2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bence tamamen tesaduf ama ayni seyleri yasasam seninle ayni tepkiyi verirdim. Zaten onemli olan gebelikte saglikli beslenmek. Kesin bilmiyorum ama dengeli beslenince beyaz un sekerli gidalar dln yemeyince de cikar mi gebelik sekeri bir arastirmak laizm. Dikkat edince belki gerek kalmaz.
Ama gece tostlarini yeme sen boyle durumlar yasadiysan

Bebek için faydalı diyorlar internetten de araştırabilirsiniz, çok çok değil de ara sıra kahvaltıda ara sıra tost yapıp yiyorum normalde en fazla beyaz peynir tüketiyorum midem anca onu kabul ediyor
Ayy ben daha 2. Ayında başladım aboo azaltayim biraz o zaman
ben de bunu diyecektim kasar peyniri bebek zayifsa son aylarda oneriliyor suan bir onemi yok

Bu kalp atışı nedir yeni mi çıktı doktorlar ilkinde de suankinde de bana kalp atışı şu diyen olmadı bence o kadar ayrıntıya girmek gerekiyor mu bana cm ve haftasını gelişimi söyleyip geçiyor
Kalp atışı bebeğin canlı olduğunun ilk göstergesi o yüzden önem veriliyor.

Allah hayirlisini versin canim hepimiz icin O her seyin en dogrusunu bilir

Aylin19 sadece odağı mı alacaklar tüpü mü alacaklar?

Hangi tüpte olmuş.
Boyutu ne kadar.

Neden salıya salladı.
Tüp patlarsa iç kanama riskin var.

Açık ameliyat mı yapacak?
Laparoskopi mı?
Sağ tüpte dedi, açık kapalı ameliyat ne bilmiyorum o yüzden sormadım, nasıl oluyor dediğimde göbekten giriyoruz dedi, pazartesi tahliller için çağırdı o günde alabiliriz dedi

Sağ tüpte dedi, açık kapalı ameliyat ne bilmiyorum o yüzden sormadım, nasıl oluyor dediğimde göbekten giriyoruz dedi, pazartesi tahliller için çağırdı o günde alabiliriz dedi
Geçen hafta ne dedi sana bebek sağlıklı mı dedi neden bu perşembeye kadar oyaladı.

Laparoskopi ne oluyor tam olarak, Hsg nedir cnm, yaparım mutlaka

Laparoskopi ne oluyor tam olarak, Hsg nedir cnm, yaparım mutlaka
Karnın 4 yerinden küçük kesiler atılıp kapalı ameliyat. Biri göbek deliğinin yanında oluyor. Sen şeyi öğren tüpü komple mi alacak sadece keseyi ve bebeği mi?

Hsg rahim filmi.
Devlette çok sıra oluyor bazen altı ayda geliyor. Eğer devlette çekeceksen doktoruna rica et sıra al şimdiden.

Geçen hafta ne dedi sana bebek sağlıklı mı dedi neden bu perşembeye kadar oyaladı.
Cnm benim beta ilk 23 çıkmıştı sonra 2 gün kanamam oldu, dış gebelik olur deyince siz ben gidip haftasonu acilden kan verdim beta düzenli artıyordu hep 2 günde bir 2 katı kadar, sonra beta 500 ken doktora gittim, doktor kese göremedi, haftaya gel dedi o arada betaya baktıdı 2 gün sonra yine 1400 lere geldi düzenli arttı tabi ben randevu günümü bekledim bikaç günde gidince keseyi göremedi şaşırdı, vajinal bakayım dedi, o anda bende hiç vajinal bakmadığı için ilk gebeliğimde, hazır değilim dedim, 2 gün sonra burda olcam dedi, gittim hemen sabahtan bugün netleşti

Kızlar folic asit içeren gıdaları arştırdım.
Aslında dengeli beslenirsek, meyve, sebze, protein, bakliyat bir çok üründe varmış.

Bugün öğünlerime yumurta, yoğurt, salata, bakliyat ekledim.
Birde böğürtlen çayı ekle sana zahmet Ben rastgele almıştım bugün aklıma düştü bir bakayım zararlı mı yoksa dedim ama folik asit içeriği bakımından oldukça zengin ve faydalıymış hamilelikte tavsiye ederim. Ben de Ocak 2024 anneleri arasında ve burda mekik dokuyorum. Tahminimce 5 haftalık hamileyim henüz doktora gitmedim ama eğer hamileysem ocağa kalmaz aralıkta doğururum. Kızımı 38+2 de oğlumu 35+2 de doğurduğum için benimkiler pek sabırsız oluyo

Hayırrr, bunu alma. Ben bunu kullandım bir işe yaramadı benide. Şakır şakır bir yandan emzirirken bir yandan sütün akacak kadar bolsa ancak öyle işe yarar. Bunun yerine kiwinin tekli elektrikli küçük portatif bir pompası var. Ayyy ne duacıyım onu üretene.. Sütümü bollaştırırım sağarım diye hamileyken almıştım erken doğum yaptım. Hastanedeki pompadan bir gram süt çıkmazken yanımda götürdüğüm kiwiyle yavrumu hiç sütsüz bırakmadım çok şükür. Parçalayana kadar kullandım onu ama hayatımı kurtardı. Onu tavsiye ederim fiyat olarak makuldü şuan nasıl bilmiyorum

Kanamaya ne dedi doktor?
Onu nasıl yorumladı?

Bulantı durumunuz nasıl kızlar? Ne zaman başladı bitti? 8+3 üm hâlâ halsizlik, bulantı, baş ağrısı devam prilamla kusma yok ama bulantıyı hissediyorum
Aynı durumdayım hasta gibiyim sürekli midem rahatsız bir de gaz birikiyor mideme sürekli. Tadın yuzum hiç yok.

Küvöze giriyorlar mı?
Ciğer geliştirici iğne oluyor musunuz?
Doktor nasıl yorumluyor erken doğurmanızı?

Allah bağışlasın.
Üçüncü geliyor demek.
Diğerleri kaç yaşında?
Sezeryan mı ikisi de?

Kızlar doğumda tüpleri bağlatmayı düşünen var mı?
Henüz çok erken ama ben sürekli bunu düşünüyorum.
Bir diyorum olursa bırak gitsin cesur ol peşpeşe doğur gitsin.
Bir de diyorum yok yeter bağlat. Zaten tek tüpüm var.

inşallah tahlilleriniz temiz çıkar bebeğiniz sağlıklı olur

canım bende bir ay önce dış gebelik yaşadım ben erken öğrendim dış gebelik olduğunu beta 300 lerdeydi en son tahlilde milim milim artıyordu doktor keseyi görmedi erken hafta olduğu için ama dış gebelik kesindi bana seçenek sundu ya önce kürtaj olup hamileliği sonlandırmak ikinci seçenek iğne olmak her iki seçenektede değerin düşmezse diğer seçeneğide yapmak zorundayız dedi sadece kürtaj olursan yakın zamanda hamile kalabilirsin dedi ama iğneyle altı ay korunöaz lazım hamile kalsan bile kürtaj yapmak zorunda kalırız dedi sonuç ben kürtajı seçtim elhamdulillah değerim hemen düşmeye başladı ve sürpriz bu ay yine hamile kaldım ve inşallah sağlıklı ilerler

Gerek var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…