2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bunlara ek Ben slinge koyup dans ediyorum onunla,sonunda uyuyakaliyor guzel oluyor
Ben de sling ve ana kucağı için kızımın 3.500 kg olmasını bekliyorum. Açıklamalarında 3.500 kg yazıyordu en son tarttığımda 3.400 dü bebişim. Cuma günü hemşireler ev ziyaretine gelecekler orda tam tartım yapacaklar okeyse ben de başlicam evde slinge

Bunlara ek Ben slinge koyup dans ediyorum onunla,sonunda uyuyakaliyor guzel oluyor

Benim bebeğimde 46 günlük oldu sanırım ama hala gülmüyor

Konuşmak hiç aklıma gelmemişti
Konuşmayınca yabancı gibi geliyordu konuşmaya basla harika bir duygu
backslash kızlar ana kucağı için kalça çıkığı ultrasonunu bekliyordum ben suan 24 günlük 350ü baya gecmisizdir kullanabilir miyiz, ultrason 40gunluk olduktan sonra çekilecek

3500 oncesi kanguru kullanmadim ben ama sling 10.gunden beri kullaniyorum sadece bacaklari ayri oturtmuyordum icine..Ben ergonomik olanlar kullanildigi ve duzgin bağlandığı sürece sorun yaratacağını düşünmüyorum

Kizlar göğüslerinizdeki dolgunluk devam ediyor mu yoksa azaldi mi buna göğüs terbiyesi deniliyormus sanirim ben sonuk sonuk hissediyorum birkac gundur

Kızlar serum fizyolojigi izledigim halde yapamıyorum, Sohrab canım mustela aldım başlığını kırdım, sonra enjektörun ucuna iğne taktım enjektorle cekmek için, cekilmedi, direk musteladan mi burna sıkıcaz

Direk tüpten sık canım, zaten az sıkıcaksın 1 mll kadar, 1 kere parmagını bastırsan yeterlı, ıcerısı nemlensınn, ben sonra otrıbebe ıle cekıyorum.. 1 tüpü 2 gun kullanıyorum benn

Devam ediyor canım , memeden süt akması da devam ediyor

Benim iki gundur falan boyle 6-8. Hafta civarinda oluyormus..Ben ay sutum mu gitti dedim de sagdim yine ayni miktar geliyor
Bebisin kafasini yan yatir ustte kalan delige yarisini fislat sonra sirtina pat pat vur tam gaz almak icin vurdugun yere vurcaksin sonra aynisini diger buruna yap..Ben uc gune bir falan yapmaya basladim cunku geceleri horluyor bizim minik adamCok rahatlatici oluyor onlar icinde

Benım yumusuak hep

Cok az bir sure sonra kendini daha iyi hissetceksin..Seni o kadar iyi anliyorum ki..Ben asla lohusa depresyonuna falan girmem 35 yasindayim diyip lohusaliginin tamamini aglayarak gecirmis bi insan olarak birkac gundur kendimi daha iyi hissediyorum..Bi kabullenis farkindalik geldi..Bedenimize guvenelim biz icimizde minicik bi embriyoyu buyuttuk bi insana donusturduk,kocaman 3 kiloluk eliyle koluyla bi canli dogurduk..Bunu yapan bedenimiz sut mu uretemeyecek? Ona 9 ay yeten bedenimiz simdi mi yetemeyecek? Gercekten annelik yetersizlik hissiymis derlerdi oyleymis ama bu guzel bi yetersizlik hissi diye yorumlayalim her zaman kendinin daha iyisi olman icin seni zorlayan bi yetersizlik hissi.Hersey guzel olacak herkes icin Tum lohusalara sariliyorum

Direk tüpten sık canım, zaten az sıkıcaksın 1 mll kadar, 1 kere parmagını bastırsan yeterlı, ıcerısı nemlensınn, ben sonra otrıbebe ıle cekıyorum.. 1 tüpü 2 gun kullanıyorum benn
Canım sıktım bir şekilde ama videolarda sırtına vurunca felan daha çok akıyordu benim kızım burnuna geri çekti ya resmen

Kizlar hepinize merhaba uzun zamandır giremiyorum umarım hepiniz iyisinizdir çocuklara ve çoğunlukla kendime vakit ayırıyorum o yüzden telefona giremiyorum biz 1 ay iki günlük olduk çok şükür hala hala daha toparlanmış sayılmam ama çok şükür giderek iyi oluyor elimden geldiğince az stres ve dinlenmeye çalışıyorum göğsü yumuşak olan arakdaslar sütüm yok demesin bu süt mevzusu bütün anneleri gereksiz yere rahatsız ediyor aslında ya bende öyleyim sütüm gitti gidicek diye hep tedirginim ama emin olun bunu kafamizdan atık mı herşey sahabiyi olucak instgramda ebesarademirci yi takip ediyorum ve çok olumlu kendime güvenim artı sizze de tavsiye ederim herkes doğurdu ya vala ne hızlı geldik bu günlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…