2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
DOktor neden mamaya karsi . Turkiyede doktorlar bebek yeterli beslenemediginde oneriyor biz de oyle oldu sutum yetmedi Allah korusun kuveze mi girsin mamayi bu kadar öcü yapiyorlar da kendileri bebeklere kat kat fazla igne ilac yaziyorlar
Belki çoğunuz olurmu öyle diyeceginiz ama ben aşiyada karşıyım ilk 3 çocuğuma tüm aşılar yapıldı 4.yaptirmadim şimdi 3 yaşında bunada yaptirmiyacam çok farkını gördüm

Belki çoğunuz olurmu öyle diyeceginiz ama ben aşiyada karşıyım ilk 3 çocuğuma tüm aşılar yapıldı 4.yaptirmadim şimdi 3 yaşında bunada yaptirmiyacam çok farkını gördüm
Ben yarın aşı yaptırıcam ne aşısı bilmiyorum sağlık ocağından çağırdılar

Benim sütüm yok kızlar ne yaptıysam da artmıyor hatta her sağımda daha da azalıyor gibi bir lokmacık bir şey çıktı şimdi de nolacak böyle bilmiyorum mama vermek istemiyorum, doğduğundan beri 4.kutuyu bitirdik yarın 5.yi alıcam.Mamayla besleniyoruz biz herkes de sürekli emzir anne sütü daha değerli baskısı yapıyor, sanki ben bilmiyorum olmayan bir şeyi nasıl vereyim aç mı bırakıcam bebeğimi mecbur mama veriyorum

Ne oluyorsa etraftan gelen baski ile oluyor zaten Bir suru insan var emziremeyen emzirmeyi tercih etmeyen mamayi zorunlu ya da tercihiyle kullanan bunlari dusunmek lazim.Bizim toplumumuzda asiri anne sutu baskisi var.Ben gunlerce kendimi zehir veriyormusum gibi iyi anne degilmisim gibi yetersizmisim gibi cocugumla bag kuramamisim da ondan sutum gelmiyormus gibi hissettim..Etraftan bu sesler gelmese belki daha az strese girecektik sutumuz artacakti..Ben su an en azindan biraz da olsa anne sutu aldi diye dusunup kendimi motive etmeye calisiyorum.Sen de uzme kendini

Sabah 5 cok zor
Helva yiye yiye 80 kilo oldum ben
Dene bence helva candır ✌
İlk çocuk mu?
Acıksa ağlar zaten uyanır bence yine de sen bilirsin uyuyunca da büyüyor zaten
Maşallah zamanla sütün de iyice artar bence gayet güzel gidiyor.
Zaten terleme, çok emme bunlar da çok efor sarf ettiriyor. Kilo alımını ister istemez etkiliyor.
Gaz sancısı zaten uyku muyku ne annede ne bebekte bırakmıyor bişey
Bende var juno ama genelde kucakta yatıyor. Uyuduğu an da nerdeysek oraya koyuyoruz, juno nerdeydi hangi odadaydı aramıyoruz.
Baş boyun kısmı nasıl boynu çökük gibi oluyor benim yatak çöktü desem o kadar da çok kullanmadık.
KV hevesimi kırdı yatağa karşı kötü yorum yapan yapa
Gece 2-6 arası gelen süt çok değerli asıl gece emzirebilirsen emzir emziremesen bile gece sağım yap.
Power pumping yap mutlaka
Aynen
Danışmanlık al canım süt küser derler sütüm var de hep

Annelik memeyle olmuyor canım, sevgiyle sabırla oluyor. Kızımı 2,5 sene emzirdim, bu beni daha iyi bir anne yapmadı. Keşke daha sabırlı, onun huyundan daha iyi anlayan bir anne olsam. Ama bu memelerle yapılan bir şey değil. Kendinizi kötü hissetmeyin.

Kızlar bebeğinizin banyo düzeni nasıl? Kaç gün arayla yıkıyorsunuz?

Kızlar bebeğinizin banyo düzeni nasıl? Kaç gün arayla yıkıyorsunuz?

Gun aşırı yikiyorum ama tam bir rutin oturmadim.Bazen aksam yikiyorum bazen oglen.Bazi kakalarin saate bakmaksizin banyo ettirilmesi gerekiyor cunku

sudem34 benim de kafası çok yukarda kalıyor sanki junoda. Ben de beceremedir herhalde.

Juno kullaniyordum bende bu hafta basina kadar artik kullanmiyorum.Kafa seklini korumuyor bence.Bi de bence 55-56cm i gectikten sonra kucuk geliyor.Bebek agirlastikca iyice gomuluyor boynu bukuk kaliyor o nedenle

Ben de gün aşırı yıkıyorum her gün yıkamak istiyorum yapamadım bir türlü

Sütüm az maalesef, memede vakıt gecırıyor, her mama oncesı mutlaka emzırıyorum ama doymuyor arkasına mama verıyorum.. Tamamen bıtenekadar emzırırım, elımden geldıgınce..

sudem34 benim de kafası çok yukarda kalıyor sanki junoda. Ben de beceremedir herhalde.
Yaa çok üzücü ne hevesle aldık
Kesinlikle dediğin gibi çocuk emanet gibi duruyor kullanmadan çöp oldu resmen
Tek iyi kısmı kemer bence o da gaz sancısını hafifletiyor gibi geliyor

Reklamı da hikaye ordaki çocuk dana gibi şişman o sığıyor bizim minnaklar havada kalıyor

Bizim de 4.bıtmek üzere

Kızlar Aptamil çok gaz yapıyor galiba 2 çeşit damla kullaniyorum +probiyotik bı faydası olmuyor gök gürültülü büyük çiş yapıyor 3 güne bir kilo aldırıp gaz yapmayan hangi mama var neyi önerirsiniz sizler ne kullanıyorsunuz mamayı çok vermiyorum 2 yada 3 kez 60 yada 90 cc süte göre ayarliyorum

Hipp organıc kullanıyoruz gunde 2 kere kaka yapıyo canım

Benim dün gözüm şişti iltihap aktı hep, göz damlası kullandım, emzirmedim. Çocukta hiç gaz olmadı mis gibi bir gün geçirdi. Hipp organic combiotic kullanıyordum. Bitti, golden goat aldım. Ondan 60 ml kullandık henüz. Hayalimsin3803
O kadar gazlı bişey de yemiyorum ama çay ve kahveyi hiç kesmedim ben, hamileyken de. Onlar gaz yapıyor sanırım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…