- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.421
Ben de o kısma hic ellemiyorum doktorumuza gidince sorayimKız bebeği olanlara bişey sormak istiyorum genital temizliği nasıl yapıyorsunuz orda peynirimsi beyaz bişeyler var onları temizliyormusunuz 10 günlükken sarılık kontrolüne gittiğimde doktora göstermiştim fazla elleme kalsın demişti ama içim hiç rahat degil sanki pis kalıyor diye idrar yolu enfeksiyonu olur diye korkuyorum
Benim doktorum temizledikçe geçer demişti, ben kaka yaptığı zaman pamukla siliyorum o zaman orayı da temizliyorum pek bir şey kalmadıKız bebeği olanlara bişey sormak istiyorum genital temizliği nasıl yapıyorsunuz orda peynirimsi beyaz bişeyler var onları temizliyormusunuz 10 günlükken sarılık kontrolüne gittiğimde doktora göstermiştim fazla elleme kalsın demişti ama içim hiç rahat degil sanki pis kalıyor diye idrar yolu enfeksiyonu olur diye korkuyorum
Bende ılk baslarda dokunmaya korkuyordum, ama emzırme danısmanı gostermıstı, cok nazıkce aralayıp temızlıyorum kaka bulasıyr cunku oraya da, o bulasmasa pısık kremı de degıyor.. Kaka kalırsa enfeksıyon olabılır dedı..Kız bebeği olanlara bişey sormak istiyorum genital temizliği nasıl yapıyorsunuz orda peynirimsi beyaz bişeyler var onları temizliyormusunuz 10 günlükken sarılık kontrolüne gittiğimde doktora göstermiştim fazla elleme kalsın demişti ama içim hiç rahat degil sanki pis kalıyor diye idrar yolu enfeksiyonu olur diye korkuyorum
Elleme mi dedi bizimkinde de vardı baya iç kısımda ben temizledim sürdüğüm krem zannediyordum onuKız bebeği olanlara bişey sormak istiyorum genital temizliği nasıl yapıyorsunuz orda peynirimsi beyaz bişeyler var onları temizliyormusunuz 10 günlükken sarılık kontrolüne gittiğimde doktora göstermiştim fazla elleme kalsın demişti ama içim hiç rahat degil sanki pis kalıyor diye idrar yolu enfeksiyonu olur diye korkuyorum
Cabın hastanede o kısmı temizlemeyin dediler. Dün hemşire ev ziyaretine geldi, banyo yaptırdık birlikte. Dediki vajinasını doğrudan silmiyoruz, banyo yaptırırken zaten yavaş yavaş yumuşayıp temizlenecek dedi. Oradaki beyaz şey, anne karnındaki vernix tabakasıymış. Doğrudan ıslak mendil/pamuk vs silmicekmişiz.Kız bebeği olanlara bişey sormak istiyorum genital temizliği nasıl yapıyorsunuz orda peynirimsi beyaz bişeyler var onları temizliyormusunuz 10 günlükken sarılık kontrolüne gittiğimde doktora göstermiştim fazla elleme kalsın demişti ama içim hiç rahat degil sanki pis kalıyor diye idrar yolu enfeksiyonu olur diye korkuyorum
Cabın hastanede o kısmı temizlemeyin dediler. Dün hemşire ev ziyaretine geldi, banyo yaptırdık birlikte. Dediki vajinasını doğrudan silmiyoruz, banyo yaptırırken zaten yavaş yavaş yumuşayıp temizlenecek dedi. Oradaki beyaz şey, anne karnındaki vernix tabakasıymış. Doğrudan ıslak mendil/pamuk vs silmicekmişiz.
Evt ama aynı sorunmu bilmiyorumSizde de mi vardı geçti mi bu yöntemle?
İlk 20 gün bizdede öyleydiKızlar kızım alttan gazını çıkarıyor ama her çıkardığında çok kötü koku salıyor üşüttüğü için mi yoksa normal mi
Bana temizlemeye çalışma dedi ne bileyim nette de kimisi temizlenmemeli yapışıklığı önlüyor yazmış kimisi temizleyin idrar yolu enfeksiyonu olur falan yazmış ordan aklım karıştıBenim doktorum temizledikçe geçer demişti, ben kaka yaptığı zaman pamukla siliyorum o zaman orayı da temizliyorum pek bir şey kalmadı
Öyle kaka yi falan temizlerken siliyorum benim kastım o beyaz tabakayı temizlemeye çalışmak gerekiyor muBende ılk baslarda dokunmaya korkuyordum, ama emzırme danısmanı gostermıstı, cok nazıkce aralayıp temızlıyorum kaka bulasıyr cunku oraya da, o bulasmasa pısık kremı de degıyor.. Kaka kalırsa enfeksıyon olabılır dedı..
Evet doktorda bana böyle dedi ama annem pimpiriklenmeme sebep olunca nette bakınayım bi dedimCabın hastanede o kısmı temizlemeyin dediler. Dün hemşire ev ziyaretine geldi, banyo yaptırdık birlikte. Dediki vajinasını doğrudan silmiyoruz, banyo yaptırırken zaten yavaş yavaş yumuşayıp temizlenecek dedi. Oradaki beyaz şey, anne karnındaki vernix tabakasıymış. Doğrudan ıslak mendil/pamuk vs silmicekmişiz.
Doktora gosterin bence ne olur ne olmaz bebeklerimiz daha cok kucukKızlar ya 44 günlük oğlum soğuk algınlığı geçiriyor sanırım ateş yok arada bi hapşırık hırıltı nefes ve sürekli burun tıkanıklığı var gözleride bi tık kırmızı geliyor bana bilemedim burnunu aspiratörle çekiyotum sürekli ama tam açılmıyor annem burun tıkanıklığı için burnunun ucuna vicks deydir biraz rahat nefes alsın dedi ama doğru mu bilemedim ne yapabilirim başka ne önerirsiniz soğuk algınlığı nasıl geçecek
Kızlar ıncıa şampuan kullanıyordum. Kızımın saçı kepek olduBaşka şampuan önerisi olan var mı?
Medela biberon alıyorum kızlar doğru yolda mıyım? Bir fikir verin
Pembeliğe beslenmesi yetersiz demişlerdi ama bizi de bilgilendir. Merak ederim.Kızlar çişli bezimizde pembelik vardı doktora gidiyoruz
Mustela yenıdoganKızlar ıncıa şampuan kullanıyordum. Kızımın saçı kepek olduBaşka şampuan önerisi olan var mı?
Nazıkce aldıgımız ıcın beyaz tabaka kalıyor, ben cok bastırmıyorum, bence sende bırakÖyle kaka yi falan temizlerken siliyorum benim kastım o beyaz tabakayı temizlemeye çalışmak gerekiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?