uyuyor.. Nasıl yerımden fırladım anlatamam 4 bucuk saat ac kaldı, ıcım ıcımı yiyor suan, hemen mutfaga kostum hep 60 yapıyordum 90 yaotım bu sefer de, mama ılıyana kadar da emzırdım 10 dk kadar, hepsını yedı, kusmadı da.. Banyo yaptırmıstık aksam ondan rahat uyudu sanırım.. Insallah kan sekerı cok dusmemıstır
Bende 1 ayın sonunda emziğe başladım. Kaşık biberon ilk 1 ay küçük oldukları için sagıp sütümü emdikten sonra 10 mm kadar verdırdı doktorumuz 40 gunden sonra normal biberona gectım cene yapıları guclendıgı için artık meme reddi de yok biberonla cok guzel içiyorlarEmzik ve biberonu bırakıp kaşık biberona geçtik bu biraz daha aktifleştirdi bebeği emerken
memedeykende uyuduğu zaman uyandırmak çok zor
Altını açıyorum sürekli uyansın diye
Ters emzirme
Koltuk altı emzirme de daha çok süt geliyor ağzına
Birde memede C tutuşunda baş parmak ile Çizgi şeklinde masaj yapıyorum çok etkili oluyor buda
Maşallah sizin sütünüz çok gerçekten hatta var diyim. Ben sağıyorum 9 ml çıktı bugün. Artırmak İçin ne yemem gerekirse yiyorum, takviye de kullanıyorum. Niye gelmiyor sütüm az anlamıyorumKızlar süt artırma bende işe yarayan yöntemi söyleyim emdikten sonra 120 ml tam bosaltmadan sagdim bugün sagsam 150 rahat çıkar incir ,hurma ,laktozsuz süt,rezene çayı ballı ,laktamil ,ceviz,boza,kefir bugün gerçekten farketti sütüm bunların hepsini deneyinzehirlenmezsek iyi ama bana faydası oldu çocuk emmedigi halde 90 ml zor çıkıyordu süt memeler yara oluyordu düşünün ha birde en önemlisi uyku
Canım sütün ne kadardı ne kadar oldu?Önce kendimi yedim bitirdim ağladım günlerce
Sonra yetimhanede ki çocukları düşündüm
Onlarda birşekilde büyüyor mamayla da büyüyebilir dedim
Hiç aklıma getirmedim bir damla içse faydası olacaktır diye düşündüm saldım
Benimde yoktu kızımı emziriyorum arkasına mama veriyordum 1 haftadır yoğun bakimdaydi onada çok üzüldüm şimdi 2 gündür takmıyorum kizimda yanımda yatağın yanında yiyeceklerim girip çıkıp yiyorum bide fırsat buldukça uyuyorumMaşallah sizin sütünüz çok gerçekten hatta var diyim. Ben sağıyorum 9 ml çıktı bugün. Artırmak İçin ne yemem gerekirse yiyorum, takviye de kullanıyorum. Niye gelmiyor sütüm az anlamıyorumcanımı çok sıkıyor bu durum, süt yok diye bebeğimi de emzirmek istemiyorum
Mamayı bıraktın mı cnm?Benimde yoktu kızımı emziriyorum arkasına mama veriyordum 1 haftadır yoğun bakimdaydi onada çok üzüldüm şimdi 2 gündür takmıyorum kizimda yanımda yatağın yanında yiyeceklerim girip çıkıp yiyorum bide fırsat buldukça uyuyorum
30-40gun arası 4 saatte bıre donucekmıs, daha 25 gunluk, sızın bebısler nerdeyse 2 aylık olmus ama ondan rahat uyuyorlardırSohrabcım doktor bana 3 saatte 1 emzir demesine ragmen geceleri kalkıp emzirmiyorum onlar ne zaman uyanıp aglarlqrsa emziriyorum mesela bu gece 1 gibi uyuyup sabah 6 da kalktı oğlum hiç bişey olmuyo korkma ben geceleri en başından beri uyandırmıyorum ne zaman isterlerse verıyorum hem bende dinlenmiş oluyorum ve uyudugum için sabahlarıda sütüm olmuş oluyo uyku cidden sür yapıyor. Kilo alımlarıda gayet iyi
Ben ilk başlardada oyle yaptım benımkiler iyide kilo aldı o yuzden dedım canım ama gunduz güzel emziriyorum hatta butun gun emziriyodum nerdeyse30-40gun arası 4 saatte bıre donucekmıs, daha 25 gunluk, sızın bebısler nerdeyse 2 aylık olmus ama ondan rahat uyuyorlardır
Benimki de her zaman almıyor. Ben de 3 farklı emzik var. Sadece tomme tippe nin emziğini alıyor, sürekli emzik ağzımızda değil ağladığında( alt değiştirirken.Kızlar emziğe alıştırabılsınız mı? Benım bazen kavul edıyo ama cok nadir genelde ittirip atıyo diliyle
İki emzik vardı ikisi de kayboldu evin içinde. Kaybolan şey bi daha bulunmuyor. Her yer çok dağınık.Kızlar emziğe alıştırabılsınız mı? Benım bazen kavul edıyo ama cok nadir genelde ittirip atıyo diliyle
Benimki hemen kabul etti, uykuya dalana kadar kullanıyor sonra diliyle atıyor, gündüz de versem alacak gibi ama genelde uykuya yardımcı olsun diye veriyorumKızlar emziğe alıştırabılsınız mı? Benım bazen kavul edıyo ama cok nadir genelde ittirip atıyo diliyle
Yok canım ya süt çok olsa bile emiyor emiyor illa 1 kez mama içecek uyumuyor yoksaMamayı bıraktın mı cnm?
Ben emzirip takmak iatıyorum emzigi ama kabul etmıyor bi kaç kere dısarda kabul etti cok rahat ettik doktorumda mutlaka alıştırmaya calış yoksa senı emzik olarak kullanırlar dedi ciddende oyle oldu butun gun memedeler vermesem kıyamet kopuyo hatta ben memede uyutuyorum başka türlü uyutamadım malesef ilerde başıma bela olcak bu durum. Memeyle başım dertteBenimki de her zaman almıyor. Ben de 3 farklı emzik var. Sadece tomme tippe nin emziğini alıyor, sürekli emzik ağzımızda değil ağladığında( alt değiştirirken.) ya da uyuyamadığında veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?