- 25 Ekim 2023
- 1.263
- 2.451
- 53
- 40
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.981
Canım bizim doktor 15 günden sonra başlar dedi bu hafta gazlıyız. Yeni gaz ilacı verdim ilk defa inşallah işe yararBiz daha ikinci aya girmedik ki. Üçüncü dördünci hafta başlıyo gaz dedi bizim doktor.
Nerede doğum yaptını. Ozel hastane
Ben de sling ve ana kucağı için kızımın 3.500 kg olmasını bekliyorum. Açıklamalarında 3.500 kg yazıyordu en son tarttığımda 3.400 dü bebişim. Cuma günü hemşireler ev ziyaretine gelecekler orda tam tartım yapacaklarBunlara ek Ben slinge koyup dans ediyorum onunla,sonunda uyuyakaliyor guzel oluyor
Bunlara ek Ben slinge koyup dans ediyorum onunla,sonunda uyuyakaliyor guzel oluyor
Konuşmayınca yabancı gibi geliyordu konuşmaya basla harika bir duyguBenim bebeğimde 46 günlük oldu sanırım ama hala gülmüyor
Konuşmak hiç aklıma gelmemişti
Ben de sling ve ana kucağı için kızımın 3.500 kg olmasını bekliyorum. Açıklamalarında 3.500 kg yazıyordu en son tarttığımda 3.400 dü bebişim. Cuma günü hemşireler ev ziyaretine gelecekler orda tam tartım yapacaklarokeyse ben de başlicam evde slinge
Konuşmayınca yabancı gibi geliyordu konuşmaya basla harika bir duygu
backslash kızlar ana kucağı için kalça çıkığı ultrasonunu bekliyordum ben suan 24 günlük 350ü baya gecmisizdir kullanabilir miyiz, ultrason 40gunluk olduktan sonra çekilecek
Benimki 1 hafta antibiyotik aldığı için karnı ağrıyor gibi koyu renkli cıvık 3 kez yaptı 2 gündür 37. Gün bugünKızlar kaka durumu nedir sizlerde yarın 40 ımız çıkıyor
Devam ediyor canım , memeden süt akması da devam ediyorKizlar göğüslerinizdeki dolgunluk devam ediyor mu yoksa azaldi mi buna göğüs terbiyesi deniliyormus sanirim ben sonuk sonuk hissediyorum birkac gundur
Direk tüpten sık canım, zaten az sıkıcaksın 1 mll kadar, 1 kere parmagını bastırsan yeterlı, ıcerısı nemlensınn, ben sonra otrıbebe ıle cekıyorum.. 1 tüpü 2 gun kullanıyorum bennKızlar serum fizyolojigi izledigim halde yapamıyorum,Sohrab canım mustela aldım başlığını kırdım, sonra enjektörun ucuna iğne taktım enjektorle cekmek için, cekilmedi, direk musteladan mi burna sıkıcaz
Benım yumusuak hepKizlar göğüslerinizdeki dolgunluk devam ediyor mu yoksa azaldi mi buna göğüs terbiyesi deniliyormus sanirim ben sonuk sonuk hissediyorum birkac gundur
Devam ediyor canım , memeden süt akması da devam ediyor
Kızlar serum fizyolojigi izledigim halde yapamıyorum,Sohrab canım mustela aldım başlığını kırdım, sonra enjektörun ucuna iğne taktım enjektorle cekmek için, cekilmedi, direk musteladan mi burna sıkıcaz
Benım yumusuak hep
Dolgun olması mı iyiymiş sönük olması mı?Kizlar göğüslerinizdeki dolgunluk devam ediyor mu yoksa azaldi mi buna göğüs terbiyesi deniliyormus sanirim ben sonuk sonuk hissediyorum birkac gundur
Dolgun olması mı iyiymiş sönük olması mı?
Canım sıktım bir şekilde ama videolarda sırtına vurunca felan daha çok akıyordu benim kızım burnuna geri çekti ya resmenDirek tüpten sık canım, zaten az sıkıcaksın 1 mll kadar, 1 kere parmagını bastırsan yeterlı, ıcerısı nemlensınn, ben sonra otrıbebe ıle cekıyorum.. 1 tüpü 2 gun kullanıyorum benn
Benimkinde de değişik sesler mevcut
Kızlar sizin bebisler de böyle ses çıkartıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?