- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.601
Saginca benimde gelmiyor geçen mesela memem sisti tıkandı o memeyi istemedi agladi düzelince emdi tekrar benim büyük kızım hariç hepsi emdi 1kilo üstü alıyorlardı yenidoganaz aliyo sen süt yok diye vermemezlik yapma verdikce çoğalır inşallah hep pozitif düşünEvet sut olmasa emmez dıyolar ama benı yanıltan ıste sagım yapmak, sagımda az cıkınca bu cocuk bunun daha azını emıyordur dıyorum hep..
Bıramayasını dıyolar hep, bı onu denemedım, onu nerden alıcam?
3.den sonra bebek perileri mı ugradı
Ben 2.yı yapmıcam, tekte bırakıcamcok zor ya, asırı buyuk sorumluluk, tüm hayatım yenı baştan basladı.. 2.de naparım bılemıyorum, yapana bakana saygım sonsuz.. Bana yetti
Ben bir tane daha düşünüyorum yaş 37 40 olmadan birdaha olursa çok sevinirimDoktora gıdınce garantı korunma yontemını sorucam, benı korkutup duruyorlar, bızım tup bebektı, cok zor oldu, ıste kendılıgınden hamıle kalan cok var dıyorlar..
Yok yok verıyorum, az da olsa ıcsın dıye.. Sagmaya da calısıyorum elımden geldıgınce.. Rossman var Turkiyede de bakayım ben deSaginca benimde gelmiyor geçen mesela memem sisti tıkandı o memeyi istemedi agladi düzelince emdi tekrar benim büyük kızım hariç hepsi emdi 1kilo üstü alıyorlardı yenidoganaz aliyo sen süt yok diye vermemezlik yapma verdikce çoğalır inşallah hep pozitif düşün
Biramayasi ben rossmann dan aldım turkiyede nerde var bilmiyorum
4.istedik 5.supriz oldu
Ben de 34 yasındayım, büyük konusmak da ıstemıyorum ama cok zormusBen bir tane daha düşünüyorum yaş 37 40 olmadan birdaha olursa çok sevinirim
Teyzeminde öyle olmuştu birincisi tüp bebekti 5 yıl üstüne olmuştu nasıl olsa olmuyor bizim diye hiç korunmamışlar ikincisi süpriz geldi doğurdu hemen spiral taktırdı korkudanDoktora gıdınce garantı korunma yontemını sorucam, benı korkutup duruyorlar, bızım tup bebektı, cok zor oldu, ıste kendılıgınden hamıle kalan cok var dıyorlar..
Bizimde tüp Bebek ama eşimde sperm 1 milyonun bile altında sigara çok içiyor o yüzden normal olmaz heraldeBen de 34 yasındayım, büyük konusmak da ıstemıyorum ama cok zormus
Hersey unutuluyor canım Allah öyle bi yaratmış ki kadınları doğum acısını bile unutuyorsun biraz büyüsün bak nasıl istersin tekrar o duyguyuEvet sut olmasa emmez dıyolar ama benı yanıltan ıste sagım yapmak, sagımda az cıkınca bu cocuk bunun daha azını emıyordur dıyorum hep..
Bıramayasını dıyolar hep, bı onu denemedım, onu nerden alıcam?
3.den sonra bebek perileri mı ugradı
Ben 2.yı yapmıcam, tekte bırakıcamcok zor ya, asırı buyuk sorumluluk, tüm hayatım yenı baştan basladı.. 2.de naparım bılemıyorum, yapana bakana saygım sonsuz.. Bana yetti
İnsan beyninin kayıt altına almadığı tek acı doğum anındaki acıymış o yüzden unutulup tekrar doğum yapılabiliyorMuşHersey unutuluyor canım Allah öyle bi yaratmış ki kadınları doğum acısını bile unutuyorsun biraz büyüsün bak nasıl istersin tekrar o duyguyu
İşte boyle anlatıyolar hepTeyzeminde öyle olmuştu birincisi tüp bebekti 5 yıl üstüne olmuştu nasıl olsa olmuyor bizim diye hiç korunmamışlar ikincisi süpriz geldi doğurdu hemen spiral taktırdı korkudan
Bellı olmazBizimde tüp Bebek ama eşimde sperm 1 milyonun bile altında sigara çok içiyor o yüzden normal olmaz heralde
Nasip kısmet diyelim o zamanHersey unutuluyor canım Allah öyle bi yaratmış ki kadınları doğum acısını bile unutuyorsun biraz büyüsün bak nasıl istersin tekrar o duyguyu
Kayıt altına alsaydi herkez 1cocukla kalırdı herlade en zoruda 1. Oluyo zatenİnsan beyninin kayıt altına almadığı tek acı doğum anındaki acıymış o yüzden unutulup tekrar doğum yapılabiliyorMuş
Bende hiç kalmamış 5tane olduğuna göreİnsan beyninin kayıt altına almadığı tek acı doğum anındaki acıymış o yüzden unutulup tekrar doğum yapılabiliyorMuş
Çok çok gecmıs olsunSelam kızlar, mesajları hiç okuyamadım.5 gündür covidim lohusalığım berbat geçiyor. Eşimden bana bulaştı. 3 kere hastaneye gıttım serum falan aldım atesım asla düşmedi. Zaten emzridiğim için sadece parol ve c vitamini veriyorlar. Bebek iyi çok şükür ama emzirme dışında hiç yaklaşmıyorum. Buraya da sizi uyarmak için geldim her yerde maske takın eşiniz de taksın vakalar aşırı derecede artmıs şuan çoğu kişi covid ama test yapmadığı için bilmiyorlar. Hastaneler full dolu. Bugun anca kendimi iyi hissedebildim.
Mama uyutuyor galiba mamanın saatlerini ben ayarladım uyumuyor artık gece acikip uyanıyor canımBİz uyanamamışız 5 saat uyumuşuz
CanımKızlar kızımın gözü iltihap oldu akıyor sürekli. İnternette anne sütü iyi geliyor diyor. Var mı böyle bir şey yaşayan? Anne sütü nasıl kullanılacak damlatarak mı silerek mi acaba?
Ebebekte promalt adıyla satıyorlar canım. Bir de migrosa baktırsana alkolsüz bira görmüştüm. Ama büyük migroslarda oluyor.Yok yok verıyorum, az da olsa ıcsın dıye.. Sagmaya da calısıyorum elımden geldıgınce.. Rossman var Turkiyede de bakayım ben de
Damlamız da var canım. Anne sütü denedim daha güvenli geldi bilemiyorumCanımNilsibel in dediği gibi çay iyi geliyor. Demediğin normal çayın demi ile makyaj pamuğunu ıslat, gözünü sil ponçiğin. Anne sütünü bilemedim, bakteri üretimine yol açabilir diye ben korkuyorum. Yıllardır gözümde arpacık, uçuk, konjuktivitle uğraşıyorum doktor tavsiyesiydi çayla silmek. Bana doktor çapak çok olursa kıza damla yazarım demişti doktoruna danış bence.
Ebebekte promalt adıyla satıyorlar canım. Bir de migrosa baktırsana alkolsüz bira görmüştüm. Ama büyük migroslarda oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?