- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.561
Belki çoğunuz olurmu öyle diyeceginiz ama ben aşiyada karşıyım ilk 3 çocuğuma tüm aşılar yapıldı 4.yaptirmadim şimdi 3 yaşında bunada yaptirmiyacam çok farkını gördümDOktor neden mamaya karsi . Turkiyede doktorlar bebek yeterli beslenemediginde oneriyor biz de oyle oldu sutum yetmedi Allah korusun kuveze mi girsin mamayi bu kadar öcü yapiyorlar da kendileri bebeklere kat kat fazla igne ilac yaziyorlar
Ben yarın aşı yaptırıcam ne aşısı bilmiyorum sağlık ocağından çağırdılarBelki çoğunuz olurmu öyle diyeceginiz ama ben aşiyada karşıyım ilk 3 çocuğuma tüm aşılar yapıldı 4.yaptirmadim şimdi 3 yaşında bunada yaptirmiyacam çok farkını gördüm
Benim sütüm yok kızlar ne yaptıysam da artmıyor hatta her sağımda daha da azalıyor gibi bir lokmacık bir şey çıktı şimdi denolacak böyle bilmiyorum mama vermek istemiyorum, doğduğundan beri 4.kutuyu bitirdik yarın 5.yi alıcam.Mamayla besleniyoruz biz herkes de sürekli emzir anne sütü daha değerli baskısı yapıyor, sanki ben bilmiyorum olmayan bir şeyi nasıl vereyim aç mı bırakıcam bebeğimi mecbur mama veriyorum
Dene bence helva candır ✌Sabah 5 cok zor
Helva yiye yiye 80 kilo oldum ben
İlk çocuk mu?Bende bi gece uyuya kaldım annem gittikten sonra 3.5 saatte uyandı eyvah aç bıraktım diye bi panik oldum eşim sakin ol o açıksa bırak iki saati yarım saatte bile uyanıyor demekki acıkmamış dedi aslında haklı ne bileyim ben biraz panik bi insanım
Maşallah zamanla sütün de iyice artar bence gayet güzel gidiyor.Geçen hafta 150gr bu hafta 140g aldı en az haftada 140 alması lagzim ben ebeyede gidiyorum her hafta her bebek ayni değil dedi bizimki çok hareketli çok uyumuyo o yüzden fazla enerji harciyo gündüzleri devamlı memede uyku yok pek ama gece iyi sayılır gece gündüz çok uyuyan bebekler daha çok kilo alıyor muş
3425 gr dogdu bugün 4010 gr geldi 11 aralıkta doğdu diğer çocuklarımdan bile bu çok farklı demekki her bebek ayni değil
Baş boyun kısmı nasıl boynu çökük gibi oluyor benim yatak çöktü desem o kadar da çok kullanmadık.Bende var juno ama genelde kucakta yatıyor. Uyuduğu an da nerdeysek oraya koyuyoruz, juno nerdeydi hangi odadaydı aramıyoruz.
Gece 2-6 arası gelen süt çok değerli asıl gece emzirebilirsen emzir emziremesen bile gece sağım yap.Ben gece hiç emzirmiyorkm süt yok diye. Gündüz deniyorum vermeyi. Mama ağırlıklı besleniyoruz zaten. Doktora sormadım açıkçası ama gece 3 saate kuruyorum tlfnu kendisi alarmdan 30-45 dakika önce uyanıyor. Dün gece uyumuyor diye aramıza aldım baya uyumuş yalnız ben de uyanamamışım 4.5-5 saat olmuş
AynenBenim kızım kucağı daha çok seviyor. Nedeni de gaz çıkarmasına yardımcı oluyor sanırım yatak sürekli ıkınıyor kıvranıyor yatağın üstünde. Sürekli kullanıyorum ben memnunum ama kafam rahat oluyor kemeri de var diye.
Danışmanlık al canım süt küser derler sütüm var de hepBenim sütüm yok kızlar ne yaptıysam da artmıyor hatta her sağımda daha da azalıyor gibi bir lokmacık bir şey çıktı şimdi denolacak böyle bilmiyorum mama vermek istemiyorum, doğduğundan beri 4.kutuyu bitirdik yarın 5.yi alıcam.Mamayla besleniyoruz biz herkes de sürekli emzir anne sütü daha değerli baskısı yapıyor, sanki ben bilmiyorum olmayan bir şeyi nasıl vereyim aç mı bırakıcam bebeğimi mecbur mama veriyorum
Annelik memeyle olmuyor canım, sevgiyle sabırla oluyor. Kızımı 2,5 sene emzirdim, bu beni daha iyi bir anne yapmadı. Keşke daha sabırlı, onun huyundan daha iyi anlayan bir anne olsam. Ama bu memelerle yapılan bir şey değil. Kendinizi kötü hissetmeyin.Benim sütüm yok kızlar ne yaptıysam da artmıyor hatta her sağımda daha da azalıyor gibi bir lokmacık bir şey çıktı şimdi denolacak böyle bilmiyorum mama vermek istemiyorum, doğduğundan beri 4.kutuyu bitirdik yarın 5.yi alıcam.Mamayla besleniyoruz biz herkes de sürekli emzir anne sütü daha değerli baskısı yapıyor, sanki ben bilmiyorum olmayan bir şeyi nasıl vereyim aç mı bırakıcam bebeğimi mecbur mama veriyorum
Belki çoğunuz olurmu öyle diyeceginiz ama ben aşiyada karşıyım ilk 3 çocuğuma tüm aşılar yapıldı 4.yaptirmadim şimdi 3 yaşında bunada yaptirmiyacam çok farkını gördün. Cocuk felci olursa ne olacak peki
Kızlar bebeğinizin banyo düzeni nasıl? Kaç gün arayla yıkıyorsunuz?
sudem34 benim de kafası çok yukarda kalıyor sanki junoda. Ben de beceremedir herhalde.
Ben de gün aşırı yıkıyorum her gün yıkamak istiyorum yapamadım bir türlüGun aşırı yikiyorum ama tam bir rutin oturmadim.Bazen aksam yikiyorum bazen oglen.Bazi kakalarin saate bakmaksizin banyo ettirilmesi gerekiyor cunku
Juno kullaniyordum bende bu hafta basina kadar artik kullanmiyorum.Kafa seklini korumuyor bence.Bi de bence 55-56cm i gectikten sonra kucuk geliyor.Bebek agirlastikca iyice gomuluyor boynu bukuk kaliyor o nedenle
Sütüm az maalesef, memede vakıt gecırıyor, her mama oncesı mutlaka emzırıyorum ama doymuyor arkasına mama verıyorum.. Tamamen bıtenekadar emzırırım, elımden geldıgınce..Sütun nasıl bilmiyorum ama mesela gün gün azalta bilirsin mamayi daha çok memede beklet boş meme bile olsa emdikce çoğalır pompaya az geliyor diye sutum az sanma benimde pompaya 30 ml anca geliyor turkiyede çok güzel emzirmedanismanlari var bazılarını takip ediyorum
Yaa çok üzücü ne hevesle aldıksudem34 benim de kafası çok yukarda kalıyor sanki junoda. Ben de beceremedir herhalde.
Kesinlikle dediğin gibi çocuk emanet gibi duruyor kullanmadan çöp oldu resmenGun aşırı yikiyorum ama tam bir rutin oturmadim.Bazen aksam yikiyorum bazen oglen.Bazi kakalarin saate bakmaksizin banyo ettirilmesi gerekiyor cunku
Juno kullaniyordum bende bu hafta basina kadar artik kullanmiyorum.Kafa seklini korumuyor bence.Bi de bence 55-56cm i gectikten sonra kucuk geliyor.Bebek agirlastikca iyice gomuluyor boynu bukuk kaliyor o nedenle
Sizin 5.bebiş miBelki çoğunuz olurmu öyle diyeceginiz ama ben aşiyada karşıyım ilk 3 çocuğuma tüm aşılar yapıldı 4.yaptirmadim şimdi 3 yaşında bunada yaptirmiyacam çok farkını gördüm
Hepatit cnmBen yarın aşı yaptırıcam ne aşısı bilmiyorum sağlık ocağından çağırdılar
Bizim de 4.bıtmek üzereBenim sütüm yok kızlar ne yaptıysam da artmıyor hatta her sağımda daha da azalıyor gibi bir lokmacık bir şey çıktı şimdi denolacak böyle bilmiyorum mama vermek istemiyorum, doğduğundan beri 4.kutuyu bitirdik yarın 5.yi alıcam.Mamayla besleniyoruz biz herkes de sürekli emzir anne sütü daha değerli baskısı yapıyor, sanki ben bilmiyorum olmayan bir şeyi nasıl vereyim aç mı bırakıcam bebeğimi mecbur mama veriyorum
Valla doktor öyle dedi kilo alımı da iyi ama 2 ay olana kadar galiba40 tan sonra sanki artık uyandırmaya gerek yok diye biliyordum kilo alımı yeterliyse
Hipp organıc kullanıyoruz gunde 2 kere kaka yapıyo canımKızlar Aptamil çok gaz yapıyor galiba 2 çeşit damla kullaniyorum +probiyotik bı faydası olmuyor gök gürültülü büyük çiş yapıyor 3 güne bir kilo aldırıp gaz yapmayan hangi mama var neyi önerirsiniz sizler ne kullanıyorsunuz mamayı çok vermiyorum 2 yada 3 kez 60 yada 90 cc süte göre ayarliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?