2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar sizinde bebislerde arada uykusundan uyanirken nefes alamiyormus gibi uyanıyor mu

göbeği 4 günlükken düşmüştü bu akşam göbek deliği az kanamış kurumuş altını açarken fark ettim 20 günlük başına gelen var mı sabah ilk iş doktora gidecez panik oldum

göbeği 4 günlükken düşmüştü bu akşam göbek deliği az kanamış kurumuş altını açarken fark ettim 20 günlük başına gelen var mı sabah ilk iş doktora gidecez panik oldum
Canım bizim 6 gunlukken 1 ocakta düştü 5ocakta kanamasi geçmedi minik minik kanıyordu hastanede gümüş nitrat sürdüler, 12 ocakta yine kanadı götürdüm yine, bir kere yakıldı bidaha yakilmaz dediler, takip et dediler
Bir de göbek deliği sarmal gibi kapalı ya onu açtı icinde aktif kan var mi diye, 5nde gittigimizde icinde taze kanlar vardı, 12snde baktığında kan yok dedi

Tamamen iyileşmiş görünüyordu o yüzden kan görünce panik oldum sabah gidelim o zaman bizimde belki yakılması gerekiyordur

Tamamen iyileşmiş görünüyordu o yüzden kan görünce panik oldum sabah gidelim o zaman bizimde belki yakılması gerekiyordur
Bizimki de zıbınına az az kanıyor açtığımda görüyorum ama öyle aktif bir kanama değil o yüzden takmamıştım, nokta nokta. Önemli mi ki?

Canım geçmiş olsun benim kızımın da kanadı doktora fotoğraf attım endişe etme dedi zaten sonra da geçti. Mümkünse hastaneye/ çocuk doktoruna çok gitmemeye çalışmalı ortalık çok kötü doktorların kapılarının önü hasta çocuk dolu.

Bizimki de zıbınına az az kanıyor açtığımda görüyorum ama öyle aktif bir kanama değil o yüzden takmamıştım, nokta nokta. Önemli mi ki?
Ben 4gun önce düştü minik minik kanadı gecer diye bekledim dediğimde doktor 4 gündür niye getirmedin diye kızdı

kızlar özel aşıları yaptıracak mısınız? Rota virüs aşısı vs
Günü gelen her aşıyı yaptircam canım rota çok tehlikeli bir ishal o yüzden yaptırılmalı önce karma aşının içindeymiş ama devlete çok para lazım çıkarmış özel yapmışlar

kızlar özel aşıları yaptıracak mısınız? Rota virüs aşısı vs
Canım ben daha önce yazmıştım. Bu yaz komşumun 1 yaşında bebeği ve bebeğin anneannesi rota virüsü kaptılar. İkisi de ölümden döndü. İyi ki bebeğin aşısı varmış demişler.
Çocukken menenjit geçirip sonra zihinsel engelli olan birini tanıdığım için bütün aşıları yaptırıyorum ben.

Rotayi ne zaman yaptirmayi planliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…