- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.501
Kullanıyorum canım ilk doğduğu gündem beri faydası var baya ben damlaya göre yapmıyorum 0.5 ilk şişlere akıtıyorum gün boyu içiyorum ekstra boza da içmeye başladımKizlar hepinize merhaba malesef her gün girip okuyamıyorum benim girmem. İki haftayı buluyor size birşey sorucam aranızda bestlak süt artirici damla kulanan var mı faydasını gördünüz mu yada kaç günde etki ediyor bende bu gün aldım da
Kizlar hepinize merhaba malesef her gün girip okuyamıyorum benim girmem. İki haftayı buluyor size birşey sorucam aranızda bestlak süt artirici damla kulanan var mı faydasını gördünüz mu yada kaç günde etki ediyor bende bu gün aldım da
Kızlar bebise okumak ıcın kıtap arıyorum, ne tavsıye edersınız?
Bebegin gobeginin etrafini mi soruyorsun? Gerci ne ben de ne bebekte morarma yokKızlar göbek deliğinde morarma var mı sizde?
Ne guzel kaka yapiyorsa iyi doyuyor demek kiBenim bebeğim çok sık kaka yapıyor böyle olanınız var mı, yeni doğan gibi sürekli yapıyor üşütüyor mu dicem ama vücut sıcaklığı iyi anlamadım
Teşekkürler canımEbebekten aldım babyme. Sıcak suyla ıslatıp sıkıyorum öyle kullanıyorum her bezde
Bende ilk fırsatta alayım canım sağolasın
Alıştı demek ki ben 10 dk ancak dayanıyorumBen 5 6 kez sağıyorum günde mecburen 15 dk sağ 15 dk sol ama acımıyor ilk zamanlar kanamıştı lansinoh kremi sürdüm geçirdi hemen
Doyması çişten anlaşılır demişti hemşire o yüzden bilemedimBebek Universitesini okuyorum ben..O da su an 10 sn falan ilgisini cekiyor
Bebegin gobeginin etrafini mi soruyorsun? Gerci ne ben de ne bebekte morarma yok
Ne guzel kaka yapiyorsa iyi doyuyor demek ki
Çok sık kaka yapması sütün yaramadığı anlamına geliyor sanırım yani annelerimiz öyle der bebeğiniz kilo alıyorsa sorun yok demektirBenim bebeğim çok sık kaka yapıyor böyle olanınız var mı, yeni doğan gibi sürekli yapıyor üşütüyor mu dicem ama vücut sıcaklığı iyi anlamadım
2-3 kakalı bez 6-7 çişli bez bizimKızlar günde kaç çişli ve kakalı bez alıyorsunuz siz?
Hıkaye kıtabı tarzı bakıyorum benBebek Universitesini okuyorum ben..O da su an 10 sn falan ilgisini cekiyor
Bebegin gobeginin etrafini mi soruyorsun? Gerci ne ben de ne bebekte morarma yok
Ne guzel kaka yapiyorsa iyi doyuyor demek ki
Can çocuk yayınlarına bakabilirsin. A101e gitmiştim orda gördüm hikaye kitabı. Aslında yaş olarak 4-5-6 yazıyor ama bebeklerinize küçük büyük demeden okuyun diyorlar. 2 tane almıştım ordan. Bir de spotify’da şarkılı masallar var. Daha dinletmedim kendim dinledimHıkaye kıtabı tarzı bakıyorum ben
Kilo alımı iyi maşallah. Pişik olursa diye sürekli bez değişimi yapıyorum kaka yüzünden. Ecowell pişik kremi kullanan var mı çok olmasa da genelde poposu kızarık işe yaramıyor gibiÇok sık kaka yapması sütün yaramadığı anlamına geliyor sanırım yani annelerimiz öyle der bebeğiniz kilo alıyorsa sorun yok demektir
Bizim sade çişli pek olmuyor her bezi kakalı. Günde 6 7 değiştiriyorum sanırımKızlar günde kaç çişli ve kakalı bez alıyorsunuz siz?
Bizdede hırıltı vardı emerken o ses gidiyor emdikden sonra tekrar hırıltı helede ağlayınca ben serum ve süt damlattim bugün iyi gibiYok canım değil sanki tıkanık sürekli hırıltı geliyor anlamıyorum tıkanıklığını açamıyor muyuz kibunun dışında bir belirti yok
Kilosu nasıl canım? Benim bebişin kilo problemi var şuan sadece süt ile besleniyor yeterli geliyor mu merak ediyorum? Mamayı 10 gün önce bıraktık ve kilo alımı iyiydi, şimdi devam ediyorum 1 ay sadece süt vereceğim yine inşallah iyi olur.2-3 kakalı bez 6-7 çişli bez bizim
Lansinoh al o acıtmıyorCanım 1 günde 1 memeni kaç defa ve kaç dk sağıyorsun. Ben 1 defa 10 dk sağıyorum uçları açıyor ertesi güne iyileşsin diye tekrar sağmıyorum zor emziriyorum sonrasında
Günde 20 gram ise yeterli dedi doktorKilosu nasıl canım? Benim bebişin kilo problemi var şuan sadece süt ile besleniyor yeterli geliyor mu merak ediyorum? Mamayı 10 gün önce bıraktık ve kilo alımı iyiydi, şimdi devam ediyorum 1 ay sadece süt vereceğim yine inşallah iyi olur.
10 günde 300 gr kilo alımı sizce nasıl kızlar? 40 günlük bebiş için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?