- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #63.701
Ay evet ben bir de 3 çeşit aldım bir de kızıma almıştımLohusa taci gercegi var bi de dimi incecik tacin ustune boncuk tak 500 liraya sat..Ama ben de aldim tabi ki
Sizin biriktirecek kadar akiyo mu yahuBenim en sipir sipir aktigi zaman 10 cc falan geliyodu su an zaten hic akmiyor memelerim terbiye olmus - bu tabire de cok guluyorum -
Teşekkürler az aksa da bir süre sonra koku yapıyor böyle vücuda siniyorMasallah diyelim nazar degmesin
Hepsi normal doğum canımBende kız evlat uhde içimde ama sezeryan yaş 39 oldu sabırsızım uykusuz çok gergin oluyorum hayırlısı
Senin kaç sezeryan?
Masaj yap duşta sağ sıcak
Lahana yaprağı haşla dolapta soğut sonra göğsünde ısınonca tekrar sağ göğsünü
Mastitli memeyi bebek de emmek istemez ememez zorlanır
Bol bol makine ile sağ kızarır yanar mastit olan yer
45 günde 3 kez oldum
Her iki haftada tekrarlıyor
İlkinde 1.5 kutu antibiyotik içtim
Diğer göğüs ile kıyasla yanar orası
Benim sabah o tarafım uyuşuyor bazen kolum filan
Belki sütün tazyikli geliyor çok emdiği için mideye fazla gelip hırıltı olabilir mi
Geçmiş olsun sibel
Aynen ya kansızlığa rağmen içiyorum
Bende o yüzden kullaniyorum gece akinca iyi oluyo ilk zamanlar pedi değiştirince sıksan damliyodu şimdi okadar değil ben biri gelincede takıyorum göğüs ucunu belli etmiyorTeşekkürler az aksa da bir süre sonra koku yapıyor böyle vücuda siniyor
Aynen gece baya kullanışlı oluyorBende o yüzden kullaniyorum gece akinca iyi oluyo ilk zamanlar pedi değiştirince sıksan damliyodu şimdi okadar değil ben biri gelincede takıyorum göğüs ucunu belli etmiyor
Bizde aynıyız sizinle8.haftadayiz.Bebegim asiri huysuz huzursuz 8. Hafta atagindan mi yoksa baska bir derdi mi var bilmiyorum..Anlayamamak cok kotuYasayan var mi bu haftalarda
Ben 24 yaşındayımKaka da yapmıs o kokmus demek kı bana
Sen kac yasındasın canımm
Tatlım biz danışmanla azaltarak gittik kilo takibi yaptık gayette anlaşılıyordu verdimi aldımı biranda nasıl bırakılsın mama süt artacak yavaş yavaş mama azaltılacak yine yavaş yavaaşHayır memede değil memeden ayrıldığı an durduk yerde ortalığı yıkıyor hiç uyumadı bugün ağlama krizlerindenhala da uyanık. Bana da birden kesmek doğru gelmiyor. Söyledim azaltarak gidelim diye bu sefer anlamayız mamamı anne sütü mü kilo aldırıyor dedi
Bana teyze dıyebılırsjn o haldeBizde aynıyız sizinle
Çok akıllı bir bebeğim var maşallah diyelim
Ama bir haftadır özellikle akşamları mız mız meme istiyor sürekli
Ben 24 yaşındayım
Maşallah yapacaktım yanlışlıklabeğenmedim olduBizde aynıyız sizinle
Çok akıllı bir bebeğim var maşallah diyelim
Ama bir haftadır özellikle akşamları mız mız meme istiyor sürekli
Ben 24 yaşındayım
Sana abla bana teyze asıl ondan 2 yas küçük kızım var kız evlense anneanne bile olurumBana teyze dıyebılırsjn o halde
Kontrole gittin mi?Kızlar iki ay old doğum yapalı hala kanamam var bir kesiliuor bir geliyor namaza başlıyorum tekrar geliyor feleğim şaştı valla
Bu ne demek canim diger tupler nasil oluyordıger tupler ucundakını temızlıyor
Bana teyze dıyebılırsjn o halde
Estağfirullah arkadaş sayılırız benim her yaştan arkadaşım varSana abla bana teyze asıl ondan 2 yas küçük kızım var kız evlense anneanne bile olurum
Gitmedim ha kesildi kesilecek diye bekledimKontrole gittin mi?
Bence doktora git. Doğumdan 1 hafta sonra beni çağırmıştı doktorum 2 ocakta doğum yapmıştım. 2 Martta tekrar görücem seni demişti. Senin de 2 ay olmuş git kurtul :)Estağfirullah arkadaş sayılırız benim her yaştan arkadaşım var
Gitmedim ha kesildi kesilecek diye bekledim
Gideyim ozaman beni çağırmadı iki ay sonrasına kimisinife 40 gün sonra çağırmış doktors
Bence doktora git. Doğumdan 1 hafta sonra beni çağırmıştı doktorum 2 ocakta doğum yapmıştım. 2 Martta tekrar görücem seni demişti. Senin de 2 ay olmuş git kurtul :)
Tüp seklınde serum fızyolojıkler var, 5cc lıkBu ne demek canim diger tupler nasil oluyor
Nasıl azalttınız canım? Ben de kendim yapayım bu süreciTatlım biz danışmanla azaltarak gittik kilo takibi yaptık gayette anlaşılıyordu verdimi aldımı biranda nasıl bırakılsın mama süt artacak yavaş yavaş mama azaltılacak yine yavaş yavaaş
Böyle bir süt sesi hiç duymadımDilruba demirezerin çayı ile ilgili rapor vermeye geldimmerak eden birileri vardı
Dört gündür kullanıyorum sabah akşam
Arkdaşım faydasını görmüştü
Psikolojik belki bilmiyorum ama azda olsa sütümde artış oldu sanki sadece gece lıkır lıkır gelirdi gündüz de lıkır sesini duymaya başladım
Kadının sağolsun faydası çok oldu
Ben memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?