- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.061
Burası soğuktu bu hafta 5-6 derece, iki gündür de yağmurlu. 10 derece üstü ve yağmur olmasa çıkarım ben de az bile olsa.Ben bebekle çıkmak istiyorum kendim bir yarım saat çıkmıştım Pazartesi
Kadin doğum polikliniğine gidiyormuş gibi git, hastanede orayı bul yani 1.katta, orda ebelerin odasını sor, laktasyon için geldim bebeğim emmiyor de, sütüm yok de, olan şeyleri söyle onlar yardımcı oluyorlar.Süt konusunda da yardımcı oluyorlar mı? Nasıl ulaşabilirim ki hiç bilmiyorum devlette nasıl iletişim kuruluyor ebelerle?
Ben ağız mendili aşığı oldum, her biberon kullanırken çenesinin altina koyuyorum ona dökülüyor , çenesinin altına koyarken bir heyecan bir heyecan beslenecek diye hemen anlıyorHiç mi ağzından içeri gitmiyor? Şimdi ben de değiştirdim üstünü. Bayağı ıslanmış ama yutuyor da bi taraftan. 11.30’dan beri meme+mama+şimdi tekrar meme. Keşke kayıp emzikleri bulsam.
Kızlar dışarı çıkmaya başladınız mı? Her gün niyetliyorum olmuyorbugün çıkıcam artık kızımla. Her gün yürüyüş yapmak istiyorum dışarıya da alışsın
Bu arada veremi de toplu yapıyorlarmış hadi ben geldim verem aşısı olmuyormuş
Canım gazdan da yapamıyolar , alt gazı var mıBizimki 4 gündür yapmıyor ya
Yumuşamaya başladı eskisi gibi değil artıkKizlar göğüslerinizdeki dolgunluk devam ediyor mu yoksa azaldi mi buna göğüs terbiyesi deniliyormus sanirim ben sonuk sonuk hissediyorum birkac gundur
Kızlar sizin bebisler de böyle ses çıkartıyor mu
Benim bebişte türlü türlü sesler korku filmi gibi boğulma sesleri kusma sesleri nefessiz kalma sesleriBenimkinde de değişik sesler mevcut
Doyma demeyelim de cok yeme,Sevgili anneler kusmak doyma belirtisi midir ya?
Benim bebegim emiyor kusuyor sonra yine meme istiyor sonra yine kusuyor boyle bi dongu icerine girdik bi sabahtan beri
Bende bunu merak ediyorumSevgili anneler kusmak doyma belirtisi midir ya?
Benim bebegim emiyor kusuyor sonra yine meme istiyor sonra yine kusuyor boyle bi dongu icerine girdik bi sabahtan beri
Süt var de mı, sagım da yapıyor musun?Demin mama verdim. Eşim hazırlamış kaç ml dikkat etmedim. 60 veya 90. Öncesinde meme emdi. Şimdi yine meme emiyor. Ağzından çıkınca aklını kaçırıyor. Görsen sanki günlerdir aç. Sinirlerim bozuldu artık. O meme emiyor ben telefonla oynuyorum.
Ebemiz birinci ay aşılarını olurken ikinci ayda istersen rotavirüs aşısı da yapabiliriz ama o özel devlet karşılamıyor eczaneye birkaç gün önceden söyleyin getirtsinler onların da ellerinde sürekli bulunan bir şey değil siz alın burda ben yaparım dedi. Zaten araştırdığıma göre iki marka var bu rotavirüste biri iki doz diğeri üç doz. Minik bir damla olmasına rağmen biraz pahalı maalesef ama riske atmaya değmez asla. Eczacımla konuşup markasına karar vercem ikinci aynımıza birkaç gün kala. Sağlık ocağında yaptırabilirsiniz siz de.Canım benim hicbir fikrim yokta devlet hastanesine gidiyorum, özel aşıyı kendi kendime alıp saglik ocağında mi vurdurururm yoksa özel hastaneye mi gideceğim
Sonuç ne oldu şimdi dün 50 günlük bebeğime de aynı teşhis kondu yardımcı olur musunuzKızlar kalça ultrasonu çektiren var mı? 28 günlükken çekildi sap kalçamız oturmamış tip2a dendi 2.ayda kontrol önerildi erken mi çekildi acaba
Ağız mendili, polar tulumu, içindeki body hepsi ıslanmıştı.Ben ağız mendili aşığı oldum, her biberon kullanırken çenesinin altina koyuyorum ona dökülüyor , çenesinin altına koyarken bir heyecan bir heyecan beslenecek diye hemen anlıyor
Çok yorulduğum için bir haftadır sağmıyorum. Zaten zırt pırt memede. Emdikten sonra sağınca bişey çıkmıyor. Var mı yok mu bilmiyorum şu an. Boş mu emiyor memeyi napıyorsa…Süt var de mı, sagım da yapıyor musun?
Sağlık ocağındaki ebe mi? Reçetesiz yapıyorlar mı yani?Ebemiz birinci ay aşılarını olurken ikinci ayda istersen rotavirüs aşısı da yapabiliriz ama o özel devlet karşılamıyor eczaneye birkaç gün önceden söyleyin getirtsinler onların da ellerinde sürekli bulunan bir şey değil siz alın burda ben yaparım dedi. Zaten araştırdığıma göre iki marka var bu rotavirüste biri iki doz diğeri üç doz. Minik bir damla olmasına rağmen biraz pahalı maalesef ama riske atmaya değmez asla. Eczacımla konuşup markasına karar vercem ikinci aynımıza birkaç gün kala. Sağlık ocağında yaptırabilirsiniz siz de.
Öyle oluyor ya gece leri özellikle birde kötü haberler okuyorum buara çok korkutuyor biziKızlar sizinde bebislerde arada uykusundan uyanirken nefes alamiyormus gibi uyanıyor mu
Sütünün olup olmadığını düşünmemeye çalışsan elinden geldiğince dedikleri gibi çoğunluğumuzun sütü böyle bol bol olanlar nadirKızlar kızım memeyi almaya başladı ama sütüm yok. O yüzden 5 dk emsin uyumadan bıraksın ki mama vereyim derdindeyim çok değişik bir psikolojideyim. Memeyi bıraktırınca parmak emmeye başlıyor hemen aç çünkü süt gelmiyor ağzınakeyfim hiç yok nasıl olacak böyle bilmiyorum. Biberondan da içemiyor. Yarısını döküyor dışarı büyük mü geliyor anlamadım napcamı şaşırdım. Hala tek başıma besleyemiyorum bu da canımı sıkıyor
BirisiCevaplarınız için teşekkürler kızlar annelik tedirginlik haliymiş daha huzurlu bi anne olmayı isterdim
Emerken yutkunma yı farkedersiniz boynuna bakarsanız ordan kontrol edilebilir bazen emiyormuş gibi yapıp keyif yapıyorlarÇok yorulduğum için bir haftadır sağmıyorum. Zaten zırt pırt memede. Emdikten sonra sağınca bişey çıkmıyor. Var mı yok mu bilmiyorum şu an. Boş mu emiyor memeyi napıyorsa…
Buraya yazdıktan sonra yaptıBir sefer 8 gun yapmamisti benim bebegim.Mama aliyorsa mamasina anne sutu aliyorsa da agzina bi cay kasigi zeytinyagi dok sabah aksam.Bir de makatina zeytinyağı ile masaj yapabilirsin bunlar bizde ise yaramisti.Cok endiselenme doktorlar 10 gune kadar olabilir diyor
Çok gazı var Altan sürekli veriyor amaCanım gazdan da yapamıyolar , alt gazı var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?