2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bugün sabahtan akşama kadar huzursuz bir gündü ne gazdı yahu bitmek bilmedi uyutmadı yavruyu geceden yorgundum gerildim daha da huysuz olmaya başladı babaya verdim uyudu o kadar uğraştım halbuki ah üzümlü kekim yoruldu ağlamaktan ağzı açık uyuyor şimdi açıktı aslında ama dokunamıyorum

Ben uyuyacağı varsa bezi kakalıysa bile ellemiyorum çünkü bence çocuk büyütmekteki en büyük sorun uyku

Benım de 37.1 cıktı, telas yaptım bır an, fazla örttum sanırım ustunu, karnı agrıyor dıye sarıp sarmalıyorum.. Sımdı 36.8 cıktı
Ben de dışarıya çıkarırken çok sarıp sarmalamışım sanırım terlemiş korktum umarım bir şey olmaz

Kızlar bebeğim gündüzleri çok uykusu varken mi huzursuzken mi bilmiyorum memeyi alırken ağlıyor, az emiyor ağlıyor doğru dürüst ememiyor anlamıyorum gece yapmıyor bunu ama gündüzleri nerdeyse bu şekilde geçiyor. Doymadığı için de hep ağlama şeklinde geçiyor günümüz, benzer sorunu yaşayan var mı

Nurse harvey’s aldık bugün öğleden sonra verdim akşam o ıkınmaları yapmadı. Dr günde iki kere 8 damla verebilirsin dedi. Gece yine ıkınıp gazlı görünürse vericem tekrar.
Kız kardeşim metsil almış getirmiş birde adaçayı (elma)yağı almış ayağına karnına masaj yaptım öyle bir gaz boşaldı şaşırdım sonra altını doldurdu şimdi mis gibi uyuyor inşallah faydası olur hep huzurlu olur yavrum

Bizde yaklasık bir haftadır bu durumdayız anlayamıyorum artık gazı mı var uykusu mu var hiçbir fikrim yok uyku tutturamıyor doğru düzgün yemiyor

Kızlar dışarı çıkmaya başladınız mı? Her gün niyetliyorum olmuyor bugün çıkıcam artık kızımla. Her gün yürüyüş yapmak istiyorum dışarıya da alışsın
Başladık canım biz çoktan, her hafta mutlaka bir yere çıktık birde ben her hafta mutlaka market vb. Bi kaç yere tek çıktım. İnan çok iyi geliyor. Çocuklar yeşil alanları tercih ettik. En son hava soğuktu kapalı ama az kişinin olduğu bi avmye gittik. En olmadı eşim arabayla gezdirdi

Silikon uç olarak hangi marka kullanıyorsunuz memnun musunuz?

Silikon uç olarak hangi marka kullanıyorsunuz memnun musunuz?
Wee baby kullandım onu öneriyorlar diye, bana büyük geldi ama diğer markaları bilmiyorum kızım hemen alıyordu, bir de takması zor oluyor yapışması elle tutmak zorunda kalıyordum düşmesin diye

Doktorlar sadece suyla temizleyin diyolar Canim daha cok tahris olmamasi icin..

Aranizda Juno kullanan var mi yatak olarak?
Ben hep duz yatiriyorum buna hem guvenli uyku kriteri oldugu icin hem de kafa kismi oyuk ve duz kafa riski yok diye.Ama sanki bebemin kafa biraz sivrilesmeye baslamis ya..Sizde var mi bu durumu yasayan?

Kizlar, bebeginizin dilinde hafif beyazimsi leke kaliyor mu? Acaba pamukcuk mu diye endiseliyim… ama sütde olabilir herhalde, emin degilim cok hafif …

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…