2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Valla hıc deme kımseye uyuyor dıye, bıkacgun evvel 4bucuk saat uyudu ben de uyuyakaldım yazdım buraya da hatta, cocuk 3 gecedır hıc uyumuyor, suan mamayı yer yemez bayıldı, yoruldu cunku
Valla doğru diyorsun söylemiceksin ben ilk süt sağdığım gün 30 cc lerde çıktı her iki memeden de sonra bir daha göremedim iki meme toplamı 9 cc de kaldı en fazla

Valla doğru diyorsun söylemiceksin ben ilk süt sağdığım gün 30 cc lerde çıktı her iki memeden de sonra bir daha göremedim iki meme toplamı 9 cc de kaldı en fazla
Kız ben 80 cc sagdım bı kere, evın ıcınde cıglık cıglıga sevındım, bı daha yok tabı, 18 e kadar dustu sagdıgım bı mıktar xartık sagmıyorum, psıkolojımı bozdu sagma ısı, emzırıyorum, hem de sakınlesıyor, emzıkten daha ıyı sakınlestrırıcı, dun hep memede uyuyakladı 10 dk da oyle tjtuyorum derınlesınce yatagına yatırıyorum. Zaten mama da yıyo, sut var mı kaygısı cekmıyorum artık, kabullenmek en guzelıymıs.. Bı de gaz sancılsrı da bıterse bız cok rahatlarız.. Bızı anlayıp gülücük sactıgı gunler gelsın hemen, evcılık oynamak ıstıyorum

Anne sütü girsin ağzına diye sağıyorım ben psikolojik benimki valla. 3 saatte bir 60 cc mama veriyorum ben de baya alıştı mamaya rutine bindi bizimki

Anne sütü girsin ağzına diye sağıyorım ben psikolojik benimki valla. 3 saatte bir 60 cc mama veriyorum ben de baya alıştı mamaya rutine bindi bizimki
Aptamılın ılk adımlarım uygulamasını indir orda yazıyor ne kadar surede ne kadar verilmesi gerektıgı, ben de bugun ındırdım, 90a donucem artık ben de

Eklentiler

• Screenshot_20240119_124535_com.nutricia.ilkadimlarim.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar lohusa korsesi kullanan var mı? Alıcam ama hangi marka nereden bilemedim, alıp memnun olan varsa paylaşabilir mi?

Ac olmadigindan eminsen doktorun kilosunu begeniyorsa iyi canim dedim acsa mama sart vermek gerek ac kalmasin yavrucaklar. Benimki de aksam 6 da basliyor kolik bebek ssnirim gecer insallah diyelim yeterli saglikli olsunlar uykusuz kaliriz biz

Seninki kac gunluk canim ben de gulecegi gunleri bekliyorum ins

Aptamılın ılk adımlarım uygulamasını indir orda yazıyor ne kadar surede ne kadar verilmesi gerektıgı, ben de bugun ındırdım, 90a donucem artık ben de
Bizde aptamil kullanıyoruz ama doktor miktarı bebeğin kendisinin belirlemesi gerketiğini mama markalarına kesinlikle uyulmaması gerektiğini söyledi osman gönülal youtube de

Selam arkadaşlar, benim bebiş sadece anne sütü alıyor. Kakaları hep hardal sarısı oluyordu, arada biraz yeşil de oluyordu. Birkaç gündür kakaları daha çok yeşil olmaya başladı ve 2 kez sümüklü yeşil kaka yaptı. Bir de arada normale de dönüyor renkler hiç belli olmuyor. Doktorumuz çok önemsemedi ama devam ederse gelin testlerini yapalım dedi. Benim yediğim bir şey mi dokunuyor acaba çocuğa son günlerde farklı olarak badem ve zeytin ezmesi yemiştim. Dünden beri onları yemiyorum ama az önceki kakası yeşil sümüklüydü. Kafam çok karıştı. Var mı boyle bi durum yaşayan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…