- 1 Eylül 2011
- 1.226
- 1.938
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.681
Benım tuplerdekınde bıle bagırıyor, aspıratorle cekıyorum rahatlıyor, bı anda susuyor hatta rahatlayınca.. Mecbur yapıcaz ıyılıgı ıcın..Evet ama günde 3-4 kere yapıyorum ben o günden beri bagirta bagirtahic sevmiyor
Ben de aldımSevgili anneler siz dogum oncesi gogus pedi almis miydiniz?Kullaniyor musunuz?Ben iki paket almistim gidip sutler selale olacak diyehic kullanmadim yahu.Su an zaten sutum akmiyor da benim ilk zamanlarda da sut akarken kalkan falan kullandim hic gerek olmadi..Baska bir kullanim amaci var mi bunun
Ne gereksiz alisveris yapmisim ya..
İnsan dogumdan sonra anliyor alisverisle mesgul olacagima baska seylerle ugrassaydim valla keske
Ben almiştım dışarıda çok zaman geçirdiğim günler kullanıyorum nolur nolmaz diye dediğin gibi şırıl şırıl süt sizmiyor ama sırf aldım diye kullanıyorumSevgili anneler siz dogum oncesi gogus pedi almis miydiniz?Kullaniyor musunuz?Ben iki paket almistim gidip sutler selale olacak diyehic kullanmadim yahu.Su an zaten sutum akmiyor da benim ilk zamanlarda da sut akarken kalkan falan kullandim hic gerek olmadi..Baska bir kullanim amaci var mi bunun
İnsan dogumdan sonra anliyor alisverisle mesgul olacagima baska seylerle ugrassaydim valla keske
Ya ben hep dedim beni dinlemedi kimseSevgili anneler siz dogum oncesi gogus pedi almis miydiniz?Kullaniyor musunuz?Ben iki paket almistim gidip sutler selale olacak diyehic kullanmadim yahu.Su an zaten sutum akmiyor da benim ilk zamanlarda da sut akarken kalkan falan kullandim hic gerek olmadi..Baska bir kullanim amaci var mi bunun
Bende kız evlat uhde içimde ama sezeryan yaş 39 oldu sabırsızım uykusuz çok gergin oluyorum hayırlısıYok nasıl oldu anlamadım hatta kabullenmek zor oldu hamileligim 4.göre çok rahat olmasına rağmen 12.haftada anksiyete başladı berbat geçti hiç yaşamadığım şeyler i yaşadım doktor doktor gezdim antideprasan verdi ler kullanmadim
Masaj yap duşta sağ sıcakYa kızlar benim iki göğsüm de çok sert bebeğim aktif ve sürekli emiyor. Sağım da yapıyorum ama yine de sert. Bu mastit mi ki
Diğer göğüs ile kıyasla yanar orasıBirini boşalttım o rahatladı ama diğerini sadece bebeğim emebildi pompaya gelmedi o hiç ağrım da var böyle arı sokmuş gibi göğsüm
Belki sütün tazyikli geliyor çok emdiği için mideye fazla gelip hırıltı olabilir miKızlar bebeğim 2,5 aylık ancak uykusunda veya emme sonrasında nefes alamıyor boğuluyor gibi sesler çıkarıyor ve ben çok korkuyorum. Ayrıca burnu tıkalı gibi sürekli uykusunda ağzı kapalı uyusa dahi arada ses geliyor. Serumfizyolojik de yapıyorum ama sabahları özellikle tıkalı gibi. Aile hekimine sordum kesinlikle aspiratör yapmayın ödem yapar daha çok tıkanır dedi ama zaten bir sefer kullandım bıraktım. Bilemiyorum solunumu nasıl düzelir. Bu hafta doktora gidicez genel kontrole bakalım ne dicek.
Geçmiş olsun sibelÇay kahve de gaz yapıyor diye biliyorum. Hayatta bi zevkim var zaten, ben de içiyorum yine de.
Gözüm gece şişti, kızın göz doktoruna mesaj attım, görmem lazım dedi. Ama ağrıya dayanamıyordum, eczacıya sorduk, ya kullanmayın ya emzirmeyin dedi.
Bazı antibiyotikler kullanılıyor, göz damlası sık kullandığım bir şey olmadığı için emin olmak istedim.
Ya ben hep dedim beni dinlemedi kimsesüslü lohusa pijama gecelik takımı almış mıydın?
Ben göğüs pedi kullanıyorum. Bir memeyi emzirirken diğerinden akıyor. Akıyor ama benim de sütüm yetmiyor. Mama vermesem 24 saat memede durur. Göğüs pedi bir iki aydan sonra lazım olmuyor fazla diye hatırlıyorum. Bir paket kuzenimden kalanı kullandım. Sen de birisine verirsin.
Gümüş kapak kuzenim verdi. Garip şekilde canımı yaktı, kullanamadım. Süt sağmıyorum, saklama poşeti almıştım, duruyor öyle çekmecede.
Benimkiler de duruyor. Gümüş kapak bile kullanmadım. Mochi de gereksizSevgili anneler siz dogum oncesi gogus pedi almis miydiniz?Kullaniyor musunuz?Ben iki paket almistim gidip sutler selale olacak diyehic kullanmadim yahu.Su an zaten sutum akmiyor da benim ilk zamanlarda da sut akarken kalkan falan kullandim hic gerek olmadi..Baska bir kullanim amaci var mi bunun
Aa bak ben de kremi kullanmadım. Kolaya kaçıp silikon uç kullanıyorum.Tabi ki cok suslu olmasa da lohusa takimi aldim, ama onu giydim ben hastanedeki cekimde o ise yaradi yani
Gogus ucu kremi 2 tane almisim bir tanesi bitmedi..Gumus kapak aldim hic kullanmadim nerdeyse bana iyi gelmedi..Bir suru sut saklama posedi var saklayacak sut yokBi de ben evdeyim hep ne gerek var ki heves iste
Benimde en gereksiz alışverişim mochi oldu hiç kullanmadım bi işe yaramıyorSevgili anneler siz dogum oncesi gogus pedi almis miydiniz?Kullaniyor musunuz?Ben iki paket almistim gidip sutler selale olacak diyehic kullanmadim yahu.Su an zaten sutum akmiyor da benim ilk zamanlarda da sut akarken kalkan falan kullandim hic gerek olmadi..Baska bir kullanim amaci var mi bunun
Kamerayı olur da salonda falan ıyursa mutfakta yemek yerken kullanıyoruz. Malum abla var, çocuğun ne yapacağı belli olmaz.Benimkiler de duruyor. Gümüş kapak bile kullanmadım. Mochi de gereksizGerçekten öyle akışa bırakmak lazımmış 9 ay onu mu alsam bunu mu alsam derdine düştük Lohusa taçlarına da gereksiz para verdim kullanmaya fırsat olmadı. Kamerayı hiç kullanmadım sonra gerekir belki Çekim İçin aldığım gecelik bir kere bile giyilmedi Daha neler var kimbilir aklıma gelmeyen
Mochi nedir kızlar?Benimde en gereksiz alışverişim mochi oldu hiç kullanmadım bi işe yaramıyor
Aa bak ben de kremi kullanmadım. Kolaya kaçıp silikon uç kullanıyorum.
Lohusa takımını ben de giydim ama onu da kuzenim verdikv ona hediye almış, tarzım değil diye giymedi. Leoparlı takım aldı kendine. İlk gün evden getirdiğim normal pijamamı, tişörtümü giydim, ertesi gün duş alınca beyaz süslü takımı giydim ama fotoğrafım da yok.
Benimde en gereksiz alışverişim mochi oldu hiç kullanmadım bi işe yaramıyor
Süt sağmak için vakumlu pompa gibi bişey daha doğrusu bence süt biriktirmek için birini bebek emerken diğerinden akanı biriktirmeye bence başka bi işe yaramazMochi nedir kızlar?
Bende emzirme atleti ile rahat ettim ama şu pencereli olanları hiç sevmedimAhahaha ben acikcasi sadece emzirme atleti giyiyorum iki aydir pijama falan yokDisari da cikmiyorum dogru duzgun baska hic bi kiyafete ihtiyacim yokmus
Onu bende aldim bi iki kere denedim asiri can acitiyor attim bi koseye nerde bilmiyorum bile
Lohusa taci gercegi var bi de dimi incecik tacin ustune boncuk tak 500 liraya sat..Ama ben de aldim tabi kiBenimkiler de duruyor. Gümüş kapak bile kullanmadım. Mochi de gereksizGerçekten öyle akışa bırakmak lazımmış 9 ay onu mu alsam bunu mu alsam derdine düştük Lohusa taçlarına da gereksiz para verdim kullanmaya fırsat olmadı. Kamerayı hiç kullanmadım sonra gerekir belki Çekim İçin aldığım gecelik bir kere bile giyilmedi Daha neler var kimbilir aklıma gelmeyen
Süt sağmak için vakumlu pompa gibi bişey daha doğrusu bence süt biriktirmek için birini bebek emerken diğerinden akanı biriktirmeye bence başka bi işe yaramaz
Sıkıp göğüse takıyorsun emzirirken veya sağım yaparken akan sütü topluyorMochi nedir kızlar?
Ben kullanıyorum göğüs pedini sık sık değiştirmem gerekiyorSevgili anneler siz dogum oncesi gogus pedi almis miydiniz?Kullaniyor musunuz?Ben iki paket almistim gidip sutler selale olacak diyehic kullanmadim yahu.Su an zaten sutum akmiyor da benim ilk zamanlarda da sut akarken kalkan falan kullandim hic gerek olmadi..Baska bir kullanim amaci var mi bunun
Masallah diyelim nazar degmesinBen kullanıyorum göğüs pedini sık sık değiştirmem gerekiyor
Hiç kullanmadım onu bi kere denedim bişey çıkmıyor onunla damla damla akşama ancak dolar sabır işi yada sütü bol olana faydalı bilemiyorum ben sağım hiç yapamadım nerdeyse ilk haftadan beri iki memede yara biri anca iyileşti 30 günde diğeri hala çok kötü içim sızlıyor emzirirken denemedigim hiç bisey kalmadıLohusa taci gercegi var bi de dimi incecik tacin ustune boncuk tak 500 liraya sat..Ama ben de aldim tabi ki
Sizin biriktirecek kadar akiyo mu yahuBenim en sipir sipir aktigi zaman 10 cc falan geliyodu su an zaten hic akmiyor memelerim terbiye olmus - bu tabire de cok guluyorum -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?