- 12 Nisan 2019
- 24.226
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.081
Yaa ben de anlayamıyorum bunu ıste, emıyor da ne emıyor, kac cc emıyor, bazen emzırıp 1 saat sonra mama yapıyorum, acaba cocuk ac mı duruyo o 1 saatte hıc bılemıyorum..Çok yorulduğum için bir haftadır sağmıyorum. Zaten zırt pırt memede. Emdikten sonra sağınca bişey çıkmıyor. Var mı yok mu bilmiyorum şu an. Boş mu emiyor memeyi napıyorsa…
Yaa ben de anlayamıyorum bunu ıste, emıyor da ne emıyor, kac cc emıyor, bazen emzırıp 1 saat sonra mama yapıyorum, acaba cocuk ac mı duruyo o 1 saatte hıc bılemıyorum..
Sürekli sancı olduğu belli oluyor ayaklarını topluyor ıkınıyor gibi ağlıyor uyumuyorKarninin agridigini nasil anladiniz calpol bu durumlarda kullaniliyor mu
Benimde aynı ya 60 ml den fazla mama içti emiyorda biberonu verince elleri yumruk yapıyor sanki günlerdir aç gibiDemin mama verdim. Eşim hazırlamış kaç ml dikkat etmedim. 60 veya 90. Öncesinde meme emdi. Şimdi yine meme emiyor. Ağzından çıkınca aklını kaçırıyor. Görsen sanki günlerdir aç. Sinirlerim bozuldu artık. O meme emiyor ben telefonla oynuyorum.
Ağlamıyor huysuzlanmıyorsa aç değildir.Yaa ben de anlayamıyorum bunu ıste, emıyor da ne emıyor, kac cc emıyor, bazen emzırıp 1 saat sonra mama yapıyorum, acaba cocuk ac mı duruyo o 1 saatte hıc bılemıyorum..
İşte yapışıyor da üstüne 90 ml içip bi daha nasıl aç gibi emiyor tekrarNilsibel bos meme diye bisi yok,arz talep usulu sut var,bebek oraya gelince sut saliniyor istedigi akista sut olmayabilir onda da huysuzlaniyorlar agliyorlar ya da yapisip kaliyorlar memeye hic ayrilmiyorlar
Gaz agrisi damla verir doktorSürekli sancı olduğu belli oluyor ayaklarını topluyor ıkınıyor gibi ağlıyor uyumuyor
Comotomo akıtmıyor çektikçe geliyor ben onu kullandım ama yine meme reddi yaptı bendeGidiyor canım yarı yarıya sanırım umarım yarısını içiyordur kestiremiyorum dabaya akıyor dışarı çünkü. Tomme tippe cam biberon var bende yavaş akışlı anne memesine yakın diye aldım. Como tomo diye bir biberon da varmış . 0-3 ay 0-6 ay diye ayrılıyor ama çok bir fark yok gibi dış görünüş, ya da medela işte. Bu ikisinden birini de alsam akıtacak gibi geliyor emin olamıyorum
Comotomo akıtmıyor çektikçe geliyor ben onu kullandım ama yine meme reddi yaptı bende
2aylık olmasını bekliyoruz 26sında tekrarlanacak ultrason bende merak ediyorum sonucu paylaşırım umarım düzelmiştir.Sonuç ne oldu şimdi dün 50 günlük bebeğime de aynı teşhis kondu yardımcı olur musunuz
Insallahh dolu memedırNilsibel bos meme diye bisi yok,arz talep usulu sut var,bebek oraya gelince sut saliniyor istedigi akista sut olmayabilir onda da huysuzlaniyorlar agliyorlar ya da yapisip kaliyorlar memeye hic ayrilmiyorlar
Bazen aglıyor bazen uykuya gecıyoAğlamıyor huysuzlanmıyorsa aç değildir.
Benim kucağımdayken aç aç aranıyordu. Artık dayanamadım eşime verdim. İçerde kucakta büyük insan gibi duruyor. Hiç aça benzemiyor. Anlamadım ben bu bebeleri. Bugün kucağımdan toplamda iki saat indi.Insallahh dolu memedır
Bazen aglıyor bazen uykuya gecıyo
Anne kokusu arıyor, benım kızımda gogsumde uyumak ıstıyor hep, yataga yatırınca aglıyor, gece ıcın yatagın basına sıstem kurdum yarı uzanarak yatıyorum o kucahımda 1 saat de olsa uyudum bugunBenim kucağımdayken aç aç aranıyordu. Artık dayanamadım eşime verdim. İçerde kucakta büyük insan gibi duruyor. Hiç aça benzemiyor. Anlamadım ben bu bebeleri. Bugün kucağımdan toplamda iki saat indi.
Hangisi iyi acaba hangisini alsam damlanınGaz agrisi damla verir doktor
Eds de tek başına olmuyor ya sıkıntıBebeginiz memeyi kavramayi cozemediyse biberon kullanmayin bence sonra iyice kafalari karisiyor.Ben hastanedeki yonlendirme sonucu kullandim bir sure 10 gunluktu bebegim meme reddi oldu sonra zor toparladık.Ben bikana kadar eds
Benimki de ayni şu an kucağımda uyuyor bıraktığım an uyanıyorAnne kokusu arıyor, benım kızımda gogsumde uyumak ıstıyor hep, yataga yatırınca aglıyor, gece ıcın yatagın basına sıstem kurdum yarı uzanarak yatıyorum o kucahımda 1 saat de olsa uyudum bugun
Eds de tek başına olmuyor ya sıkıntı
Evet zorda kalırsam ben de yaparım hatta yapayım dedim ama kayınvalidem var Yanımda yardım etmek istiyor çaldırıyorum gece uyanıyor mamayı hazırlayıp getiriyor birlikte yapıyoruzBen yapabiliyorum tek basima artik onu alistim.Ama ugrastirici evet
36.9-37.1 senin nasıl canımKızlar bebegınız!n atesı kac cıkıyor genelde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?