2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bugün 38 günlüğüz karnı ağrıyor heralde kızımın calpol verdim çay kaşığı ile emerken kavga ediyor memeyle ağlıyor hiç uyumuyor 3 dakika uyuyup uyanıyor sallamiyordum hiç ayağımda salliyorum şimdi bu bebe bana yapmam dediğim herşeyi yaptırdı.Sizin bebeğinizin karnı agriyinca napiyorsunuz anneler atak dönemi bu donemmi

Canım cok tesekkur ederım mesajın ıcın, duygularımı ıfade etnıssın tam olarak, ben de kabullendımm aslında ama aklıma geldıkce de vesvese oluyor, keske keske dıyerek gecıyor gunler.. Elımden gelenı yapıyorum, ben buyum, fazlası olmuyor. Insallahh bugunlerı gulerek hatırlayacağımız gunler cabucak gelır..

Ben dizlerime yatırıyorum fön makinesi tutuyorum ellerimle masaj yapa yapa, yakmadan karnını, evin icinde dolaştırinca yani bebek dikey durunca da iyi geliyor

Rotayi ne zaman yaptirmayi planliyorsunuz?
2 ve 4. Aylar bitinceydi sanırım. Kontrolünde doktor bir ay önceden söyler. Çünkü o ay ücretsiz aşı da varsa aynı gün olması gerekiyor. O ay yok ama galiba.
Yani bir aşı yapılınca bir ay boyunca başka aşı yapılmıyor. Yapılacak aşılar aynı gün yapılıyor.

Bir tabloda 5. Hafta yazıyor. Bir kaç gün farkeder bebekten bebeğe. Calpolü ne kadar veriyorsun?

Be
Bende şey oluyor. Bebek uyuduysa bugün bebekle hiç ilgilenmedim diye üzülüyorum

Canım benim hicbir fikrim yokta devlet hastanesine gidiyorum, özel aşıyı kendi kendime alıp saglik ocağında mi vurdurururm yoksa özel hastaneye mi gideceğim

Kızlar kızım memeyi almaya başladı ama sütüm yok. O yüzden 5 dk emsin uyumadan bıraksın ki mama vereyim derdindeyim çok değişik bir psikolojideyim. Memeyi bıraktırınca parmak emmeye başlıyor hemen aç çünkü süt gelmiyor ağzına keyfim hiç yok nasıl olacak böyle bilmiyorum. Biberondan da içemiyor. Yarısını döküyor dışarı büyük mü geliyor anlamadım napcamı şaşırdım. Hala tek başıma besleyemiyorum bu da canımı sıkıyor

Canım benim hicbir fikrim yokta devlet hastanesine gidiyorum, özel aşıyı kendi kendime alıp saglik ocağında mi vurdurururm yoksa özel hastaneye mi gideceğim
Bir ayı geçtin mi? Geçmediysen kontrolde aile hekimine sor istersen. Ağrı kesici veya antibiyotik vururken reçeteye bakmak istiyorlar. Aile hekimi yazabiliyorsa ona yazdır. Özel hastanede iğne vururken de çok bi ücret almıyorlardı. Acilden giriyorsun. Ama orda da reçete isteyebilirler.

Hepimiz aynıyız canım. Burda bir iki kişi hariç sütü çeşme olan yok, ona üzülme. Ben sütüm çok sanıyordum, çocuk memeyi bırakıp 150 ml mama içiyor. Nasıl açmışsa artık.
Biberondan bizimki de döküyor. Chicco 0+ almıştım ama akışı çok geliyor demek ki. Ara ara kaldırıyorum yutkunsun diye.

Merhaba güzel anneler herkes bebeğine kavuştu, maalesef doğum hikayem de çok güzel olmadığı için buralara yazamadım, lohusa depresyonu da yaşıyorum dibine kadar tabi, doğum kilosu 14 Aralık 2690 gram -1.ay kilosu ise 15 Ocakta 3450 gram (üstünde bezi ve zıbını da vardı tabi 3250 gram desek daha doğru olur) ve doktor yeterli dedi sizlerde durum nedir? Sadece anne sütü ile devam ettiğimizden yetmiyor diye çok tedirginim

Bilmiyorum başka biberon mu alsam? Hepsi aynı mı olur bilemedim gerçekten, belki kızım küçük diyedir bu dökme olayı. Yarısı dışına gidiyor diye parmak edsyle devam etmek zorunda kalıyorum. Sabah yine denedim yine kıyafeti hep mama oldu değiştirdim olmuyor içemiyor, kafasını da kaldırsam biberonu da kaldırsam. Valla hiç iyi değilim başım çok ağrıyır dönüyor hiç böyle olmamıştım kızımı besleyemiyprom niye gelmiyor sütüm anlamıyorum iki gündür 40 dk sağıyorım çıkan süt 9 ml

Hayırlı olsun canım. Ben de sadece mamayla devam ediyorum anne sütü olmadığı İçin 2-3 saatte bir çiş ya da kaka varsa yetiyordur bence. Biz Doğum kilosuna yeni ulaştık 20.günde 3090 oldu kızım. Bebekler doymayınca sinyal veriyor canım ya ağlar ya da parmak emer gözlemle

Ben hala 60 verıyırum, 2 gecedır 90 vermeye basladım, 90ı kusuyor bı mıktar, bazen 60 ı da kusuyor, oncesınde emzırme yapıyorum mutlaka.. 27 gunluk

Su nedenle soruyorum 2.ay sonunda asi takviminde olan verem asisi var.Verem asisi ile rotanin arasinda 3 hafta olmasi gerekiyor ikisi de aktif asi oldugu icin -ben boyle biliyorum ama tabi doktor degilim yine teyite muhtac bilgi- O nedele rotanin zamanini iyi ayarlamak lazim ben de ah sonu doktora soracagim

Benim kizda 11 aralikda 3425 g dogdu 17 ocakda 3860 geldi doktor baya az dedi son hafta 160 gr almış çünkü 3 gündür daha iyi emiyor sanki önce memeyi iyi tutamiyodu şimdi 1 hafta bekliyoruz bakalım haftaya ne kadar çıkacak ona göre mamaya başlarız bu arada 3 cocugumuda hep emzirdim her ay 1 kilo üstü alırlardı ama bu farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…