2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kizlar, bebeginizin dilinde hafif beyazimsi leke kaliyor mu? Acaba pamukcuk mu diye endiseliyim… ama sütde olabilir herhalde, emin degilim cok hafif …

Gazli bezi icme suyu ile islatip dilini temizleyebilirsiniz hafif hafif..Geciyorsa kalinti gecmiyorsa pamukcuk..Bu temizligi gunluk yapmak lazim galiba ama ben de yapmiyorum.Hele bi de mama alan bebekse bembeyaz oluyor dili

Bebeginiz memeyi kavramayi cozemediyse biberon kullanmayin bence sonra iyice kafalari karisiyor.Ben hastanedeki yonlendirme sonucu kullandim bir sure 10 gunluktu bebegim meme reddi oldu sonra zor toparladık.Ben bikana kadar eds
Hızlı kilo verdi diye doktor yoğun bakıma yatırdı 5. Gün oysa çok olabilen bi durummuş mama başlayın dese başlardık gerek yoktu boş yere yattı tabi o zamanlar korktuğum için kalsın dedim son iki gün hemşire biberonla besledi orda bir baktım artık benim memeyi almıyor hala toparlamaya çalışıyoruz

Kızlar bu annelik ne güzel bi duygu maşallah yaaa Rabbime binlerce şükür olsun. Dün bebeğim biraz uyu nolur diye yalvarırken şimdi o mışıl mışıl uyuyor yanında ben uyuyamıyorum uyansana sevsem koklasam diye. Hiç böyle biri olacağımı düşünmezdim. sanırım şuan lohusalık hormonlarım ağır bastı duygulandım yazdım öyle. ( bu dedim ya yarın gece hiç uyumaz öyle de şom ağızlıyım )

Aranizda Juno kullanan var mi yatak olarak?
Ben hep duz yatiriyorum buna hem guvenli uyku kriteri oldugu icin hem de kafa kismi oyuk ve duz kafa riski yok diye.Ama sanki bebemin kafa biraz sivrilesmeye baslamis ya..Sizde var mi bu durumu yasayan?
Ben kullanıyorum ama kızım hep kafasını sola cevırıyor, bı de dogum kanalına girdigi için kafası sıvrıydı, biraz toparlanmaya basladı.. Ben de yataga yatırırken sag sol yapmaya calısıyorum.. Bence kendı kendıne sekıl alıcak juno etkisiyle deıl

Valla hıc deme kımseye uyuyor dıye, bıkacgun evvel 4bucuk saat uyudu ben de uyuyakaldım yazdım buraya da hatta, cocuk 3 gecedır hıc uyumuyor, suan mamayı yer yemez bayıldı, yoruldu cunku

Kizlar, bebeginizin dilinde hafif beyazimsi leke kaliyor mu? Acaba pamukcuk mu diye endiseliyim… ama sütde olabilir herhalde, emin degilim cok hafif …
Aynı şeyi ben de düşündüm ve süt olduğuna karar verdim. Aslında tülbent veya müslin bezle bebeğin dilini ve dişetlerini temizleyebiliriz ama hiç yapmadım. Anca yedir uyutmaya uğraş.

Mama vermiyor musun

Aynı bende öyleyim ama gece 4ten beri ayaktayim ve son kararım uyurken hic ellemicem bundan sonra uyusun, cok perisanim şuan her bes dakkada bi uyumaya calistm olmadı

Gazli bezi icme suyu ile islatip dilini temizleyebilirsiniz hafif hafif..Geciyorsa kalinti gecmiyorsa pamukcuk..Bu temizligi gunluk yapmak lazim galiba ama ben de yapmiyorum.Hele bi de mama alan bebekse bembeyaz oluyor dili
Evet mama alıyor o zaman ondan, yine bi siliyim bakalım…. Bi de bu ara çok kusuyo yediğini, sizlerde nasıl ?

Aynı şeyi ben de düşündüm ve süt olduğuna karar verdim. Aslında tülbent veya müslin bezle bebeğin dilini ve dişetlerini temizleyebiliriz ama hiç yapmadım. Anca yedir uyutmaya uğraş.
Ben de öyle yapıyorum, 1,5-2 saat sürüyo o serüvende… bana ebe temizlemeye gerek yok dedi ben de temizlemiyorum bu nedenle…

Aranizda Juno kullanan var mi yatak olarak?
Ben hep duz yatiriyorum buna hem guvenli uyku kriteri oldugu icin hem de kafa kismi oyuk ve duz kafa riski yok diye.Ama sanki bebemin kafa biraz sivrilesmeye baslamis ya..Sizde var mi bu durumu yasayan?
Ben juno kullanıyorum olmasaydı napardım bilmiyorum büyük konfor geçen gün sızdırmış yatağa geçmiş napcamı bilemedim o derece

Mama vermiyor musun
Vermiyorum canım süt yetiyor kilo alımı iyi ama gündüzleri özellikle uykusu geldiğinde böyle yapmaya başladı ağlama sorunu da var pek uyumuyor zaten gündüz. İlk içerken süt ağzına çok mu doluyor ondan mı yapıyor dicem ama gece öyle bir sorunumuz yok. Emziricem diye sürekli bir uğraş halindeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…