2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Şuan bende o döngüdeyim sürekli emede olmak istiyor ağlıyor psikolojim bozuldu

Acaba bi yeri mi ağrıyor diye düşünüyorum birde uzamış sarılığı var

Benim doktorum bir çay kaşığı sabah akşam demişti sel 37,5 üzerine çıkarsa

8.haftadayiz.Bebegim asiri huysuz huzursuz 8. Hafta atagindan mi yoksa baska bir derdi mi var bilmiyorum..Anlayamamak cok kotuYasayan var mi bu haftalarda

Şuan bende o döngüdeyim sürekli emede olmak istiyor ağlıyor psikolojim bozuldu
Ben de butun gunu boyke gecirdim
Öylemi ben benimle yaşıt herkes sanıyorum
Ben de 35

Oldu bitti bizimkininki çok fena kokuyor
Pirti kokmuyor ama kakasi cok fena kokuyo
Aynı sorun bende de var uzamış sarılık var bide uyanması iyice zor oluyor
Bizde de var ama 12nin altinda uyku yapmiyor diye biliyorum sarilik

Kızlar pes ettim olmuyor dengesizi şaştı kızımın çığlık çığlığa durduramadım olmuyor verdim mama

Memede mi ağlıyor?
Ya bu arada bi anda kesmek yerine genelde azaltarak ilerleniyor haftada 30/60 ml azaltip en sonunda bitiriyorsun.Yuksek dozda mama kullanimi varsa bir anda kesilmiyor diye biliyorum- en azindan benim doktorumun onerdigi bu - ama sen yine bir doktoruna danis

Hayır memede değil memeden ayrıldığı an durduk yerde ortalığı yıkıyor hiç uyumadı bugün ağlama krizlerinden hala da uyanık. Bana da birden kesmek doğru gelmiyor. Söyledim azaltarak gidelim diye bu sefer anlamayız mamamı anne sütü mü kilo aldırıyor dedi

Kızlar pes ettim olmuyor dengesizi şaştı kızımın çığlık çığlığa durduramadım olmuyor verdim mama
Alıştığı için birden kesmen zor olurdu zaten bence yavaş yavaş azalt ikinizde yorulmamis olursunuz günde 5 kere veriyorsan 4 düşür bir hafta sonra 3 e felan öyle dene birde istersen

Bilemedim bende benim doktor azaltmayi da artirmayi da asamali yaptirdi hep..Bebegini gozlemle en dogrudunu senin icgudulerin soyler..cok aglatmaya da gerek yok..Ben azaltmaya calisiyorum ama aglayinca da veriyorum napalim

Sanki benim kızı anlatıyorsun bende tek değilmişim anladım

Kızlar kızımın gözü iltihap oldu akıyor sürekli. İnternette anne sütü iyi geliyor diyor. Var mı böyle bir şey yaşayan? Anne sütü nasıl kullanılacak damlatarak mı silerek mi acaba?
Aile hekimi netira göz damlası verdi 5 gün damlattık ama geçmedi.
Bir ay filan sürdü yeni yeni geçiyor
Her gün banyo yaptır yüzünü de yıka böylece
1.kiz 22 yaş
2.kiz19
3.erkek 15
4.kiz 3
5.kiz 45gunluk
Bende 40 yaşındayım
5.isteyerek mı?
Sabra

Nasıl ya çay kahve gaz mı yapıyor?
Ben çaysız kahvesiz yaşayamıyorum zaten

Antibiyotik kullanırken mastit olunca bile emzirdim ben sen neden emzirmedin doktor mu emzirme dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…