2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Saginca benimde gelmiyor geçen mesela memem sisti tıkandı o memeyi istemedi agladi düzelince emdi tekrar benim büyük kızım hariç hepsi emdi 1kilo üstü alıyorlardı yenidoganaz aliyo sen süt yok diye vermemezlik yapma verdikce çoğalır inşallah hep pozitif düşün
Biramayasi ben rossmann dan aldım turkiyede nerde var bilmiyorum
4.istedik 5.supriz oldu

Doktora gıdınce garantı korunma yontemını sorucam, benı korkutup duruyorlar, bızım tup bebektı, cok zor oldu, ıste kendılıgınden hamıle kalan cok var dıyorlar..
Ben bir tane daha düşünüyorum yaş 37 40 olmadan birdaha olursa çok sevinirim

Yok yok verıyorum, az da olsa ıcsın dıye.. Sagmaya da calısıyorum elımden geldıgınce.. Rossman var Turkiyede de bakayım ben de

Doktora gıdınce garantı korunma yontemını sorucam, benı korkutup duruyorlar, bızım tup bebektı, cok zor oldu, ıste kendılıgınden hamıle kalan cok var dıyorlar..
Teyzeminde öyle olmuştu birincisi tüp bebekti 5 yıl üstüne olmuştu nasıl olsa olmuyor bizim diye hiç korunmamışlar ikincisi süpriz geldi doğurdu hemen spiral taktırdı korkudan

Hersey unutuluyor canım Allah öyle bi yaratmış ki kadınları doğum acısını bile unutuyorsun biraz büyüsün bak nasıl istersin tekrar o duyguyu

Hersey unutuluyor canım Allah öyle bi yaratmış ki kadınları doğum acısını bile unutuyorsun biraz büyüsün bak nasıl istersin tekrar o duyguyu
İnsan beyninin kayıt altına almadığı tek acı doğum anındaki acıymış o yüzden unutulup tekrar doğum yapılabiliyorMuş

Teyzeminde öyle olmuştu birincisi tüp bebekti 5 yıl üstüne olmuştu nasıl olsa olmuyor bizim diye hiç korunmamışlar ikincisi süpriz geldi doğurdu hemen spiral taktırdı korkudan
İşte boyle anlatıyolar hep
Bizimde tüp Bebek ama eşimde sperm 1 milyonun bile altında sigara çok içiyor o yüzden normal olmaz heralde
Bellı olmaz
Nasip kısmet diyelim o zaman
Ama şuan asla, nooo

Bundan 15 yıl önce 2008 Kasım annelerinde yazisiyordum sonra unuttum bu hamileligimde bi bakıyım dedim baktım hala var bu site kim derdi 15 yıl sonra tekrar burdan yazisacam 4.de 2020 de niye bakmadım bilmiyorum

İnsan beyninin kayıt altına almadığı tek acı doğum anındaki acıymış o yüzden unutulup tekrar doğum yapılabiliyorMuş
Bende hiç kalmamış 5tane olduğuna göre
Yalan yok 4.cok zordu dogmak bilmedi 4620gr arada 13 yılda var tabi ilk gibi zordu hatta daha zordu ama 5.nasil dogdu anlamadik ebe geliyim diyene kadar kendim doğurdum kilosuda azdı tabi

Selam kızlar, mesajları hiç okuyamadım.5 gündür covidim lohusalığım berbat geçiyor. Eşimden bana bulaştı. 3 kere hastaneye gıttım serum falan aldım atesım asla düşmedi. Zaten emzridiğim için sadece parol ve c vitamini veriyorlar. Bebek iyi çok şükür ama emzirme dışında hiç yaklaşmıyorum. Buraya da sizi uyarmak için geldim her yerde maske takın eşiniz de taksın vakalar aşırı derecede artmıs şuan çoğu kişi covid ama test yapmadığı için bilmiyorlar. Hastaneler full dolu. Bugun anca kendimi iyi hissedebildim.

Çok çok gecmıs olsun

Kızlar bebeğinizin göbek deliği ne durumda? Bizimki hala şiş. Ne zaman düzelecek bilen var mı bu durum normal mi?

Kızlar kızımın gözü iltihap oldu akıyor sürekli. İnternette anne sütü iyi geliyor diyor. Var mı böyle bir şey yaşayan? Anne sütü nasıl kullanılacak damlatarak mı silerek mi acaba?
Canım Nilsibel in dediği gibi çay iyi geliyor. Demediğin normal çayın demi ile makyaj pamuğunu ıslat, gözünü sil ponçiğin. Anne sütünü bilemedim, bakteri üretimine yol açabilir diye ben korkuyorum. Yıllardır gözümde arpacık, uçuk, konjuktivitle uğraşıyorum doktor tavsiyesiydi çayla silmek. Bana doktor çapak çok olursa kıza damla yazarım demişti doktoruna danış bence.
Yok yok verıyorum, az da olsa ıcsın dıye.. Sagmaya da calısıyorum elımden geldıgınce.. Rossman var Turkiyede de bakayım ben de
Ebebekte promalt adıyla satıyorlar canım. Bir de migrosa baktırsana alkolsüz bira görmüştüm. Ama büyük migroslarda oluyor.

Damlamız da var canım. Anne sütü denedim daha güvenli geldi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…