2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Söylediğiniz iyi oldu almayayım o zaman benim ahım şahim bir sütüm olacağını sanmıyorum

İkiside aynı kurum aslında :) Dr. Cevat bayrak adı ün yapmış aynı c kollu cihaz kullanıyor şişlide echomar Kadıköy’de sonomed ben yakın olduğu için sonomed te çekildim. Doktorumun hsg istediği kağıtta ikisi yazıyordu hangisi yakınsa ona git demişti

Evet senin şansın erken teşhişte olmuş, bida betanın az az artması benimkinde sıkıntı betanın düzenli artmasıydı normal hamilelik gibi o yüzden anca farketti, peki canım nedeni için ne dedi dış gebeliğe, neden tüpte takılı kalmış

nedenini bilemeyiz doğumda tüpte hasar oluşması yada kalitesiz bir spermden bile olabilir dedi ama daha önce doğum yaptığım için rahim yapısındaki bozukluktan değildir dedi

Bende aşırı detaycıyım ama yoruyor insanı. Kötüyü de çok düşünmemek lazım. Çağırmamak gerek.
Baba imzası onayı olmadan tüp bağlanmıyor. Kv nasıl becermiş anlamadım. Benim ablam da bağlattı memnun. İstersen açtırıyorsun diye biliyorum. Klips takıyor sadece organı alıp atmıyor.
Ben tüp aldırırken bile doktor isterse bağlayadabilirdi. Hasarlı tüpü bağlamak yerine aldı attı.
yanlışınız var gebelik sırasında beta düşerse kimyasal oluyor benimki kürtajdan önce hiç düşmedi hep azar azar arttı ve tek seçenek iğne değil kürtajlada dış gebelik sonlanabiliyor
Canım başıma geldi çok araştırdım. Dış gebelik öyle basit olsa herkes kürtaj olur kurtulur.
Ölüm riski olan tüp patlarsa iç kanamaya sebep olan bir rahatsızlık. Kürtaj sadece rahimdeki kanama alanını temizliyor.
Rahim nerde tüp nerde hiç bir doktor kürtaj ile tüpe ulaşamaz.

Anladım. Ben Avrupa tarafında olunca direk oraya gittim. İyi ki gitmişim.
Kanamanın neden olduğunu bilemedi bakcaz dedi
Genç miydi doktorun?
Ya herkes işini iyi yapsın gerçekten.
Ağrın var mı?

Kızlar göz ağrım bitmek bilmiyor arpacık çıkıyor içinden göz kapağını kırparken bile aşırı ağrıyor bir kaç göz damlası var bende hamilelikte doktora danışmadan zorunluluk olmadan kullanmayın diyor. Bir kaç gündür randevulara bakıyorum en erken ayın 24une var o zamana kadar da arpacık kemikleşir sertleşir gitmem de işe yaramıyor bana bir akıl verin ne yapayım

Canım bebek şampuanı çok iyi geliyor köpürtüp gözün açık bi içine gelecek şekilde yıkarsan kendi kendine geçiyor ben öyle atlatmıştım ameliyat dedikleri halde damla bile kullanmadan biraz yakıyo bilgin olsun ama çok iyi geliyor

Anladım. Ben Avrupa tarafında olunca direk oraya gittim. İyi ki gitmişim.

Genç miydi doktorun?
Ya herkes işini iyi yapsın gerçekten.
Ağrın var mı?
Yok profesör ilk doğumumuda o yaptırmıştı aslında, agrı kanama yok, yarını bekliyorum sabırsızlıkla haber edicem

İlaç kullanmak biraz sıkıntılı ben uçuk kremi yazdiracaktim gebelere önermiyorum dedi çoğu şey aslında ilk üç ay tehlikeli sanırım
Benimde çıkardı ben krem falan kullanmadım göz bandı var onla kapatıp dinlendirirdim birde çay veya ılık sicaga yakın su iyi geliyor ağrısını alırdı doktorum da ilaç vermezdi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…