2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kimisi 1 hafta içinde doğum kilosuna ulaşıyor kimilerine 20 gün sürüyor biz 18.gun

Bana doktor böyle giderse ay sonunda 600-700 gr almış olur dedi. Mama da veriyorum, bizim için yeterli dedi doktor. Doktor yeterli dediyse sorun yoktur.

Bizimki 4 gündür yapmıyor ya

Bir sefer 8 gun yapmamisti benim bebegim.Mama aliyorsa mamasina anne sutu aliyorsa da agzina bi cay kasigi zeytinyagi dok sabah aksam.Bir de makatina zeytinyağı ile masaj yapabilirsin bunlar bizde ise yaramisti.Cok endiselenme doktorlar 10 gune kadar olabilir diyor

Hiç mi ağzından içeri gitmiyor? Şimdi ben de değiştirdim üstünü. Bayağı ıslanmış ama yutuyor da bi taraftan. 11.30’dan beri meme+mama+şimdi tekrar meme. Keşke kayıp emzikleri bulsam.

Ben hala 60 verıyırum, 2 gecedır 90 vermeye basladım, 90ı kusuyor bı mıktar, bazen 60 ı da kusuyor, oncesınde emzırme yapıyorum mutlaka.. 27 gunluk
Demin mama verdim. Eşim hazırlamış kaç ml dikkat etmedim. 60 veya 90. Öncesinde meme emdi. Şimdi yine meme emiyor. Ağzından çıkınca aklını kaçırıyor. Görsen sanki günlerdir aç. Sinirlerim bozuldu artık. O meme emiyor ben telefonla oynuyorum.

Karninin agridigini nasil anladiniz calpol bu durumlarda kullaniliyor mu

Hiç mi ağzından içeri gitmiyor? Şimdi ben de değiştirdim üstünü. Bayağı ıslanmış ama yutuyor da bi taraftan. 11.30’dan beri meme+mama+şimdi tekrar meme. Keşke kayıp emzikleri bulsam.
Gidiyor canım yarı yarıya sanırım umarım yarısını içiyordur kestiremiyorum da baya akıyor dışarı çünkü. Tomme tippe cam biberon var bende yavaş akışlı anne memesine yakın diye aldım. Como tomo diye bir biberon da varmış . 0-3 ay 0-6 ay diye ayrılıyor ama çok bir fark yok gibi dış görünüş, ya da medela işte. Bu ikisinden birini de alsam akıtacak gibi geliyor emin olamıyorum

Kaç günlük canım? Artık hiçbir şeyi aklımda tutamıyorum. Bu lohusalık mahvetti beni psikoloji diye bir şey kalmadı.Benimki hiç böyle iştahlı değil

Kızlar dışarı çıkmaya başladınız mı? Her gün niyetliyorum olmuyor bugün çıkıcam artık kızımla. Her gün yürüyüş yapmak istiyorum dışarıya da alışsın

Canım sen Antalyada mıydın?

Kaç günlük canım? Artık hiçbir şeyi aklımda tutamıyorum. Bu lohusalık mahvetti beni psikoloji diye bir şey kalmadı.Benimki hiç böyle iştahlı değil
19 günlük. Ayağıma koydum sallıyorum ellerini yalaya yalaya uyudu. İştahlısı bi dert iştahsızı bi dert. Sağlıklı olurlar inşallah.

Doğru bilgi sağlık ocağındaki ebe verem aşısı ile rotayı aynı gün yapmamız gerekiyor 2side canlı aşı dedi verem yapılırsa 20 gün sonra rota oluyormuş o sebep veremi yaptırdığımız gün yapacağız rotayı biz

Kızlar dışarı çıkmaya başladınız mı? Her gün niyetliyorum olmuyor bugün çıkıcam artık kızımla. Her gün yürüyüş yapmak istiyorum dışarıya da alışsın
Ben dün ve önceki gün yarım saat 45 dk yürüdüm ama bebeği götürmedim yanımda.

19 günlük. Ayağıma koydum sallıyorum ellerini yalaya yalaya uyudu. İştahlısı bi dert iştahsızı bi dert. Sağlıklı olurlar inşallah.
Aynen öyle canım.biz de 23 günlük olduk. İnş en önemlisi sağlık ona bir şey oldu mu kan bile alsalar onunla ben de ağlıyorum

Antalya eğitim ve araştırma hastanesinin emzirme egitimi, ebeler çok güzel yardımcı oluyorlar bi dene istersen
Süt konusunda da yardımcı oluyorlar mı? Nasıl ulaşabilirim ki hiç bilmiyorum devlette nasıl iletişim kuruluyor ebelerle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…