- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.301
Gerçekten sizin gibi düşünüyorum çok şükür doktorum da hiç gereksiz bir şey söylemez. Ben de ikili test istemedim doktorum yaşın küçük risk çıkacağını sanmıyorum yaparız dedi. Eşimde doktor yaparız diyorsa yaptırırız dedi açıkçası doktorumu seviyorum ama ikilimde kaldımEvet bende aynı sürekli bi araştırma halindeydim o yüzden ne kadar az bilgi o kadar rahat kafa
Bebek için dimi
Aman ben öyle doktor istemiyorum çok irdelerse bende çok araştırmaya girerim şimdi ikili tarama olayı var mesela ben ilkinde istemedim zorla doktor yaptırdı özeldeki sonra devlette istedi yaş riski var doğru ama kuzenimin ikizi olacaktı down sendromu şüphesi denildi hep üzülerek geçirdi hamileliği doğum yaptı normal sağlıklı çocuklar
Siz kendiniz bilirsiniz ama zaten doğruluk payı %100 değil. Ben yaptırmayı düşünüyorum bir şey beklediğimden değil sadece doktorlar yapıyorlar diyeGerçekten sizin gibi düşünüyorum çok şükür doktorum da hiç gereksiz bir şey söylemez. Ben de ikili test istemedim doktorum yaşın küçük risk çıkacağını sanmıyorum yaparız dedi. Eşimde doktor yaparız diyorsa yaptırırız dedi açıkçası doktorumu seviyorum ama ikilimde kaldım
Benim de doktorum da yapariz dedi. Özel hastaneye gidiyoruz kan testleri vb için para ödemeyelim diye testlerin adını yazar aile hekimine yaptirin bana atın der. Bu özelliğinden dolayı para için yaparız demediğine eminim. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin ama tersi de olsa eşimde ben de dokunmayız o yüzden gerekli mi diye düşünüyorum ama doktorumun bilgisinden de emin olunca yapacağız gibi ayda birdi kontrolim ama ikili test yapacağı için 12. Haftaya randevu yazdıSiz kendiniz bilirsiniz ama zaten doğruluk payı %100 değil. Ben yaptırmayı düşünüyorum bir şey beklediğimden değil sadece doktorlar yapıyorlar diye
İlla kötü bir şey düşünürek gitmeyin çok güzel şeyler de söyleyebilir içiniz rahatlar. Sağlık ocağında ikili test yapıyorlar mı kiBenim de doktorum da yapariz dedi. Özel hastaneye gidiyoruz kan testleri vb için para ödemeyelim diye testlerin adını yazar aile hekimine yaptirin bana atın der. Bu özelliğinden dolayı para için yaparız demediğine eminim. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin ama tersi de olsa eşimde ben de dokunmayız o yüzden gerekli mi diye düşünüyorum ama doktorumun bilgisinden de emin olunca yapacağız gibi ayda birdi kontrolim ama ikili test yapacağı için 12. Haftaya randevu yazdı
Hepimiz icin en ideali akdeniz tipi beslenme cnku vucudun ihtiyaci olan o. Sucuk salam sosis vb sakuteri urunleri hamilelikten once normal hayatta da tuketilmemesi gerekiyor. 1 icerikleri temiz degil 2 toksoplasma riski var ki gebelikte bu daha buyuk sorunBen yedim valla hele ki afyonluyum sucuksuz kahvaltı zor bir gün iki gün üç yemem ama illa ki haftada bir yemem lazım zararlı olduğunu ilk kez duydum ama sosis salam mayonez daha doğrusu paketli tüm yiyecekler zararlı zaten normal bi insan için de zararlı ki ben çikolata kisti hastasıyım Akdeniz tipi beslenme den başka bisey yemem yasak
Ayy bayılırım. Zaten çerez gibi çayın yanına gece acıkınca ekmek arası tost tereyağ ekmek ile her türlü yerim.Kaşar peyniri hepsi değil diye biliyorum bebeğin kilo alımı için bana eski kaşar peyniri önermişti doktorum
Bebişe çok kilo aldırıyormus haberiniz olsunAyy bayılırım. Zaten çerez gibi çayın yanına gece acıkınca ekmek arası tost tereyağ ekmek ile her türlü yerim.
Çok sevindim faydalı olmasına.
Faydali degil kilo aldirir gereksiz. Duz beyaz peynir yeterliiiAyy bayılırım. Zaten çerez gibi çayın yanına gece acıkınca ekmek arası tost tereyağ ekmek ile her türlü yerim.
Çok sevindim faydalı olmasına.
İkili testi orada yapacak erken çıkıyor sonuçlarıİlla kötü bir şey düşünürek gitmeyin çok güzel şeyler de söyleyebilir içiniz rahatlar. Sağlık ocağında ikili test yapıyorlar mı ki
Bana aldırıyor olmasınBebişe çok kilo aldırıyormus haberiniz olsun
İkinize birdenBana aldırıyor olmasın
Bendeki var ya aşk resmen o kadar çok seviyorum. Evde bitince kriz tutuyor.Faydali degil kilo aldirir gereksiz. Duz beyaz peynir yeterliii
Yağ konusinda diyetisyenim et tavuk koyduğun yemeğe yağ koyma dedi. Sebze yemeği yiyeceksen salataya yağ koyma dedi. Sebze yemeği yoksa salataya çok az zeytinyağı koy zeytinyağli salata sebze yemeği yerine geçer. Günde 1 tatlı kaşığından fazla tereyağı tüketme dediBugün bebek için neler yedim?
Taze ceviz kırıp yedim.
Tereyağında lorlu omlet yaptım. Tadına bayılmadım ama yemeye uğraştım.
Mevsim meyvesi yedim.
Şu bir ay inşallah daha da dikkat edeceğim.
Pazara gidince de kuşkonmaz vs bakarım.
Tereyag yemesen cok daha iyi. Kendin icin deBugün bebek için neler yedim?
Taze ceviz kırıp yedim.
Tereyağında lorlu omlet yaptım. Tadına bayılmadım ama yemeye uğraştım.
Mevsim meyvesi yedim.
Şu bir ay inşallah daha da dikkat edeceğim.
Pazara gidince de kuşkonmaz vs bakarım.
Ceviz 3-4 yeterli normalde.Tereyag yemesen cok daha iyi. Kendin icin de
Ceviz kac tane yedin mesela meyve
Bol sütünüz varsa kolaylık sağlıyor ben bir göğsümü sağarken diğerine takıyordum baya topluyordu ama sütün olması lazım süt azsa pek bir işe yaramıyorKızlar mochi'nin bu gogus pompası hakkinda iyi kötü bilgisi olan var mı çevresinde kullanan falan?
Manuel gibi ama Manuel de değil bir kere sıkıp birakiyormussun kendi kendine sagiyormus çok güzel yorumlar var ama bilemedim ilk bebegim küçük bir makine arıyordum elektrikliler çok kaba ve pahalı bunu alsam mı hemde anneler günü indiriminde 210 TL ne diyorsunuz?
Yani evet cok kilo alirsin olacagi o. Sonra sen ugrasicaksin vermek icin. İlk 24 hafta (20diyelim) anne kendine aliyomus kiloyu verilemeyenler onlarmis. Sonra bebek kilo almaya basliyomus ve vucut buyuyomus fln flnCeviz 3-4 yeterli normalde.
Ama ben saymadım kaç tane yedim. 5-6 bile olabilir. Kahvenin yanına koydum yeğenimle keyif yaptık. Meyve kabızlık da var zaten. Kayısı, erik yedim de yedim. İştahım çok açıldı.
Çok büyük konuşmuşum dikkat edicem derken içimde sanki canavar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?