- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.961
Belli olmuyor bi bakıyorsun karnı tok ama basıyor ağlamayı susmuyor susturamıyorum bazen hiç bişeyi yokSabaha kadar agladı, hep kucak ıstedı
Beyaz gürültü bizde gerçekten uykuya geçişte çok işe yarıyor ama telefondan açıyoruz ve telefon hep yanında dursun istemiyorum bi bakınayım dedim beyaz gürültülü uyku arkadaşı falan var mı diye dedim çok pahalılar nedenseBeyaz gurultu bız hıc denemedık, onu da deneyelım
Pişik olunca sampuan surulmez mi canımHipp in Sampuanini aldim ama
Bu ara pişiği var sadece suyla yıkıyorum…yine mis gibi kokuyor
Cok fazla geliyor sanki damla ıkınmaktan kusuyor, cok ıkınıyor artık vermiyorum ihtiyacımiz yok gibi, doktora gidince sorucam ihtiyac olunca damla sayısını azaltip verebilir miyim diyeHangi anlamda zorlanmak acaba ıkınmak mı huzursuzluk mu
Biz daha ikinci aya girmedik ki. Üçüncü dördünci hafta başlıyo gaz dedi bizim doktor.İkinci ay gazın en çok olduğu zamanmış kolik ayına girmişsiniz dedi dün doktorumuz. Üçüncü ayla azalırmış.
Bebeğe yetemediğini sanmıyorum. Kendine ve eve yetemezsin ve yetişemezsin. Evi boşver. Kendin için de geçicek diyebilirim.Ben cok zorlanıyorum kızlaryetemıyorum hıssı cok agır basıyo, kafayı yıcek gıbı oluyorum bazen..
Hayıırrr 9 ml varsa 9 ml çekecek sonra beyne uyarı gidecek süt bitiyor bebek içiyorMaşallah sizin sütünüz çok gerçekten hatta var diyim. Ben sağıyorum 9 ml çıktı bugün. Artırmak İçin ne yemem gerekirse yiyorum, takviye de kullanıyorum. Niye gelmiyor sütüm az anlamıyorumcanımı çok sıkıyor bu durum, süt yok diye bebeğimi de emzirmek istemiyorum
Benimkide öyleydi canı isterse alıyordu istemezse almıyorduKızlar emziğe alıştırabılsınız mı? Benım bazen kavul edıyo ama cok nadir genelde ittirip atıyo diliyle
Alt değiştirirken neden krize giriyorlar anlamıyorumBenimki de her zaman almıyor. Ben de 3 farklı emzik var. Sadece tomme tippe nin emziğini alıyor, sürekli emzik ağzımızda değil ağladığında( alt değiştirirken.) ya da uyuyamadığında veriyorum
Bende emzirmeyi çok seviyorumMemeyi emzik yapması neden kötü kızlar? Benim emzirmek çok hoşuma gidiyor daha da yakınlaşıyoruz hissediyorum. Bilmediğim için soruyorum, memesini emzik yapan anne tanıdığınız var mu ya da başından geçen yoksa birilerinin söylediğimi??
Biz karın üstü egzersizi yapıyoruzBebeği 2aylık olacak anneler ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz artık uyanıklık süresi uzadı
Sohrab sen henüz lohusasın daha çok yeni oldu bebeğin bir süre sonra alışacaksın 40 günden sonra sana bakıcak sana gülecek sen ona yaklaşınca heyecanlanacak nefrs alışı değişecek ozaman herşeyi unutacaksınBen cok zorlanıyorum kızlaryetemıyorum hıssı cok agır basıyo, kafayı yıcek gıbı oluyorum bazen..
Evet gülüyor canım sesime tepki veriyor 27kasımda doğdu 5.haftadan sonra 1atak var ondan sonra başlıyorlar gülmeyeKizlar merhama ben de Aralik annesiyim bebisim 29 Kasimda dogdu. Sizin bebislrrde gülme basladi mi
Bizimki bugun ilk defa komsuya guldu sanki refleks degilse cunku mama yiyip uyuyor uyaniyor surec boyle devam ediyor iste bugun huzursuzdu bi turlu besiginde uzun uyumadi hep kucagimda konsuya goturdum o ara guldu seninki de genelde uyuyor mu gunduz uyanik suresi ne kadar canimEvet gülüyor canım sesime tepki veriyor 27kasımda doğdu 5.haftadan sonra 1atak var ondan sonra başlıyorlar gülmeye
Ben günlük iki uc defa spor yaptırıyorum,Biz karın üstü egzersizi yapıyoruz
Kitap okuyoruz
Kendi kitapları var onları tanıtıyorum
Eline çorap tutturuyorum kasları gelişir belki diye
Gözlerinin içine bakmak önemliymiş mimiklerimiz önemliymiş beyin gelişimi dil gelişimi başlamış
Başka neler yapabiliriz gerçekten
Çocuk gelişimci varsa aramızda yada hemşire ebe bizi bilgilendirse çok iyi olur
Canım günde 3 bez full kakalı, diger bezlerde bazen cis bezinde biraz kakalı olabiliyorKızlar kaka durumu nedir sizlerde yarın 40 ımız çıkıyor
Kızlar kaka durumu nedir sizlerde yarın 40 ımız çıkıyor
Ben günlük iki uc defa spor yaptırıyorum,
Kendi kitabimin okumadığım sayfasına onun siyah beyaz kartını koyuyorum, kendi kitabimi sesli okuyorum,
yan yatırıp duvara o kartlardan koyuyorum
Ve her gün onunla her şeyi konuşuyorum.
Günaydın güzel kızımla başlayıp,Bugün günlerden Çarşamba, annanne kahvaltida tost hazırlıyor, tost şu demek ben cok severim vb
Benim bebeğimde 46 günlük oldu sanırım ama hala gülmüyorEvet gülüyor canım sesime tepki veriyor 27kasımda doğdu 5.haftadan sonra 1atak var ondan sonra başlıyorlar gülmeye
Konuşmak hiç aklıma gelmemiştiBen günlük iki uc defa spor yaptırıyorum,
Kendi kitabimin okumadığım sayfasına onun siyah beyaz kartını koyuyorum, kendi kitabimi sesli okuyorum,
yan yatırıp duvara o kartlardan koyuyorum
Ve her gün onunla her şeyi konuşuyorum.
Günaydın güzel kızımla başlayıp,Bugün günlerden Çarşamba, annanne kahvaltida tost hazırlıyor, tost şu demek ben cok severim vb
Nerede doğum yaptınıKizlar merhama ben de Aralik annesiyim bebisim 29 Kasimda dogdu. Sizin bebislrrde gülme basladi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?