- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.381
Söylediğiniz iyi oldu almayayım o zaman benim ahım şahim bir sütüm olacağını sanmıyorumHayırrr, bunu alma. Ben bunu kullandım bir işe yaramadı benide. Şakır şakır bir yandan emzirirken bir yandan sütün akacak kadar bolsa ancak öyle işe yarar. Bunun yerine kiwinin tekli elektrikli küçük portatif bir pompası var. Ayyy ne duacıyım onu üretene.. Sütümü bollaştırırım sağarım diye hamileyken almıştım erken doğum yaptım. Hastanedeki pompadan bir gram süt çıkmazken yanımda götürdüğüm kiwiyle yavrumu hiç sütsüz bırakmadım çok şükür. Parçalayana kadar kullandım onu ama hayatımı kurtardı. Onu tavsiye ederim fiyat olarak makuldü şuan nasıl bilmiyorum
İkiside aynı kurum aslında :) Dr. Cevat bayrak adı ün yapmış aynı c kollu cihaz kullanıyor şişlide echomar Kadıköy’de sonomed ben yakın olduğu için sonomed te çekildim. Doktorumun hsg istediği kağıtta ikisi yazıyordu hangisi yakınsa ona git demiştiSağlığın için ne gerekiyorsa mecbur.
Zaten 3 den fazla doktor teyitli imiş şüphen yoktur kafa rahatlığı çok önemli.
Bozma olarak düşünme spermin rahimden yumurtalığa geçişini önlüyor. Kondom ile korunsan ortada sperm de yok. Yumurtalık vs yerinde duruyor. Aldırmıyorsun herhangi bir organ. Henüz net değilim bakalım.
Oğlumda saklamadık.
Sadece göbek bağı evde kutuda hatıra duruyor.
Echomar ı tek geçerim.
Kanamanın neden olduğunu bilemedi bakcaz dediKanamaya ne dedi doktor?
Onu nasıl yorumladı?
Evet senin şansın erken teşhişte olmuş, bida betanın az az artması benimkinde sıkıntı betanın düzenli artmasıydı normal hamilelik gibi o yüzden anca farketti, peki canım nedeni için ne dedi dış gebeliğe, neden tüpte takılı kalmışcanım bende bir ay önce dış gebelik yaşadım ben erken öğrendim dış gebelik olduğunu beta 300 lerdeydi en son tahlilde milim milim artıyordu doktor keseyi görmedi erken hafta olduğu için ama dış gebelik kesindi bana seçenek sundu ya önce kürtaj olup hamileliği sonlandırmak ikinci seçenek iğne olmak her iki seçenektede değerin düşmezse diğer seçeneğide yapmak zorundayız dedi sadece kürtaj olursan yakın zamanda hamile kalabilirsin dedi ama iğneyle altı ay korunöaz lazım hamile kalsan bile kürtaj yapmak zorunda kalırız dedi sonuç ben kürtajı seçtim elhamdulillah değerim hemen düşmeye başladı ve sürpriz bu ay yine hamile kaldım ve inşallah sağlıklı ilerler
nedenini bilemeyiz doğumda tüpte hasar oluşması yada kalitesiz bir spermden bile olabilir dedi ama daha önce doğum yaptığım için rahim yapısındaki bozukluktan değildir dediEvet senin şansın erken teşhişte olmuş, bida betanın az az artması benimkinde sıkıntı betanın düzenli artmasıydı normal hamilelik gibi o yüzden anca farketti, peki canım nedeni için ne dedi dış gebeliğe, neden tüpte takılı kalmış
Amin kuzum Allah razı olsun keşke bir umut bekliyorumAllah yardimcin olsun arkadasim. Ne yazsak acini hafifletemeyiz. Keske butun doktorlar yanilmis olsa… rabbim yardimcin olsun
Amin canım inşallahinşallah tahlilleriniz temiz çıkar bebeğiniz sağlıklı olur
Bende aşırı detaycıyım ama yoruyor insanı. Kötüyü de çok düşünmemek lazım. Çağırmamak gerek.Bozmaktan kastin su. Hayatta bin bir turlu sinav var. Kordon kani saklatmicaksan tekrar hamile kalman gerekirse diye bence risk alma. Allah korusun.
Bnm igne olmaya gittigim merkeze bi kadin geliyodu 30 yasinda 3 cocugu var 3. Cocukta kayinvaldesituplerini baglatmis hamile kalmadin diye. 4. Yu isteyince tup bebek denemisler o da igne oluyodu transferden sonra sonra beta yapilinca negatif cikti.bahcecide yaptirmislar bi de olesine biyerde degil. Oyuzden ya kordon kani mutlaka saklayin ya da tup baglatma derim ben. Biraz fazla detayciyim ben yani dogru degil biliyorum ama torpulenmiyo iste hep bole bisuru sey dusunuyorum
Canım başıma geldi çok araştırdım. Dış gebelik öyle basit olsa herkes kürtaj olur kurtulur.yanlışınız var gebelik sırasında beta düşerse kimyasal oluyor benimki kürtajdan önce hiç düşmedi hep azar azar arttı ve tek seçenek iğne değil kürtajlada dış gebelik sonlanabiliyor
Anladım. Ben Avrupa tarafında olunca direk oraya gittim. İyi ki gitmişim.İkiside aynı kurum aslında :) Dr. Cevat bayrak adı ün yapmış aynı c kollu cihaz kullanıyor şişlide echomar Kadıköy’de sonomed ben yakın olduğu için sonomed te çekildim. Doktorumun hsg istediği kağıtta ikisi yazıyordu hangisi yakınsa ona git demişti
Genç miydi doktorun?Kanamanın neden olduğunu bilemedi bakcaz dedi
Canım bebek şampuanı çok iyi geliyor köpürtüp gözün açık bi içine gelecek şekilde yıkarsan kendi kendine geçiyor ben öyle atlatmıştım ameliyat dedikleri halde damla bile kullanmadan biraz yakıyo bilgin olsun ama çok iyi geliyorKızlar göz ağrım bitmek bilmiyor arpacık çıkıyor içinden göz kapağını kırparken bile aşırı ağrıyor bir kaç göz damlası var bende hamilelikte doktora danışmadan zorunluluk olmadan kullanmayın diyor. Bir kaç gündür randevulara bakıyorum en erken ayın 24une var o zamana kadar da arpacık kemikleşir sertleşir gitmem de işe yaramıyor bana bir akıl verin ne yapayım
Yok profesör ilk doğumumuda o yaptırmıştı aslında, agrı kanama yok, yarını bekliyorum sabırsızlıkla haber edicemAnladım. Ben Avrupa tarafında olunca direk oraya gittim. İyi ki gitmişim.
Genç miydi doktorun?
Ya herkes işini iyi yapsın gerçekten.
Ağrın var mı?
Kist sebebiyle maalesefNeden rahmin alacak
İlaç kullanmak biraz sıkıntılı ben uçuk kremi yazdiracaktim gebelere önermiyorum dedi çoğu şey aslında ilk üç ay tehlikeli sanırımKızlar göz ağrım bitmek bilmiyor arpacık çıkıyor içinden göz kapağını kırparken bile aşırı ağrıyor bir kaç göz damlası var bende hamilelikte doktora danışmadan zorunluluk olmadan kullanmayın diyor. Bir kaç gündür randevulara bakıyorum en erken ayın 24une var o zamana kadar da arpacık kemikleşir sertleşir gitmem de işe yaramıyor bana bir akıl verin ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?