2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Merhaba kızlar uzun süredir giremiyordum doğum küvez süreci derken bugün 45 günlük olmuşuz umarım herkes bebişiyle iyidir. cakil45 bizde de yenidoğan aknesi oldu doktorumuz önemsiz dedi ama senin dediğin gibi kafasında da boynunda her yerde vardı hiçbir şey kullanmadım sütümü sağıyordum faydası olmadı bence kendi haline bıraktım geçti şuan bişey yok

Kızlar bebekleriniz her gün kaka yapıyor mu ? Benim bebeğim iki veya üç günde bir boynuna taşacak kadar yapıyor. Her gün yapmıyor önceden her bezinde az az oluyordu . Çişli bezde sıkıntı yok her bezi dolu dolu . Acaba yetersiz mi besleniyor gece bşr kere 60cc mama veriyorum geri kalanında emiyor

Doktora gosterin bence ne olur ne olmaz bebeklerimiz daha cok kucuk

Heaven on Earth kullaniyorum ben memnunum

Illa biberon kullancam diyorsaniz evet bi de comotomoya bakabilirsin..
En iyisi olsun almışken bir daha almayayım diyorum como tomo mu medela mı tercih etseniz?

Sütünüz tazyikli geliyor olabilir mi?Sıkınca damla olarak mı geliyor fışkırıyor mu sütünüz

En iyisi olsun almışken bir daha almayayım diyorum como tomo mu medela mı tercih etseniz?

Ikisi de iyi ama medelanin bir sure sonra damlatmazligini kaybetme sikintisi var.Benimkinde oldu mesela artik damlatiyor arkadasimda olmadi o kullaniyor…yorumlarina bakarsiniz

Gunde bir ya da iki gunde bir yapiyor.Anne sutu ile beslenenlerde 10 gune kadar normal.Bebegi cok zorladigini hissederseniz mamasina 1 ck zeytinyagi atin gunde iki kere yapar

Kızlar ıncıa şampuan kullanıyordum. Kızımın saçı kepek oldu Başka şampuan önerisi olan var mı?
Weleda’nın kullanıyorum canım yoğun kremsi bir dokusu var. Kepek olmaması için banyodan sonra saçını ters yöne tara öyle kurut havluyla, saç dipleri havalanıyormuş
Medela biberon alıyorum kızlar doğru yolda mıyım? Bir fikir verin
Ben medela denedim, kardeşim vermişti. Ucu uzun geldi bizimki kusmaya çalıştı biberon ucu ağzındayken. Sonradan internetten yorumlara baktığımda başkalarında da aynı sorun olmuş. Ama damlatmazlık, çektikçe gelme konusunda iyi duruyor. Seninki büyük emzik sevdiği için beğenebilir

Bu arada soylemeden gecemicem coook az mama veriyormussunuz.Onu bence gece vermeyin gece memeyi ne kadar uyarirsaniz gun icinde o kadar cok sut uretirsiniz.60i gece vermek yerine baska bir saatte verseniz bence siz mamayi tamamen birakabilirsiniz.Tum emzirme danismanlari da gece sadece emzirmeyi oneriyor.Tabi ki kendi tercihiniz ama mamasizliga cok yakin oldugunuz icin yazmak istedim

Ben tararken hic kiyamiyorum yaaa yumusacik kafasi incecik tuy gibi saclariiiiHerseyine icim gidiyorNasil tarayacagini bilemiyorum

Kızlar kızım 21 günlük oldu az önce ateşini ölçtük (ilk defa) 37,4 çıktı kulaktan. Eşim dereceyi işk defa kullandık yanlış ölçmüş olabiliriz dedi. 10 dakka sonra tekrar ölçtük 36.9 çıktı. Yenidoğanın normal ateşi kaç derece?

Olumsuz yorum gelince bi uzak duruyorum. Ama en iyisi de medela deniliyor bilemedim ya. Alıp pişman olmak istemiyorum ki fiyat olarak da iyi baya

Bizde de aynısı oldu 37üstü istenmiyor sanırım, eşim bi deneyeyim diye bakmış 37üstü çıkmış, doktor ile iletişime geçtik takipte kalın, beslenme düzenine dikkat edin emzirin dedi ve sonra düşük çıktı hep, o an sıcakladığı bi andı yada o tarafına yattığı kulaktan ölçtü eşiniz belki ondan yüksek çıkmıştır

Süt miktari ruh haliyle cok iliskili.Bu aralar her gun sutumu sagiyorum miktarla ruh halim dogru orantiliCok garip degil mi annelerimiz anneannelerimiz emzirdikleri hergun cok mu neselilerdi uzun uzun emzirmisler kac sene
Benım bugun 10cc bıle cıkmadı emzırdıkten sonra sagdım 1 saat kadar sonraydı, moralım cöktü

Bizimkide 2 günde bir yapmaya başladı bugün bi baktım sırtına çıkmış

2 aydan önce kulaktan ölçüm önerilmiyor canım normal ile dene bendede öyle çıkıyordu diğerinde 36.2 fln çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…