- 28 Mart 2023
- 525
- 985
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.461
Ben uç olmadığı için başlamıştım. Şimdi biraz da olsa çıktı fakat oğlum silikona alıştığı için direkt olarak emmek istemiyor. Ya da meme ucumun o silikon kadar olmamasından rahatsız bilmiyorum ama çok iştahlıdır sürekli emmek ister, memede uyur. Direkt memeden emen bebekler kadar dört dörtlük değildir belki ama meme reddi varsa sağıp vermekten iyidir diye düşündüm. Tercih sizin tabii.Onu denemedim hiç normalde ucu var diye acaba işe yarar mı
Henüz yaptırmadık ama araştırmaya başladık. Devlette 6 yaşından aşağısını yapmıyorlarmış sanırım. Özelde de bir doğum parası kadarmış bu sünnet.Erkek anneleri sunnet yaptirdiniz mi?
5 dk suruyor butun memenın bosalmasıBenim de cok farkli degil ama biraz artmaya basladi benim.Powerpump yapio musun?
Bence üşümeye alakası yok diğer kızımdan öyleydi her gazını anlardık koku yayilirdi bundada öyle oldu şimdi yok koku felan artık sesli yapiyo ondanmi bilemedim önceden koyunca ses yokdu kokudan anliyodukÜşütmüş olunca mı öyle oluyor acaba
Kokulu kızBence üşümeye alakası yok diğer kızımdan öyleydi her gazını anlardık koku yayilirdi bundada öyle oldu şimdi yok koku felan artık sesli yapiyo ondanmi bilemedim önceden koyunca ses yokdu kokudan anliyoduk
Çok teşekkür ederim şeker düşüklüğü problemimiz vardı en başından mama verdi doktor şimdi bırakabilirsin diyor ama gece sütümün azaldığını hissediyorum bir kere veriyorum o sırada uyuyabildiğimiz için tekrar sütüm geliyor mama vermeyince az az emip çok uyanıyor sütüm yetersiz kalıyor bence kendimce böyle bir düzen kurdum bakalım inşallah tamamen bırakabilirizBu arada soylemeden gecemicem coook az mama veriyormussunuz.Onu bence gece vermeyin gece memeyi ne kadar uyarirsaniz gun icinde o kadar cok sut uretirsiniz.60i gece vermek yerine baska bir saatte verseniz bence siz mamayi tamamen birakabilirsiniz.Tum emzirme danismanlari da gece sadece emzirmeyi oneriyor.Tabi ki kendi tercihiniz ama mamasizliga cok yakin oldugunuz icin yazmak istedim
Yeterince dinleniyor musun gece uykusu falan iyi mi, benim en çok dinlenince sütüm artıyorBenım bugun 10cc bıle cıkmadıemzırdıkten sonra sagdım 1 saat kadar sonraydı, moralım cöktü
Maalesef, dınlenme yok, gunde toplam 2 3 saat uyku ıle duruyorum, bıze bakacak kımse de yokYeterince dinleniyor musun gece uykusu falan iyi mi, benim en çok dinlenince sütüm artıyor
Hımmm sütün az olma sebebi bu bence. Dinlenebilirsin inşallah canımMaalesef, dınlenme yok, gunde toplam 2 3 saat uyku ıle duruyorum, bıze bakacak kımse de yok
Kendi acıkınca uyanıyor bizimki max 3 saat o da her iki saate bir uyanır genelde.Kızlar kaç saate bir emzirmeye başladınız
Benim doktor uyanmazsa 4 saate bir uyandır dedi. Sizlerde durum nedir
Kesinlikle ruh halimiz etkiliyor katılıyorum.bu akşam oğlum ağladı babamla senle beraber artık hiç bisey yapmıyoruz annem hep bebekle ilgileniyor diye bebeği uyutuyordum eşim onu uyutuyordu hemen bebeği eşime verip gittim yanına ilgilendim uyuttum oğlumu sonra bebeği emzirmeye geldim bebek memeyi çekip çekip bıraktı ağladı durdu resmen bi türlü süt inmedi bu kuzumuda memeler arası döndüre döndüre uyuttum öyle inşallah doymuştur. Anne olmak çok güzel diyordum hep tek çocukta iki çocukla anne olmak zormuş diyorum artıkSüt miktari ruh haliyle cok iliskili.Bu aralar her gun sutumu sagiyorum miktarla ruh halim dogru orantiliCok garip degil mi annelerimiz anneannelerimiz emzirdikleri hergun cok mu neselilerdi uzun uzun emzirmisler kac sene
Uyanmazsa hiç uyandırmıyorum. 4,5 saat oldu bir iki kere gece. Ama genelde saat başı, iki saatte bir. Günde bir ya da iki kere çocuğu bir iki saat uyumak için eşime veriyorum. Onda da mama vermiş oluyor aç bu aranıyor deyip. O zaman 3 saat uyuyor.Kızlar kaç saate bir emzirmeye başladınız
Benim doktor uyanmazsa 4 saate bir uyandır dedi. Sizlerde durum nedir
Bende süt var yinede cekistiriyor ağlıyor karnı ağrıyor galiba doktora gittik bugün gaz damlası fln verdi onlarida verdimde degisen yok şimdilikKesinlikle ruh halimiz etkiliyor katılıyorum.bu akşam oğlum ağladı babamla senle beraber artık hiç bisey yapmıyoruz annem hep bebekle ilgileniyor diye bebeği uyutuyordum eşim onu uyutuyordu hemen bebeği eşime verip gittim yanına ilgilendim uyuttum oğlumu sonra bebeği emzirmeye geldim bebek memeyi çekip çekip bıraktı ağladı durdu resmen bi türlü süt inmedi bu kuzumuda memeler arası döndüre döndüre uyuttum öyle inşallah doymuştur. Anne olmak çok güzel diyordum hep tek çocukta iki çocukla anne olmak zormuş diyorum artık
Bebegın uykuda kalma suresı uzadı biraz ama bakalım artacak mıHımmm sütün az olma sebebi bu bence. Dinlenebilirsin inşallah canımözellikle gece uyuyabilirsen çok iyi olur
İstanbul’dayım maalesef ama büyüdü bizimki beeeAnkarada elif yıldırıma
Damla damla geliyor o daha hızlı gelsin istiyor yavaş akışlı biberonu da istemiyor çünküSütünüz tazyikli geliyor olabilir mi?Sıkınca damla olarak mı geliyor fışkırıyor mu sütünüz
Hangi marka kullanmıştınız?Ben uç olmadığı için başlamıştım. Şimdi biraz da olsa çıktı fakat oğlum silikona alıştığı için direkt olarak emmek istemiyor. Ya da meme ucumun o silikon kadar olmamasından rahatsız bilmiyorum ama çok iştahlıdır sürekli emmek ister, memede uyur. Direkt memeden emen bebekler kadar dört dörtlük değildir belki ama meme reddi varsa sağıp vermekten iyidir diye düşündüm. Tercih sizin tabii.
Geçmiş olsun. Kaç saat uyumuştu ki?Kızlar sabah bezimizde hafif pembelik vardı. Doktor pek önemsemedi. Kız çocuklarından oluyor dedi ama dün gece biraz fazla uyudu, susuz kaldığında oluyormuş. ben de uykusuz kaldığım için uyandıramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?