2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım bende de biraz oldu sütten sürdüm ben geçti dene istersen

Hep sağıyorum sütüm azalmadı artıyor günde bir iki kez mama veriyorum sadece ama emmiyor işte belki emse hiç mama vermeme gerek kalmayacaktı
Canım 1 günde 1 memeni kaç defa ve kaç dk sağıyorsun. Ben 1 defa 10 dk sağıyorum uçları açıyor ertesi güne iyileşsin diye tekrar sağmıyorum zor emziriyorum sonrasında

Canım benim doktor onun pişik kremi olduğunu söyledi, hatta kasıklarının orda da var. Zorlamadan hafifçe sil dedi. Bazen kakada bulaşıyor. Ben banyo yaparken küvette yumuşatıp öyle temizledim.
Kızlar kızım alttan gazını çıkarıyor ama her çıkardığında çok kötü koku salıyor üşüttüğü için mi yoksa normal mi
normal, bazen benim evi terk ederdim geliyor
Ay cekımı yaptırırsın 2 ay, 3 ay, mınıkken kıyafetler pek tatlı duruyor
aaaa bu aklıma gelmedi yaptırayım ya çok tatlı oluyorlar gerçekten

1de yattık. 5e alarm kurmuşum ama uyanamadım. 7ye geliyordu uyandık
Dün gece bizede aynısı oldu 1 de yattık 6 ya geliyordu uyandım memeler patlıcak şişmiş az emzirdim sonra sağıp biberonla biraz daha verdim bende bida alarm kurcam kurmuyordum bu kadar uyumaz diye mama vermiştim ondan çok uyudu galiba

Ebebekten aldım babyme. Sıcak suyla ıslatıp sıkıyorum öyle kullanıyorum her bezde

Kızlar kaç saate bir emzirmeye başladınız
Benim doktor uyanmazsa 4 saate bir uyandır dedi. Sizlerde durum nedir
Bizim doktorumuz artik uyandirmayin dedi ben hic uyandirmiyorum max 5 saat uyuyor
Kızlar bebeğim çok hırıldıyor sizin bebekleriniz ne durumda?

Benimki de oyle.Oda nemlendirici aldim ben bakalim onun faydasi olcak mi.Onun disinda da gunde 3 kere serum fizyolojik yapiyorum siringa ile

Bizim doktorumuz artik uyandirmayin dedi ben hic uyandirmiyorum max 5 saat uyuyor

Benimki de oyle.Oda nemlendirici aldim ben bakalim onun faydasi olcak mi.Onun disinda da gunde 3 kere serum fizyolojik yapiyorum siringa ile
Ben de sürekli her emzirme öncesi serum fizyolojik yapıyorum ama geçmiyor bu gidişle dayanamayıp gidicem doktora. Bizim odanın nemi 60 falan. Nemlendiricinin faydası ne tam olarak nemi kaçta sabitliyor? Bir de kaç günlük oldunuz?

Bizim nemlendirici ile %60 oldu..Bu civarlarda olması gerekiyor.

Kizlar hepinize merhaba malesef her gün girip okuyamıyorum benim girmem. İki haftayı buluyor size birşey sorucam aranızda bestlak süt artirici damla kulanan var mı faydasını gördünüz mu yada kaç günde etki ediyor bende bu gün aldım da

nezle gibimi ama burun akıntısı yok bizde olduk doktora gittik çok kötüydü gece çok kötü oldu 2 gün olmadan geçti gibi doktora gittik üşümüş olamaz dedi genizi açılıyor dedi
Yok canım değil sanki tıkanık sürekli hırıltı geliyor anlamıyorum tıkanıklığını açamıyor muyuz ki bunun dışında bir belirti yok

Canım 1 günde 1 memeni kaç defa ve kaç dk sağıyorsun. Ben 1 defa 10 dk sağıyorum uçları açıyor ertesi güne iyileşsin diye tekrar sağmıyorum zor emziriyorum sonrasında
Ben 5 6 kez sağıyorum günde mecburen 15 dk sağ 15 dk sol ama acımıyor ilk zamanlar kanamıştı lansinoh kremi sürdüm geçirdi hemen

Kullanıyorum hiç bir etkisini görmedim bitmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…