2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım inan kahve fln içmiyorum bı tek Cay hiç biseyde yemiyorum gaz yapacak hipp kilo aldırmıyor Muş doktorum demisti gaz konusunda iyice araştırıp golden goat alayım olmazsa

Canım inan kahve fln içmiyorum bı tek Cay hiç biseyde yemiyorum gaz yapacak hipp kilo aldırmıyor Muş doktorum demisti gaz konusunda iyice araştırıp golden goat alayım olmazsa
Benimki 11. Günden 20. Güne kadar günde 70 gr aldı. Ondan önce bebelac kullanmıştım. Bizimkine kilo aldırdı yani. Gaz yapmıyormuş diye golden goat aldım ben de.

Aaa ucunun değiştiğini bilmiyordum bence kesin ondan oluyor ya sağolasın canım bakim hemen
Büyüdük ce daha az

Bizde çok yavaş alıyoruz diye her hafta gidiyorum doktora kilo kontrolü için.
Peki sen kendin tartiyormusun bir ay çok uzun bir süre
Ara ara tartıyorum ama doktora daha yeni gittik 1 aylık süremiz yeni başladı 10 gün sonunda tartmayı düşünüyorum. Şimdilik bezlerinden takip ediyorum
emzirme danışmanlığını netten almayacağım onunla ilgili iyi dönüşler almadım. Kendim bir kaçı ile görüştüm (bazıları intörn- bazıları hemşirelik 1. Sınıf) bende dolandırıcılar gibi bi kanaat oluştu. Ben direk hastahaneye gidip oradaki ebelerle konuşacağım. (Bunu babası kadın doğumcu olan ben diyorum babam duysa delirir )

Canım ben ilk başta acıkırsa uyanır dediler hep ona kandım. O yüzden kilo alamadık. Doktor sen uyandır onun açlıktan kan şekeri düşüyor vücut fazla enerji harcamamak için uyutuyor dedi. O yüzden mutlaka uyandırmak lazım uzun süre uyuyakalmamalılar. Ama senin süre uzun değilmiş panik olma

Benimki 11. Günden 20. Güne kadar günde 70 gr aldı. Ondan önce bebelac kullanmıştım. Bizimkine kilo aldırdı yani. Gaz yapmıyormuş diye golden goat aldım ben de.
Golden goat tadı nasıl canım? Hipp keçi sütlü almıştım en son çok gaz yaptı huzursuzdu kızım. Bir de tadına baktım çok kötüydü

Kızlar kızımın gözü iltihap oldu akıyor sürekli. İnternette anne sütü iyi geliyor diyor. Var mı böyle bir şey yaşayan? Anne sütü nasıl kullanılacak damlatarak mı silerek mi acaba?

Sütüm az maalesef, memede vakıt gecırıyor, her mama oncesı mutlaka emzırıyorum ama doymuyor arkasına mama verıyorum.. Tamamen bıtenekadar emzırırım, elımden geldıgınce..
İnş Sütun artar bolca hurma ye ve biramayasi kullan doymadigini nasıl anlıyorsun peki bizde gündüzleri hep memede süt olmazsa emmez diyorum

Kızlar göbeğimiz şiş bizim bu şişlik ne zaman iniyor bilen var mı? Sizin ne durumda, normal mi bu durum?

Golden goat tadı nasıl canım? Hipp keçi sütlü almıştım en son çok gaz yaptı huzursuzdu kızım. Bir de tadına baktım çok kötüydü
Ya hippin tadı çok kötü. Isısına bakmak için koluma damlattığımı yalıyorum ama golden goat yalamadım daha

Kızlar kızımın gözü iltihap oldu akıyor sürekli. İnternette anne sütü iyi geliyor diyor. Var mı böyle bir şey yaşayan? Anne sütü nasıl kullanılacak damlatarak mı silerek mi acaba?
Hastanede tobsin damla verdiler, çapak akıntı olursa kullanın dediler. Göze antiseptik özelliğinden dolayı çay harici bir şey damlatılmaz diye biliyorum. Anne sütü hele şekerli bakterileri besleyebilir.

İlk değil ikinci ama o kadar farklılar ki oğlum emer uyurdu hiç saat kurmazdım gece çok uyanırdı nerdeyse 18 ay geceleri hep emdi durdu ama bu 1 ayı doluyor hala memeyi ilk alışta kavramayı emmeyi hala öğrenebilmiş değil illaki bi ucunu emiyor biraz sonra vakumluyor pazartesi ilk ay kontrolü inşallah iyi kilo almıştır o kadar uykusuz ve yorgunum ki onu uyutuyorum oğluma koşuyorum onun gönlünü yapıyorum yemek yapmaya çamaşıra hele bu hafta okulda tatil ki çok yoruldum

İnş Sütun artar bolca hurma ye ve biramayasi kullan doymadigini nasıl anlıyorsun peki bizde gündüzleri hep memede süt olmazsa emmez diyorum
Evet sut olmasa emmez dıyolar ama benı yanıltan ıste sagım yapmak, sagımda az cıkınca bu cocuk bunun daha azını emıyordur dıyorum hep..
Bıramayasını dıyolar hep, bı onu denemedım, onu nerden alıcam?

1.kiz 22 yaş
2.kiz19
3.erkek 15
4.kiz 3
5.kiz 45gunluk
Bende 40 yaşındayım
3.den sonra bebek perileri mı ugradı
Ben 2.yı yapmıcam, tekte bırakıcam cok zor ya, asırı buyuk sorumluluk, tüm hayatım yenı baştan basladı.. 2.de naparım bılemıyorum, yapana bakana saygım sonsuz.. Bana yetti

Evet canım anne sütünu makyaj temızleme pamuguna damlat sil, bızım cocuk doktoru demısti, benım kızımın da vardı..

İkinci çocuktan sesleniyorum aynen senin gibi düşünüyordum sonra oğlumun kardeş sevdasına yenik düşüp ikinciyi yaptık sanırım bundan sonra daha eşime yanaşmam korkudan kazayla 3. Olur Allah korusun

İkinci çocuktan sesleniyorum aynen senin gibi düşünüyordum sonra oğlumun kardeş sevdasına yenik düşüp ikinciyi yaptık sanırım bundan sonra daha eşime yanaşmam korkudan kazayla 3. Olur Allah korusun
Doktora gıdınce garantı korunma yontemını sorucam, benı korkutup duruyorlar, bızım tup bebektı, cok zor oldu, ıste kendılıgınden hamıle kalan cok var dıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…