- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.941
Benımde ev dagınık vallaİki emzik vardı ikisi de kayboldu evin içinde. Kaybolan şey bi daha bulunmuyor. Her yer çok dağınık.
Valla benimki dünden razı emziğe de ben çok vermek istemiyorum. Annem eşim karşı çıkıyordu doktor kontrolü için ağlama krizinden dolayı dışarı çıkaramayınca teslim oldular emzik verdim. Şimdi daha çok uykuya dalacağı zaman ya daKızlar emziğe alıştırabılsınız mı? Benım bazen kavul edıyo ama cok nadir genelde ittirip atıyo diliyle
Ayyy ne kadar şanslısın maşallah en guzel bebek emziği kabul edenBenimki hemen kabul etti, uykuya dalana kadar kullanıyor sonra diliyle atıyor, gündüz de versem alacak gibi ama genelde uykuya yardımcı olsun diye veriyorum
Neden vermek istemıyorsun canım? Bende vermek iatemıyorsum meme reddi olmasın diye 30. Gune başladım vermeye memeye alışmışlardı zaten 30 gunden sonra red olmaz dedi doktorum olmadı da cok şükür ama bu seferde emziğe alışmıy. Bazı arkadaslarım doğar doğmaz vermiş onların kabul etmiş ama ben o zaman korkmuştum vermeye. İlerisi için cok buyuk bi nimet emzik memeyi emzik yapıyolar yoksaValla benimki dünden razı emziğe de ben çok vermek istemiyorum. Annem eşim karşı çıkıyordu doktor kontrolü için ağlama krizinden dolayı dışarı çıkaramayınca teslim oldular emzik verdim. Şimdi daha çok uykuya dalacağı zaman ya dasheilata gibi alt değiştirirken ağlama krizine girince veriyorum. Bazen de emmesine rağmen gazı olduğu için yine meme istediğinde veriyorum gaz, kaka yapıyor rahat o zaman.
Merhaba. Dogurdunuz mu ve hemoroidiniz ne durumda. Normal mi sezaryen mi doğum yaptınızAy bana hemoroid deme ne çektim 1 hafta Allah biliyor ağlıyordum acidan. Sıcak suya oturmak çok iyi geliyor (erken dogumu tetiklemiyor doktora sordum)
Ve fitil çok iyi geldi bana dediğin gibi sarı kantaron yağı sürdüğüm makyaj temizleme pedini de o bölgeye tampon gibi koydum oyle kurtuldum Allah bir daha gostermsin insallah doğuma kadar çıkmaz diyorum yoksa normal doğum yapamam benimkisi baya ileri seviye
Açıkçası meme reddinden korktum daha 1 haftalık kontrolüne giderken vermek durumunda kaldım. Çok küçük diye istememiştim vermeyi. Ama gidince doktora sordum, o da benim kızım da kullanıyor, vermesen parmak emecek zaten, 2 yaşında bıraktırıcaz, her an değil ama ajite olduğunda, kendini sakinleştiremediğinde ver dedi. Bazen memede çok kalıp emzik yapıyorsa mememi o zaman da veriyorum.Neden vermek istemıyorsun canım? Bende vermek iatemıyorsum meme reddi olmasın diye 30. Gune başladım vermeye memeye alışmışlardı zaten 30 gunden sonra red olmaz dedi doktorum olmadı da cok şükür ama bu seferde emziğe alışmıy. Bazı arkadaslarım doğar doğmaz vermiş onların kabul etmiş ama ben o zaman korkmuştum vermeye. İlerisi için cok buyuk bi nimet emzik memeyi emzik yapıyolar yoksa
Ben. 2 sene boyunca hiç uyumadığından, geceleri memelerim açık yattığımdan, arabada bi yere giderken iki meme açık gittiğimden kötü. (Birini emerken diğeriyle oynuyor)Memeyi emzik yapması neden kötü kızlar? Benim emzirmek çok hoşuma gidiyor daha da yakınlaşıyoruz hissediyorum. Bilmediğim için soruyorum, memesini emzik yapan anne tanıdığınız var mu ya da başından geçen yoksa birilerinin söylediğimi??
Benim duyduğum ve okuduğum memeyi emzik yapmak emmediği halde alışkanlık/ rahatlama isteği gereği sürekli memede durması. Bu durumda beslenme harici de memede durduğu için siz onu bırakıp her hangi bir şey yapamıyorsunuz, uykuya dalmak için sürekli memeye ihtiyacı olacak vs. Mayıs gibi çalışmaya döneceğim için sıkıntı da olurMemeyi emzik yapması neden kötü kızlar? Benim emzirmek çok hoşuma gidiyor daha da yakınlaşıyoruz hissediyorum. Bilmediğim için soruyorum, memesini emzik yapan anne tanıdığınız var mu ya da başından geçen yoksa birilerinin söylediğimi??
Canım ben 8 günde 3 kere vermis oldum, ihtiyacı yokken verdim kızım çok zorlandıGaz damlası kullanan arkadaşlar memnun musunuz sonuçtan bebekler gerçekten rahatlıyor mu? Uzun vadede kullanılıyor mu (1 ay sürekli) yoksa ara ara mı kullanıyorsunuz? Bir de hangi marka kullanıyorsunuz?
Hangi anlamda zorlanmak acaba ıkınmak mı huzursuzluk muCanım ben 8 günde 3 kere vermis oldum, ihtiyacı yokken verdim kızım çok zorlandı
Bir geceleri diğer geceyi tutmuyor maalesefOncekı gece 4bucuk saat kesintisiz uyuyan cocuk, bu gece hıc ama hıc uyumadı, daha yenı uykuya daldı
Cok huzursuz bı geceydı
Sabaha kadar agladı, hep kucak ıstedıBir geceleri diğer geceyi tutmuyor maalesef
Biz de aynıydık bu gece yattığında gaz sancısı kıvrandırdı sanırım uyumamak için çok direndi. Beyaz gürültüyle uyuduk sabaha kadar.Sabaha kadar agladı, hep kucak ıstedı
İkinci ay gazın en çok olduğu zamanmış kolik ayına girmişsiniz dedi dün doktorumuz. Üçüncü ayla azalırmış.Benimki de çok ıkınıp sürekli zorlanma sesi çıkarıyor.
Beyaz gurultu bız hıc denemedık, onu da deneyelımBiz de aynıydık bu gece yattığında gaz sancısı kıvrandırdı sanırım uyumamak için çok direndi. Beyaz gürültüyle uyuduk sabaha kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?