- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.441
En iyisi olsun almışken bir daha almayayım diyorum como tomo mu medela mı tercih etseniz?Doktora gosterin bence ne olur ne olmaz bebeklerimiz daha cok kucuk
Heaven on Earth kullaniyorum ben memnunum
Illa biberon kullancam diyorsaniz evet bi de comotomoya bakabilirsin..
Kızlar hala meme reddi yaşıyorum biberondan içiyor memeyi almıyor sağmaktan gına geldi artık her şeyi denedim kaşık biberonla denedim çay kaşığıyla eds ile yok sadece biberon istiyor zorla memeyi veriyorum ağlıyor ortalığı yıkıyor ne yapacağımı şaşırdım artık pes edicem resmen
Üşütmüş olunca mı öyle oluyor acabaİlk 20 gün bizdede öyleydi
Sebamed güzelKızlar ıncıa şampuan kullanıyordum. Kızımın saçı kepek olduBaşka şampuan önerisi olan var mı?
En iyisi olsun almışken bir daha almayayım diyorum como tomo mu medela mı tercih etseniz?
Kızlar bebekleriniz her gün kaka yapıyor mu ? Benim bebeğim iki veya üç günde bir boynuna taşacak kadar yapıyor. Her gün yapmıyor önceden her bezinde az az oluyordu . Çişli bezde sıkıntı yok her bezi dolu dolu . Acaba yetersiz mi besleniyor gece bşr kere 60cc mama veriyorum geri kalanında emiyor
Weleda’nın kullanıyorum canım yoğun kremsi bir dokusu var. Kepek olmaması için banyodan sonra saçını ters yöne tara öyle kurut havluyla, saç dipleri havalanıyormuşKızlar ıncıa şampuan kullanıyordum. Kızımın saçı kepek olduBaşka şampuan önerisi olan var mı?
Ben medela denedim, kardeşim vermişti. Ucu uzun geldi bizimki kusmaya çalıştı biberon ucu ağzındayken. Sonradan internetten yorumlara baktığımda başkalarında da aynı sorun olmuş. Ama damlatmazlık, çektikçe gelme konusunda iyi duruyor. Seninki büyük emzik sevdiği için beğenebilirMedela biberon alıyorum kızlar doğru yolda mıyım? Bir fikir verin
Kızlar bebekleriniz her gün kaka yapıyor mu ? Benim bebeğim iki veya üç günde bir boynuna taşacak kadar yapıyor. Her gün yapmıyor önceden her bezinde az az oluyordu . Çişli bezde sıkıntı yok her bezi dolu dolu . Acaba yetersiz mi besleniyor gece bşr kere 60cc mama veriyorum geri kalanında emiyor
Weleda’nın kullanıyorum canım yoğun kremsi bir dokusu var. Kepek olmaması için banyodan sonra saçını ters yöne tara öyle kurut havluyla, saç dipleri havalanıyormuş
Ben medela denedim, kardeşim vermişti. Ucu uzun geldi bizimki kusmaya çalıştı biberon ucu ağzındayken. Sonradan internetten yorumlara baktığımda başkalarında da aynı sorun olmuş. Ama damlatmazlık, çektikçe gelme konusunda iyi duruyor. Seninki büyük emzik sevdiği için beğenebilir
Olumsuz yorum gelince bi uzak duruyorum. Ama en iyisi de medela deniliyor bilemedim ya. Alıp pişman olmak istemiyorum ki fiyat olarak da iyi bayaWeleda’nın kullanıyorum canım yoğun kremsi bir dokusu var. Kepek olmaması için banyodan sonra saçını ters yöne tara öyle kurut havluyla, saç dipleri havalanıyormuş
Ben medela denedim, kardeşim vermişti. Ucu uzun geldi bizimki kusmaya çalıştı biberon ucu ağzındayken. Sonradan internetten yorumlara baktığımda başkalarında da aynı sorun olmuş. Ama damlatmazlık, çektikçe gelme konusunda iyi duruyor. Seninki büyük emzik sevdiği için beğenebilir
Kızlar kızım 21 günlük oldu az önce ateşini ölçtük (ilk defa) 37,4 çıktı kulaktan. Eşim dereceyi işk defa kullandık yanlış ölçmüş olabiliriz dedi. 10 dakka sonra tekrar ölçtük 36.9 çıktı. Yenidoğanın normal ateşi kaç derece?
Benım bugun 10cc bıle cıkmadıSüt miktari ruh haliyle cok iliskili.Bu aralar her gun sutumu sagiyorum miktarla ruh halim dogru orantiliCok garip degil mi annelerimiz anneannelerimiz emzirdikleri hergun cok mu neselilerdi uzun uzun emzirmisler kac sene
Bizimkide 2 günde bir yapmaya başladı bugün bi baktım sırtına çıkmışKızlar bebekleriniz her gün kaka yapıyor mu ? Benim bebeğim iki veya üç günde bir boynuna taşacak kadar yapıyor. Her gün yapmıyor önceden her bezinde az az oluyordu . Çişli bezde sıkıntı yok her bezi dolu dolu . Acaba yetersiz mi besleniyor gece bşr kere 60cc mama veriyorum geri kalanında emiyor
Benım bugun 10cc bıle cıkmadıemzırdıkten sonra sagdım 1 saat kadar sonraydı, moralım cöktü
Kızlar kızım 21 günlük oldu az önce ateşini ölçtük (ilk defa) 37,4 çıktı kulaktan. Eşim dereceyi işk defa kullandık yanlış ölçmüş olabiliriz dedi. 10 dakka sonra tekrar ölçtük 36.9 çıktı. Yenidoğanın normal ateşi kaç derece?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?