- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.661
Bende de var o Damla’dan geçmiyor evetAile hekimi netira göz damlası verdi 5 gün damlattık ama geçmedi.
Bir ay filan sürdü yeni yeni geçiyor
Her gün banyo yaptır yüzünü de yıka böylece
5.isteyerek mı?
Sabra
Masaj önemli ben damladan sonra bileyu yapmadım bir buçuk ay sonra kendiliğinden geçti gibi o da daha dün den beriBende de var o Damla’dan geçmiyor evetDaha da kötü oluyor gitgide anlamadım niye
Ayyyyy hiç kokmamak mı kız bugün altını değiştirirken tam yaklaşmıştım pırt yaptı Alper gezeravcı ile uzaya gidecektim yok böyle bişii. Yediklerimi sorguluyorum artıkKızlar sızın bebıslerın pırtı nasıl kokuyor, bugune kadar hıc kokmuyordu, bugun feci kokuyor ya, normal mıdır?
Valla benimki de öyle hep memede olmak istiyor sürekli emmek istiyor. Atak haftası dicem ama 5. Haftada oluyormuş atak haftası biz daha 25 günlüğüz. Bir de atak haftası doğduğu günden değil, beklenen doğum tarihinden hesaplanıyormuş. Napıcağımı şaşırdım.Ayyyyy hiç kokmamak mı kız bugün altını değiştirirken tam yaklaşmıştım pırt yaptı Alper gezeravcı ile uzaya gidecektim yok böyle bişii. Yediklerimi sorguluyorum artık
Benim bebiş son zamanlarda hep memede gündüzleri. Memeden alıp yatağa koyarsam 1 dk ya uyanıyor sonra tekrar meme. Emerkende uyuyor. Kucağımda daha uzun süre uyuyor. Bence dönemleri bu kabullendim ben artık. Gece uyuyor diye kendimi teskin ediyorum.
Bi de kızlar benim bebiş emdikten sonra hıçkırıyor yani günde 3-4 defa hıçkırık tutuyor. Sizinkiler nasıl
Benim bebeğimde de hırıltı arttı serum fizyolojik sıkıyordum burnuna doktora götürdüm hasta mı oluyor diye reflüden olur dedi. Zaten ağzına sürekli bişey geliyor gibi. Beslendikten sonra hemen yatırmamak lazım. Mideden süt yukarı kaçtıkça tahriş ediyor.Kızlar bebeğim çok hırıldıyor sizin bebekleriniz ne durumda?
Uzamış sarılık bizde de vardıAcaba bi yeri mi ağrıyor diye düşünüyorum birde uzamış sarılığı var
Yok nasıl oldu anlamadım hatta kabullenmek zor oldu hamileligim 4.göre çok rahat olmasına rağmen 12.haftada anksiyete başladı berbat geçti hiç yaşamadığım şeyler i yaşadım doktor doktor gezdim antideprasan verdi ler kullanmadimAile hekimi netira göz damlası verdi 5 gün damlattık ama geçmedi.
Bir ay filan sürdü yeni yeni geçiyor
Her gün banyo yaptır yüzünü de yıka böylece
5.isteyerek mı?
Sabra
Ağrın sızın yoksa mastit diyemeyiz ama ilerlerse olabilir sağım yaparken masajla destekleyip tamamen boşaltmayı dene bakalım olucak miYa kızlar benim iki göğsüm de çok sert bebeğim aktif ve sürekli emiyor. Sağım da yapıyorum ama yine de sert. Bu mastit mi ki
Birini boşalttım o rahatladı ama diğerini sadece bebeğim emebildi pompaya gelmedi o hiç ağrım da var böyle arı sokmuş gibi göğsümAğrın sızın yoksa mastit diyemeyiz ama ilerlerse olabilir sağım yaparken masajla destekleyip tamamen boşaltmayı dene bakalım olucak mi
Elinle sagmayi denedin mi pekiBirini boşalttım o rahatladı ama diğerini sadece bebeğim emebildi pompaya gelmedi o hiç ağrım da var böyle arı sokmuş gibi göğsüm
Ona da gelmedi bir şey denedimElinle sagmayi denedin mi peki
Aynısı oldu bugunn, sabaha kadar uyuyamadı, tıs tıs edip durdu. 8bucukta goturecegım ben, gecen hafta fotograf cekımı yapmıstık, o zaman üsüttüm dıye dusunuyorum, bugun cok zorlandı nefes alırken, serum fkzyolojık ıle sadece sankı burnun ucundakı alıyormusum gıbı, ama dolu cocuk, emerken daha cok ses cıkıyorKızlar bebeğim 2,5 aylık ancak uykusunda veya emme sonrasında nefes alamıyor boğuluyor gibi sesler çıkarıyor ve ben çok korkuyorum. Ayrıca burnu tıkalı gibi sürekli uykusunda ağzı kapalı uyusa dahi arada ses geliyor. Serumfizyolojik de yapıyorum ama sabahları özellikle tıkalı gibi. Aile hekimine sordum kesinlikle aspiratör yapmayın ödem yapar daha çok tıkanır dedi ama zaten bir sefer kullandım bıraktım. Bilemiyorum solunumu nasıl düzelir. Bu hafta doktora gidicez genel kontrole bakalım ne dicek.
Allah Allah emzirmekten başka çare kalmadı gibi duşta da masaj yapıp ardından hemen bı dene bakalım inşallah geçer onun ağrısı çok fenaOna da gelmedi bir şey denedim
Çay kahve de gaz yapıyor diye biliyorum. Hayatta bi zevkim var zaten, ben de içiyorum yine de.Nasıl ya çay kahve gaz mı yapıyor?
Ben çaysız kahvesiz yaşayamıyorum zaten
Antibiyotik kullanırken mastit olunca bile emzirdim ben sen neden emzirmedin doktor mu emzirme dedi?
Ona da gelmedi bir şey denedim
Bebegı goturdum hastaneye, genız akıntısından dolayı ses gelıyormus, serum fızyolojıgı sırınga ıle kullan dedı, dıger tupler ucundakını temızlıyor dedı, akcıger grafısı de cektırdık cok sukur ciğerleri temız.. Gogus balsamı verdı bı tane de rahatlatır dedı, kucuk oldugu ıcın baska ılac tedavısı yokmus, bır de mor calpol huzursuz olunca.. Cok canım sıkıldı sabaha kadar tıs tıs uyuyamadı
Cok gecmıs olsun sıze de, sırınga kullanınca gectı mı hırıltı pekı?Bebegini baska pozisyonda emzirmeyi dene..Hep ayni pozisyonda emziriyorsan bazi meme kanallari bosalmiyor olabilir.Hep kucak emziriyorsan canta tutusu dene canta tutusu emziriyorsan ters tutus dene mesela farki gorceksin
Gecmis olsun..Bizde gecen goturduk bize de aynisini dediler.Siringa da zor oluyor burnunu acitiyor cirpinirken diye ben ucu silikonlu olanlardan aldim simdi
Cok gecmıs olsun sıze de, sırınga kullanınca gectı mı hırıltı pekı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?