- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.141
Valla doğru diyorsun söylemiceksinValla hıc deme kımseye uyuyor dıye, bıkacgun evvel 4bucuk saat uyudu ben de uyuyakaldım yazdım buraya da hatta, cocuk 3 gecedır hıc uyumuyor, suan mamayı yer yemez bayıldı, yoruldu cunku
Kız ben 80 cc sagdım bı kere, evın ıcınde cıglık cıglıga sevındım, bı daha yok tabı, 18 e kadar dustu sagdıgım bı mıktar xartık sagmıyorum, psıkolojımı bozdu sagma ısı, emzırıyorum, hem de sakınlesıyor, emzıkten daha ıyı sakınlestrırıcı, dun hep memede uyuyakladı 10 dk da oyle tjtuyorum derınlesınce yatagına yatırıyorum. Zaten mama da yıyo, sut var mı kaygısı cekmıyorum artık, kabullenmek en guzelıymıs.. Bı de gaz sancılsrı da bıterse bız cok rahatlarız.. Bızı anlayıp gülücük sactıgı gunler gelsın hemen, evcılık oynamak ıstıyorumValla doğru diyorsun söylemiceksinben ilk süt sağdığım gün 30 cc lerde çıktı her iki memeden de sonra bir daha göremedim iki meme toplamı 9 cc de kaldı en fazla
Hatırlamaz mıyımiyi ki almışız valla
Benim için bebek için en gerekliler listesinin başında
Anne sütü girsin ağzına diye sağıyorım ben psikolojik benimki valla. 3 saatte bir 60 cc mama veriyorum ben de baya alıştı mamaya rutine bindi bizimkiKız ben 80 cc sagdım bı kere, evın ıcınde cıglık cıglıga sevındım, bı daha yok tabı, 18 e kadar dustu sagdıgım bı mıktar xartık sagmıyorum, psıkolojımı bozdu sagma ısı, emzırıyorum, hem de sakınlesıyor, emzıkten daha ıyı sakınlestrırıcı, dun hep memede uyuyakladı 10 dk da oyle tjtuyorum derınlesınce yatagına yatırıyorum. Zaten mama da yıyo, sut var mı kaygısı cekmıyorum artık, kabullenmek en guzelıymıs.. Bı de gaz sancılsrı da bıterse bız cok rahatlarız.. Bızı anlayıp gülücük sactıgı gunler gelsın hemen, evcılık oynamak ıstıyorum
Aptamılın ılk adımlarım uygulamasını indir orda yazıyor ne kadar surede ne kadar verilmesi gerektıgı, ben de bugun ındırdım, 90a donucem artık ben deAnne sütü girsin ağzına diye sağıyorım ben psikolojik benimki valla. 3 saatte bir 60 cc mama veriyorum ben de baya alıştı mamaya rutine bindi bizimki
Tamam canım bakıyorumAptamılın ılk adımlarım uygulamasını indir orda yazıyor ne kadar surede ne kadar verilmesi gerektıgı, ben de bugun ındırdım, 90a donucem artık ben de
Korkuyorum canım idrar yolu enfeksiyonu tekrarlar diye temiz bak dedilerya o yüzden günde 2 kez yıkayım o zamanEvet cok iyi ama çok sık yıkamakta tahriş edebilir, 2-3 günde bi yeterli diyo benim doktorum
Dostum günde ortalama 7 kere demişsin ama bizde 77 kereAptamılın ılk adımlarım uygulamasını indir orda yazıyor ne kadar surede ne kadar verilmesi gerektıgı, ben de bugun ındırdım, 90a donucem artık ben de
630 ver, gerısını dusunmeDostum günde ortalama 7 kere demişsin ama bizde 77 kere
Bizimkinde de var pamukçuk değil canım mama ve süt oKizlar, bebeginizin dilinde hafif beyazimsi leke kaliyor mu? Acaba pamukcuk mu diye endiseliyim…ama sütde olabilir herhalde, emin degilim cok hafif …
Ac olmadigindan eminsen doktorun kilosunu begeniyorsa iyi canim dedim acsa mama sart vermek gerek ac kalmasin yavrucaklar. Benimki de aksam 6 da basliyor kolik bebek ssnirim gecer insallah diyelim yeterli saglikli olsunlar uykusuz kaliriz bizVermiyorum canım süt yetiyor kilo alımı iyi ama gündüzleri özellikle uykusu geldiğinde böyle yapmaya başladı ağlama sorunu da var pek uyumuyor zaten gündüz. İlk içerken süt ağzına çok mu doluyor ondan mı yapıyor dicem ama gece öyle bir sorunumuz yok. Emziricem diye sürekli bir uğraş halindeyiz
Seninki kac gunluk canim ben de gulecegi gunleri bekliyorum insKız ben 80 cc sagdım bı kere, evın ıcınde cıglık cıglıga sevındım, bı daha yok tabı, 18 e kadar dustu sagdıgım bı mıktar xartık sagmıyorum, psıkolojımı bozdu sagma ısı, emzırıyorum, hem de sakınlesıyor, emzıkten daha ıyı sakınlestrırıcı, dun hep memede uyuyakladı 10 dk da oyle tjtuyorum derınlesınce yatagına yatırıyorum. Zaten mama da yıyo, sut var mı kaygısı cekmıyorum artık, kabullenmek en guzelıymıs.. Bı de gaz sancılsrı da bıterse bız cok rahatlarız.. Bızı anlayıp gülücük sactıgı gunler gelsın hemen, evcılık oynamak ıstıyorum
Nasıl iyi miBize sam simpleks verdi.
28 gunluk oldu, arada bı gulumsuyor, o kadar güzel gülüyor ki.. Insallah bıze de gülecegi günler yakındırSeninki kac gunluk canim ben de gulecegi gunleri bekliyorum ins
Canım idrar yolu enfeksiyonu olduğunu nasıl anladınız?Korkuyorum canım idrar yolu enfeksiyonu tekrarlar diye temiz bak dedilerya o yüzden günde 2 kez yıkayım o zaman
Bizde aptamil kullanıyoruz ama doktor miktarı bebeğin kendisinin belirlemesi gerketiğini mama markalarına kesinlikle uyulmaması gerektiğini söyledi osman gönülal youtube deAptamılın ılk adımlarım uygulamasını indir orda yazıyor ne kadar surede ne kadar verilmesi gerektıgı, ben de bugun ındırdım, 90a donucem artık ben de
Emzırme ısın ıcıne gırınce ne süre, ne mama tutuyor..Bizde aptamil kullanıyoruz ama doktor miktarı bebeğin kendisinin belirlemesi gerketiğini mama markalarına kesinlikle uyulmaması gerektiğini söyledi osman gönülal youtube de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?