2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Doktora gıdınce garantı korunma yontemını sorucam, benı korkutup duruyorlar, bızım tup bebektı, cok zor oldu, ıste kendılıgınden hamıle kalan cok var dıyorlar..
Bana evli insanların çocuk aldırması çok saçma gelirdi. Kızım bebekken olur da hamile kalırsam aldırırım diyordum, insanları anladım şimdi diyordum. Hamile kalmam da imkansıza yakındı çünkü eşimle ahbap çavuş olmuştuk. Hiç canım istemiyordu. Sonra memeyi bırakıp kendi vücudum bana kalınca çocuktan keyif aldım. 40 olmadan bi tane daha yapalım dedik. 40 da oldum yapana kadar. Şimdi oğlum keşke ikiz olsaydı, çok tatlı diyorum.

Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun acil şifalar

Allahım bagıslasın evlatlarını
Aldırma ısını dusunmem asla, cok uzun yıllar ugrastım cok gozyası doktum bu yolda.. Ama bakabılecek durumu olanlar ısterse 10 tane yapsın, ben bi bebege yetebılıyor muyum kaygısını şu surecte dıbıne kadar yasadım, hala da kendımı eksık hıssedıyorum, tamam kabullendım su emzırme ısını ama her mama hazırlayıasımda ıcım gidiyor..
Benım ıkız kaybım var, gecen onu konustuk esımle, nasıl yetecektım onlara dıye.. Kafayı kesın sıyırırdım ben.. Sankı ben bu dunyaya aglaamaya gelmısım gıbı hıssedıyorum

Canım Sohrab bu duygular bana o kadar tanıdık ki sana kocaman sarılmak isterdim ben de aynı böyle hissediyordum bunlar hep lohusalıktan hepsi geçecek canım benim, kaygısız çok güzel günler gelecek..Asla derken acaba olsa mı güzel olur aslında derken bulacaksın kendini.Hepsi inan unutuluyor hepsi geçici süreç

Canım şimdi sağlık ocağından geliyorum. Ebe dedi ki 1 hafta mamayı tamamen keselim sadece anne sütüyle beslensin haftaya bugün kilo almış mı kontrol edelim dedi. Benim sütüm az sağıyorım 5 ml çıkmıyor diyorum sağdığın süt ölçü değil diyor. Kademeli keselim dedim o zaman anlamayız ne kilo aldırıyor bebeğe dedi. Nasıl olacak bilmiyorum endişeliyim

Eee kesecek mısın pekı? Ben olsam yapamazdım sanırım, emzırıyorum doymuyor cıglık basıyor

Umarım guzel gunler yakındır

Bazı annelerde süt olmasına rağmen makineyle süt sağınca gelmiyormuş. Bebişlerin emme gücü makineden çok daha güçlü. Ebenin kastettiği budur bence. Benim arkadaşımda oldu, medela süt sağma makinesi vardı sağınca sütü gelmiyordu ama kızını 2 sene emzirdi. Dene canım en kötü 2-3 gün içinde gidersin gün başına 25-30 gr almış mı diye bakarlar. Çişli bezden de sen de anlarsın

Yarın foto çekimimiz var. Mama hazırlıcam giderken. Onun dışında dediğin gibi denicem bi

Uzamis sarilik anneleri ne durumdasiniz?
Ben 50.gunden bildireyim bacaklar ayaklar normal rengine dondu.Kollar hafif sari govde ve yuz sari hala :/ Ne bitmedik sarilikmis bu boyle ya gerçekten 3.ayda anca gececek galibaBenim
Uzamis sarilik anneleri ne durumdasiniz?
Ben 50.gunden bildireyim bacaklar ayaklar normal rengine dondu.Kollar hafif sari govde ve yuz sari hala :/ Ne bitmedik sarilikmis bu boyle ya gerçekten 3.ayda anca gececek galiba
Benim bebeğimde de uzamış sarılık var irar kan testi yapıldı temiz kültür testi sürekli bulaş çıkıyor neden sarılık var anlamadım en son 7 çıktı değeri siz neler yaptınız

Önce korkunu gider hep yetecek de az çok bebeğin durumundan anlarsın bol bol su iç iyi beslen olur inşallah
Şu an gözlemlediğim memeden sonra hemen uykuya dalamıyor çığlık basıyor sürekli tekrar alıyorum memeye. Mamayı verince hemen uyuyordu

Sizde gaz belirtileri nasıl acaba bebeğim sürekli kıvranıyor bu kadar sık gaz sancısı olur mu bilmiyorum
Kıvranıyor, ıkınıyor çıkaramadığı için huzursuz olup ağlıyo daha çok memede kalmak istiyor memede kaldıkça gaz oluyor yine kıvranıp ıkınmalar böyle bir döngüye girmiştik biz şimdi rahatladık çok şükür mide gazı çok kolay çıkıyor bu damla sayesinde bağırsaklardaki de yine biraz kıvrandırsa da eski huzursuzluğu kalmadı

KIzlar medela calma aldım şimdi geldi. İçinde mama ile kullanılması önerilmez diyor. Yani boşuna mı aldım şimdi? Bilen biri bilgilendirebilir mi beni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…