- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.641
Şuan bende o döngüdeyim sürekli emede olmak istiyor ağlıyor psikolojim bozulduKıvranıyor, ıkınıyor çıkaramadığı için huzursuz olup ağlıyo daha çok memede kalmak istiyor memede kaldıkça gaz oluyor yine kıvranıp ıkınmalar böyle bir döngüye girmiştik biz şimdi rahatladık çok şükür mide gazı çok kolay çıkıyor bu damla sayesinde bağırsaklardaki de yine biraz kıvrandırsa da eski huzursuzluğu kalmadı
Acaba bi yeri mi ağrıyor diye düşünüyorum birde uzamış sarılığı varKıvranıyor, ıkınıyor çıkaramadığı için huzursuz olup ağlıyo daha çok memede kalmak istiyor memede kaldıkça gaz oluyor yine kıvranıp ıkınmalar böyle bir döngüye girmiştik biz şimdi rahatladık çok şükür mide gazı çok kolay çıkıyor bu damla sayesinde bağırsaklardaki de yine biraz kıvrandırsa da eski huzursuzluğu kalmadı
Aynı sorun bende de var uzamış sarılık var bide uyanması iyice zor oluyorBen uyandiramiyorum iste memeyi alır almaz ağzına en fazla beş dakika sonra uykuya dalıyor ve sürekli uyanıyor az az emip uyu uyan sagmadigimda döngü bu şekilde
Benim doktorum bir çay kaşığı sabah akşam demişti sel 37,5 üzerine çıkarsaKızlar biz bugün 1 ay aşımızı olduk ebemiz ateş yapmaz ama evde de bulunsun diye calpol mor olandan almamı istedi. Ben de sıra bekleyip doktora yazdırmadan direkt aldım eczacıya da sormamışım ne kadar kullanayım hangi durumda kullanayım diye. Tecrübeli anneler ateş olursa ne kadar vercez bundan?
Oldu bitti bizimkininki çok fena kokuyorKızlar sızın bebıslerın pırtı nasıl kokuyor, bugune kadar hıc kokmuyordu, bugun feci kokuyor ya, normal mıdır?
Öylemi ben benimle yaşıt herkes sanıyorumBen de 34 yasındayım, büyük konusmak da ıstemıyorum ama cok zormus
Kaka da yapmıs o kokmus demek kı banaOldu bitti bizimkininki çok fena kokuyor
Sen kac yasındasın canımmÖylemi ben benimle yaşıt herkes sanıyorum
Ben de butun gunu boyke gecirdimŞuan bende o döngüdeyim sürekli emede olmak istiyor ağlıyor psikolojim bozuldu
Ben de 35Öylemi ben benimle yaşıt herkes sanıyorum
Pirti kokmuyor ama kakasi cok fena kokuyoOldu bitti bizimkininki çok fena kokuyor
Bizde de var ama 12nin altinda uyku yapmiyor diye biliyorum sarilikAynı sorun bende de var uzamış sarılık var bide uyanması iyice zor oluyor
Kızlar pes ettim olmuyor dengesizi şaştı kızımın çığlık çığlığa durduramadım olmuyor verdim mama
Benim bebeğimde de uzamış sarılık var irar kan testi yapıldı temiz kültür testi sürekli bulaş çıkıyor neden sarılık var anlamadım en son 7 çıktı değeri siz neler yaptınız
Hayır memede değil memeden ayrıldığı an durduk yerde ortalığı yıkıyor hiç uyumadı bugün ağlama krizlerindenMemede mi ağlıyor?
Ya bu arada bi anda kesmek yerine genelde azaltarak ilerleniyor haftada 30/60 ml azaltip en sonunda bitiriyorsun.Yuksek dozda mama kullanimi varsa bir anda kesilmiyor diye biliyorum- en azindan benim doktorumun onerdigi bu - ama sen yine bir doktoruna danis
Alıştığı için birden kesmen zor olurdu zaten bence yavaş yavaş azalt ikinizde yorulmamis olursunuz günde 5 kere veriyorsan 4 düşür bir hafta sonra 3 e felan öyle dene birde istersenKızlar pes ettim olmuyor dengesizi şaştı kızımın çığlık çığlığa durduramadım olmuyor verdim mama
Hayır memede değil memeden ayrıldığı an durduk yerde ortalığı yıkıyor hiç uyumadı bugün ağlama krizlerindenhala da uyanık. Bana da birden kesmek doğru gelmiyor. Söyledim azaltarak gidelim diye bu sefer anlamayız mamamı anne sütü mü kilo aldırıyor dedi
Nasil memnun musunuzGünde 4 defa 10 damla dedi doktor
Sanki benim kızı anlatıyorsun bende tek değilmişim anladımHayır memede değil memeden ayrıldığı an durduk yerde ortalığı yıkıyor hiç uyumadı bugün ağlama krizlerindenhala da uyanık. Bana da birden kesmek doğru gelmiyor. Söyledim azaltarak gidelim diye bu sefer anlamayız mamamı anne sütü mü kilo aldırıyor dedi
Aile hekimi netira göz damlası verdi 5 gün damlattık ama geçmedi.Kızlar kızımın gözü iltihap oldu akıyor sürekli. İnternette anne sütü iyi geliyor diyor. Var mı böyle bir şey yaşayan? Anne sütü nasıl kullanılacak damlatarak mı silerek mi acaba?
5.isteyerek mı?1.kiz 22 yaş
2.kiz19
3.erkek 15
4.kiz 3
5.kiz 45gunluk
Bende 40 yaşındayım
Nasıl ya çay kahve gaz mı yapıyor?Benim dün gözüm şişti iltihap aktı hep, göz damlası kullandım, emzirmedim. Çocukta hiç gaz olmadı mis gibi bir gün geçirdi. Hipp organic combiotic kullanıyordum. Bitti, golden goat aldım. Ondan 60 ml kullandık henüz. @Hayalimsin3803
O kadar gazlı bişey de yemiyorum ama çay ve kahveyi hiç kesmedim ben, hamileyken de. Onlar gaz yapıyor sanırım bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?