2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar emziğe alıştırabılsınız mı? Benım bazen kavul edıyo ama cok nadir genelde ittirip atıyo diliyle
Valla benimki dünden razı emziğe de ben çok vermek istemiyorum. Annem eşim karşı çıkıyordu doktor kontrolü için ağlama krizinden dolayı dışarı çıkaramayınca teslim oldular emzik verdim. Şimdi daha çok uykuya dalacağı zaman ya da sheilata gibi alt değiştirirken ağlama krizine girince veriyorum. Bazen de emmesine rağmen gazı olduğu için yine meme istediğinde veriyorum gaz, kaka yapıyor rahat o zaman.

Benimki hemen kabul etti, uykuya dalana kadar kullanıyor sonra diliyle atıyor, gündüz de versem alacak gibi ama genelde uykuya yardımcı olsun diye veriyorum
Ayyy ne kadar şanslısın maşallah en guzel bebek emziği kabul eden benım hemen atıyo ya sen yerınede alıştırırsın uyuturken benım memede uyuyorlar ne yapcam bılmıyorum. Gunduzde emzirdikten aonra denıyorum en azından aldanır emikle karnı tok biliyorum kusuyo artık kızım ama sürekli meme istıyor

Neden vermek istemıyorsun canım? Bende vermek iatemıyorsum meme reddi olmasın diye 30. Gune başladım vermeye memeye alışmışlardı zaten 30 gunden sonra red olmaz dedi doktorum olmadı da cok şükür ama bu seferde emziğe alışmıy. Bazı arkadaslarım doğar doğmaz vermiş onların kabul etmiş ama ben o zaman korkmuştum vermeye. İlerisi için cok buyuk bi nimet emzik memeyi emzik yapıyolar yoksa

Merhaba. Dogurdunuz mu ve hemoroidiniz ne durumda. Normal mi sezaryen mi doğum yaptınız

Açıkçası meme reddinden korktum daha 1 haftalık kontrolüne giderken vermek durumunda kaldım. Çok küçük diye istememiştim vermeyi. Ama gidince doktora sordum, o da benim kızım da kullanıyor, vermesen parmak emecek zaten, 2 yaşında bıraktırıcaz, her an değil ama ajite olduğunda, kendini sakinleştiremediğinde ver dedi. Bazen memede çok kalıp emzik yapıyorsa mememi o zaman da veriyorum.

Memeyi emzik yapması neden kötü kızlar? Benim emzirmek çok hoşuma gidiyor daha da yakınlaşıyoruz hissediyorum. Bilmediğim için soruyorum, memesini emzik yapan anne tanıdığınız var mu ya da başından geçen yoksa birilerinin söylediğimi??

Ben. 2 sene boyunca hiç uyumadığından, geceleri memelerim açık yattığımdan, arabada bi yere giderken iki meme açık gittiğimden kötü. (Birini emerken diğeriyle oynuyor)
Pandemide Yarım saat canlı ders, on dakika meme şeklinde
Meme bitince çocuğumu sevmeye başladım desem yeridir.

Benim duyduğum ve okuduğum memeyi emzik yapmak emmediği halde alışkanlık/ rahatlama isteği gereği sürekli memede durması. Bu durumda beslenme harici de memede durduğu için siz onu bırakıp her hangi bir şey yapamıyorsunuz, uykuya dalmak için sürekli memeye ihtiyacı olacak vs. Mayıs gibi çalışmaya döneceğim için sıkıntı da olur bu arada emzirmek güzel dediğin gibi yakınlaştırıyor, hele şimdi göğüs ucu yaralarım azalınca

Gaz damlası kullanan arkadaşlar memnun musunuz sonuçtan bebekler gerçekten rahatlıyor mu? Uzun vadede kullanılıyor mu (1 ay sürekli) yoksa ara ara mı kullanıyorsunuz? Bir de hangi marka kullanıyorsunuz?

Gaz damlası kullanan arkadaşlar memnun musunuz sonuçtan bebekler gerçekten rahatlıyor mu? Uzun vadede kullanılıyor mu (1 ay sürekli) yoksa ara ara mı kullanıyorsunuz? Bir de hangi marka kullanıyorsunuz?
Canım ben 8 günde 3 kere vermis oldum, ihtiyacı yokken verdim kızım çok zorlandı

Oncekı gece 4bucuk saat kesintisiz uyuyan cocuk, bu gece hıc ama hıc uyumadı, daha yenı uykuya daldı
Cok huzursuz bı geceydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…