2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay evet ben bir de 3 çeşit aldım bir de kızıma almıştım paketi açılmadı bile. Havaya atılan paraların haddi hesabı yok

Hepsi normal doğum canım

8.haftadayiz.Bebegim asiri huysuz huzursuz 8. Hafta atagindan mi yoksa baska bir derdi mi var bilmiyorum..Anlayamamak cok kotuYasayan var mi bu haftalarda
Bizde aynıyız sizinle
Çok akıllı bir bebeğim var maşallah diyelim
Ama bir haftadır özellikle akşamları mız mız meme istiyor sürekli
Kaka da yapmıs o kokmus demek kı bana

Sen kac yasındasın canımm
Ben 24 yaşındayım

Kızlar iki ay old doğum yapalı hala kanamam var bir kesiliuor bir geliyor namaza başlıyorum tekrar geliyor feleğim şaştı valla

Tatlım biz danışmanla azaltarak gittik kilo takibi yaptık gayette anlaşılıyordu verdimi aldımı biranda nasıl bırakılsın mama süt artacak yavaş yavaş mama azaltılacak yine yavaş yavaaş

Dilruba demirezerin çayı ile ilgili rapor vermeye geldim merak eden birileri vardı
Dört gündür kullanıyorum sabah akşam
Arkdaşım faydasını görmüştü
Psikolojik belki bilmiyorum ama azda olsa sütümde artış oldu sanki sadece gece lıkır lıkır gelirdi gündüz de lıkır sesini duymaya başladım
Kadının sağolsun faydası çok oldu
Ben memnun kaldım

s
Estağfirullah arkadaş sayılırız benim her yaştan arkadaşım var

Gitmedim ha kesildi kesilecek diye bekledim
Bence doktora git. Doğumdan 1 hafta sonra beni çağırmıştı doktorum 2 ocakta doğum yapmıştım. 2 Martta tekrar görücem seni demişti. Senin de 2 ay olmuş git kurtul :)

Tatlım biz danışmanla azaltarak gittik kilo takibi yaptık gayette anlaşılıyordu verdimi aldımı biranda nasıl bırakılsın mama süt artacak yavaş yavaş mama azaltılacak yine yavaş yavaaş
Nasıl azalttınız canım? Ben de kendim yapayım bu süreci

Böyle bir süt sesi hiç duymadım sıkınca damla damla geliyor benim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…