- 27 Şubat 2015
- 1.847
- 1.427
- 333
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.401
Yüzünü ısladığım pamukla sildim ben her emzirme sonrası geçti o sivilceler sütün yağından kaynaklı demişlerdi banaKızlar kaç gündür okumaya çalışıyorum sonunda başardım. Ben süt işini çözdüm gibi geceb1 kere mama veriyorum onun dışında gak meme guk meme veriyorum emzik niyetine de beni kullanıyor ama ne yapalım canı sağolsun. Emziğe de alıştıramadım yine
Kızlar benim kızın yüzü sivilce doldu ya doktora gösterdim yenidoğanda olur dedi sallamadı ama daha da arttı tüm yüzü kulakları boynu ensesi kırmızı kırmızı birde pütür pütür. Kendi araştırmalarım ve eczacının önerisiyle mustela krem aldım ama yok o da işe yaramadı
Sizin bebişlerde de var mı böyle bişey yenidoğan aknesi diye geçiyormuş nette de baktım önemli bişey değil gibi yazılar hep ama dediğim gibi çok arttığı için endişelendim biraz
Kendi sütünü sür cnm bizde ise yariyoKızlar kaç gündür okumaya çalışıyorum sonunda başardım. Ben süt işini çözdüm gibi geceb1 kere mama veriyorum onun dışında gak meme guk meme veriyorum emzik niyetine de beni kullanıyor ama ne yapalım canı sağolsun. Emziğe de alıştıramadım yine
Kızlar benim kızın yüzü sivilce doldu ya doktora gösterdim yenidoğanda olur dedi sallamadı ama daha da arttı tüm yüzü kulakları boynu ensesi kırmızı kırmızı birde pütür pütür. Kendi araştırmalarım ve eczacının önerisiyle mustela krem aldım ama yok o da işe yaramadı
Sizin bebişlerde de var mı böyle bişey yenidoğan aknesi diye geçiyormuş nette de baktım önemli bişey değil gibi yazılar hep ama dediğim gibi çok arttığı için endişelendim biraz
Kızlar artık 2.ayımıza doğru gidiyoruz ama bizimki uyanıp emmek alt değiştirme modundayız uyanık olsa bile durduğu yerde bir kaç dakika sessiz kalıyor sürekli ağlayarak kucağa gelmek istiyor sizinkiler ne durumda
Damaklı emzik de diyorlar ve asil.bunu oneriuorlarBu anatomik uclu diye geciyor.normal ucluyu da @Kirmizimartenicka postlamis
Bence normal 3 ay daha anne karnında hissederler o yüzden kucakta daha huzurlular geçecek bu günlerde öyle çabuk büyüyorlar ki. Bak nerdeyse 1 ay oldu benim memeler hala yara ve tam toparlandı derken yine disetlerinin arasına sıkıştırıp açıyor yarayı o kadar acıyla emziriyorum ki ama ne yapalım elbet bi tam kavramayı öğrenecek diyerek vazgeçmiyorum emzirmektenBu normal mi yoksa bizdeki huysuz bebeler mi
Kızlar hala meme reddi yaşıyorum biberondan içiyor memeyi almıyor sağmaktan gına geldi artık her şeyi denedim kaşık biberonla denedim çay kaşığıyla eds ile yok sadece biberon istiyor zorla memeyi veriyorum ağlıyor ortalığı yıkıyor ne yapacağımı şaşırdım artık pes edicem resmen
Almadım almayı düşünüyorum ben de ama bilmiyorum kesin tutar mı memeyi tek sorunum o iki kişiye sordum biri 1200 dedi biri 1900 bir kez eve geliyorEmzirme danismanligi aldiniz mi?
Almadım almayı düşünüyorum ben de ama bilmiyorum kesin tutar mı memeyi tek sorunum o iki kişiye sordum biri 1200 dedi biri 1900 bir kez eve geliyor
58 günlük şu an. yoğunbakımda kaldı 4 günlükken 5 gün orda biberon vermişler evde yavaş akışlı biberonla verdim yine de devam etti şimdi o biberonu da istemiyor philips aventle veriyorum medipolde doğum yaptım ordaki emzirme hemşiresinin yanına gittim biberonu bırak sık sık meme ver dedi ama şu an biberon harici almıyor kaşık biberon vs istemiyor ağlarken zaten onu yutamıyor öksürüyor boğazına kaçar gibi oluyor korkuyorum daDevlet hastanelerinde de relaktasyon klinikleri var ve ücretsiz.Bence mutlaka deneyin.Kac gunluk bebeginiz? Benim bebegimle 15.gun civari yasadik biz,emzirme danismani destegi ile atlattim ben.Hizli akisli biberon mu kullaniyosunuz once mesela yavas akisli biberona gecin medela calma gibi nerdeyse hic akmayan..Yani cok zoru gosterin ki daha az zor olan memeyi kabul etsin.Ha ama bazi bebekler de memeyi reddetmeye devam ediyor oyleyse de bunu cok hizli kabul edip adapte olup ona gire aksiyon almalisiniz.Surekli sagdigsaniz sutunuz artmistir,kendinizi motive edin ve sagmayi birakmayin bence sutunuz kesilmesin
Hep sağıyorum sütüm azalmadı artıyor günde bir iki kez mama veriyorum sadece ama emmiyor işte belki emse hiç mama vermeme gerek kalmayacaktıDevlet hastanelerinde de relaktasyon klinikleri var ve ücretsiz.Bence mutlaka deneyin.Kac gunluk bebeginiz? Benim bebegimle 15.gun civari yasadik biz,emzirme danismani destegi ile atlattim ben.Hizli akisli biberon mu kullaniyosunuz once mesela yavas akisli biberona gecin medela calma gibi nerdeyse hic akmayan..Yani cok zoru gosterin ki daha az zor olan memeyi kabul etsin.Ha ama bazi bebekler de memeyi reddetmeye devam ediyor oyleyse de bunu cok hizli kabul edip adapte olup ona gire aksiyon almalisiniz.Surekli sagdigsaniz sutunuz artmistir,kendinizi motive edin ve sagmayi birakmayin bence sutunuz kesilmesin
Silikon göğüs ucu denediniz mi acaba? Biberon niyetine belki emerKızlar hala meme reddi yaşıyorum biberondan içiyor memeyi almıyor sağmaktan gına geldi artık her şeyi denedim kaşık biberonla denedim çay kaşığıyla eds ile yok sadece biberon istiyor zorla memeyi veriyorum ağlıyor ortalığı yıkıyor ne yapacağımı şaşırdım artık pes edicem resmen
Sadece pamuk su olanda sorun yok ki canım.Az once boyle bir post gordum.Ben dogdugu gunden beri islak mendil kullaniyorum alkolsuz ve %99 su icerikli olan sleepy ve aqua pure..Ilk gunlerde pamuk su denedim ama islak vs zor oluyor.Ama bunu gorunce bi kendimi kotu hissettim.Siz kullaniyor musunuz?
Annemde öyle dedi ilk başlarda ama saçlarının içinde bile var canım ya sütten değil yaniYüzünü ısladığım pamukla sildim ben her emzirme sonrası geçti o sivilceler sütün yağından kaynaklı demişlerdi bana
Sizde de mi vardı geçti mi bu yöntemle?Kendi sütünü sür cnm bizde ise yariyo
Onu denemedim hiç normalde ucu var diye acaba işe yarar mıSilikon göğüs ucu denediniz mi acaba? Biberon niyetine belki emer
Water wipes kullaniyorum biraz pahali amaAz once boyle bir post gordum.Ben dogdugu gunden beri islak mendil kullaniyorum alkolsuz ve %99 su icerikli olan sleepy ve aqua pure..Ilk gunlerde pamuk su denedim ama islak vs zor oluyor.Ama bunu gorunce bi kendimi kotu hissettim.Siz kullaniyor musunuz?
Ben pamuk kullanıyorumAz once boyle bir post gordum.Ben dogdugu gunden beri islak mendil kullaniyorum alkolsuz ve %99 su icerikli olan sleepy ve aqua pure..Ilk gunlerde pamuk su denedim ama islak vs zor oluyor.Ama bunu gorunce bi kendimi kotu hissettim.Siz kullaniyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?