- 28 Mart 2023
- 525
- 985
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.161
Evet devlet karşılamadığı için reçete edilebilir bir şey de değil. Siz kendiniz karar vereceksiniz markasına aşı günü de yaparlar. Minik bir tüpte zaten damla şeklinde ağızdan yapıyorlar.Sağlık ocağındaki ebe mi? Reçetesiz yapıyorlar mı yani?
Her gün aynı saatte ve aynı sürede uyuyor mu ki?Kızlar geceden önce son uyku saatiniz nedir
Öyle bı saat yok maalesefKızlar geceden önce son uyku saatiniz nedir
Yeşil renk olması yediklerinle ilgili olabilir de mukuslu yapıda olması gıda alerjisi belirtisi diye okumuştum ben.Selam arkadaşlar, benim bebiş sadece anne sütü alıyor. Kakaları hep hardal sarısı oluyordu, arada biraz yeşil de oluyordu. Birkaç gündür kakaları daha çok yeşil olmaya başladı ve 2 kez sümüklü yeşil kaka yaptı. Bir de arada normale de dönüyor renkler hiç belli olmuyor. Doktorumuz çok önemsemedi ama devam ederse gelin testlerini yapalım dedi. Benim yediğim bir şey mi dokunuyor acaba çocuğa son günlerde farklı olarak badem ve zeytin ezmesi yemiştim. Dünden beri onları yemiyorum ama az önceki kakası yeşil sümüklüydü. Kafam çok karıştı. Var mı boyle bi durum yaşayan?
Kızlar geceden önce son uyku saatiniz nedir
Her gün aynı saatte ve aynı sürede uyuyor mu ki?
Öyle bı saat yok maalesef
Bizim kız akşam 7de uyuyor mesala akşam 9 gibi uyanıyor, 8de uyuyor 10 gibi uyanıyor.Ben 8 civari eğer becerebilirsem uyutuyorum ram 12 gibi uyaniyor sonra emme sonra gece uykusu ben de uyuyorum..9-12 kendine ayirdigim zaman.Ama bunu haftada iki uc gun yapabiliyorumMesela bugun uyumadi
Bence ondan değildir. Sen bir an önce uyusun gözüyle mi yaklaşıyosun peki :)) çocuklar bunu hissedince sanki artı bi cingöz oluyolar sankiBizim kız akşam 7de uyuyor mesala akşam 9 gibi uyanıyor, 8de uyuyor 10 gibi uyanıyor.
Sonra gece 12de uyuyor 4de uyanıyor
4ile 7 arası uyanık kalıyor. Acaba aksam uykusu geç olduğu için mi diye soracaktım
50 günlğk bebeğim gün boyu uyuyor yenidoğan gibiBizim kız akşam 7de uyuyor mesala akşam 9 gibi uyanıyor, 8de uyuyor 10 gibi uyanıyor.
4ile 7 arası uyanık kalıyor. Acaba aksam uykusu geç olduğu için mi diye soracaktım
İdrar yaparken zor yapiyordu ağlıyordu ama aklıma gelmedi hiç küçük çocuk diye sarılık gecmeyince bütün kan testleri yapıldı sonuç temiz çıkınca doktor idrar kültürü istedi öyle öğrendik canımCanım idrar yolu enfeksiyonu olduğunu nasıl anladınız?
Bizimki şimdi uyuyor 1 veya 2 saate uyanacak sabaha kadar nöbetÖyle bı saat yok maalesef
Beraber takılalımBizimki şimdi uyuyor 1 veya 2 saate uyanacak sabaha kadar nöbet
Bizimki şimdi uyuyor 1 veya 2 saate uyanacak sabaha kadar nöbetÖyle bı saat yok maalesef
Olur vallaBeraber takılalım
Benimki şu an 9’dan beri uyanık mesela. Bence o öğle uykusu uyudu akşam geç yattı vs gibi düzenleri için henüz erken. Ama olabilir de tabi, uzman değilim. Bu kadar bebenin 3 saat uyanık kalmaması gerekiyor diyorlar ama gerçek hayat kitaplardan farklı.Bizim kız akşam 7de uyuyor mesala akşam 9 gibi uyanıyor, 8de uyuyor 10 gibi uyanıyor.
Ben kullanmiyorumNasıl iyi mi
Akşam 19 gibi emzirdim, dalmadı bi türlü sonra 21:30 da tekrar emzirdim dalar diye ya da açlıktan mı ağlıyor diye. Sonra uykusuzluktan ağlama krizine tutulduBenimki şu an 9’dan beri uyanık mesela. Bence o öğle uykusu uyudu akşam geç yattı vs gibi düzenleri için henüz erken. Ama olabilir de tabi, uzman değilim. Bu kadar bebenin 3 saat uyanık kalmaması gerekiyor diyorlar ama gerçek hayat kitaplardan farklı.
Yok değilsinizBu saat oldu uyanığızyalnız mıyım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?