- 12 Nisan 2019
- 24.226
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.101
Benım de 37.1 cıktı, telas yaptım bır an, fazla örttum sanırım ustunu, karnı agrıyor dıye sarıp sarmalıyorum.. Sımdı 36.8 cıktı36.9-37.1 senin nasıl canım
Ben uyuyacağı varsa bezi kakalıysa bile ellemiyorum çünkü bence çocuk büyütmekteki en büyük sorun uykuBugün sabahtan akşama kadar huzursuz bir gündü ne gazdı yahu bitmek bilmedi uyutmadı yavruyu geceden yorgundum gerildim daha da huysuz olmaya başladı babaya verdim uyuduo kadar uğraştım halbuki ah üzümlü kekim yoruldu ağlamaktan ağzı açık uyuyor şimdi açıktı aslında ama dokunamıyorum
Ne sıklıkla ölçüyorsunuzKızlar bebegınız!n atesı kac cıkıyor genelde?
Ben de dışarıya çıkarırken çok sarıp sarmalamışım sanırım terlemiş korktum umarım bir şey olmazBenım de 37.1 cıktı, telas yaptım bır an, fazla örttum sanırım ustunu, karnı agrıyor dıye sarıp sarmalıyorum.. Sımdı 36.8 cıktı
Nurse harvey’s aldık bugün öğleden sonra verdim akşam o ıkınmaları yapmadı. Dr günde iki kere 8 damla verebilirsin dedi. Gece yine ıkınıp gazlı görünürse vericem tekrar.Hangisi iyi acaba hangisini alsam damlanın
Kız kardeşim metsil almış getirmiş birde adaçayı (elma)yağı almış ayağına karnına masaj yaptım öyle bir gaz boşaldı şaşırdım sonra altını doldurdu şimdi mis gibi uyuyor inşallah faydası olur hep huzurlu olur yavrumNurse harvey’s aldık bugün öğleden sonra verdim akşam o ıkınmaları yapmadı. Dr günde iki kere 8 damla verebilirsin dedi. Gece yine ıkınıp gazlı görünürse vericem tekrar.
Bizde yaklasık bir haftadır bu durumdayız anlayamıyorum artık gazı mı var uykusu mu var hiçbir fikrim yok uyku tutturamıyor doğru düzgün yemiyorKızlar bebeğim gündüzleri çok uykusu varken mi huzursuzken mi bilmiyorum memeyi alırken ağlıyor, az emiyor ağlıyor doğru dürüst ememiyor anlamıyorum gece yapmıyor bunu ama gündüzleri nerdeyse bu şekilde geçiyor. Doymadığı için de hep ağlama şeklinde geçiyor günümüz, benzer sorunu yaşayan var mı
Bize de doktor colinox verdi bugün 2. Günümüz. Biraz daha iyi ıkınmaları azaldı ama bugün yine huysuzdu.Hangisi iyi acaba hangisini alsam damlanın
Başladık canım biz çoktan, her hafta mutlaka bir yere çıktık birde ben her hafta mutlaka market vb. Bi kaç yere tek çıktım. İnan çok iyi geliyor. Çocuklar yeşil alanları tercih ettik. En son hava soğuktu kapalı ama az kişinin olduğu bi avmye gittik. En olmadı eşim arabayla gezdirdiKızlar dışarı çıkmaya başladınız mı? Her gün niyetliyorum olmuyorbugün çıkıcam artık kızımla. Her gün yürüyüş yapmak istiyorum dışarıya da alışsın
Metsil ne canım?Kız kardeşim metsil almış getirmiş birde adaçayı (elma)yağı almış ayağına karnına masaj yaptım öyle bir gaz boşaldı şaşırdım sonra altını doldurdu şimdi mis gibi uyuyor inşallah faydası olur hep huzurlu olur yavrum
Silikon uç olarak hangi marka kullanıyorsunuz memnun musunuz?Ben de şaşkınım şu an canım. Memeyi dediğin gibi veriyorum hatta doktorumuz gösterdi ama yok bana mısın demiyor almıyor, silikona fena alıştı hemen yapışıyor ona. Ben de çaresizim bizim ki mamayı da zor alıyor inan 25 cc yi zor verdim sürekli uyuyor uyandırmak çok zor. Bugün elektrikli pompa siparişi verdim neler olacak bilmiyorum psikoloji diye bir şey kalmadı bende. Eşim psikoloğa götüreyim seni diyip duruyor
Wee baby kullandım onu öneriyorlar diye, bana büyük geldi ama diğer markaları bilmiyorum kızım hemen alıyordu, bir de takması zor oluyor yapışması elle tutmak zorunda kalıyordum düşmesin diyeSilikon uç olarak hangi marka kullanıyorsunuz memnun musunuz?
Doktorlar sadece suyla temizleyin diyolar Canim daha cok tahris olmamasi icin..Pişik olunca sampuan surulmez mi canım
Cok fazla geliyor sanki damla ıkınmaktan kusuyor, cok ıkınıyor artık vermiyorum ihtiyacımiz yok gibi, doktora gidince sorucam ihtiyac olunca damla sayısını azaltip verebilir miyim diye
Evet ayni dedi cokariyor 3 gündür
Kızlar sizin bebisler de böyle ses çıkartıyor mu
Evet uykusundada yapiyor, boguluyormus gibi, Doktor’a sordum normal dediKızlar sizinde bebislerde arada uykusundan uyanirken nefes alamiyormus gibi uyanıyor mu
Benimlide Öyle Aslinda tok bence ama emmeyi seviyor…Sevgili anneler kusmak doyma belirtisi midir ya?
Benim bebegim emiyor kusuyor sonra yine meme istiyor sonra yine kusuyor boyle bi dongu icerine girdik bi sabahtan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?