- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.401
İlçeden giden sen miydin?Yok profesör ilk doğumumuda o yaptırmıştı aslında, agrı kanama yok, yarını bekliyorum sabırsızlıkla haber edicem
Yok ama siz söylediniz diye haftasonu acile gidip kan testi yaptırmıştımİlçeden giden sen miydin?
Bi tanıdığım da ona gidiyor. O da aynı şekilde ulaşamıyor.Ben 2 defa yazdım sanırım akşama doğru yazdıydım belki gözden kaçmıştır
Hakkında hayırlısı olsun canım.Yok ama siz söylediniz diye haftasonu acile gidip kan testi yaptırmıştım
6.haftada başladı. 9 gün hastanede yattım. 8+2 oldum aynen devam ediyorumBulantı durumunuz nasıl kızlar? Ne zaman başladı bitti? 8+3 üm hâlâ halsizlik, bulantı, baş ağrısı devam prilamla kusma yok ama bulantıyı hissediyorum
Progestan vermedi mi doktor canimMerhabalar ben 7.haftamdaym bugun kahverengi çamur gibi lekelenmem oldu daha önce bir dusugum olduğu için hemen doktora gittim kalp atışı var kese çevresinde kanama yok dedi ama ben eve geldim adet olacak gibi ara ara bacak sizlamalarim ve bel ağrım var korktum da biraz ya acaba başka doktora mı gitsem ankara etlik şehir hastanesine gittim
Vermesi gerek diye biliyorum burda çoğu kişi o haftalarda leke görünce doktoru hemen progestan verdi kanama alanı olmasa bile ki bende geçirdim kanama benimde kanama alanım yoktu ona rağmen özelde ki doktor progestan yazdı agrimda yoktu sizin ağrinizda var. Devlet hastaneleri çok üstüne düşmüyor düşük konusunda. İmkanınız varsa yarına kadar ayaklarınızi havaya kaldırarak istirahat edin bol su için sonra bir özele gidin çok geçmiş olsunVermedi hatta böyle küçük bebeklere müdahale edemiyoruz dedi moralim sıfır akintim yok şimdi ama küçük ağrılara tepki veriyorum psikolojik olarak kanama alanı yok dedi
Allah yardımcınız olsun hepimiz sağ salim kucagimiza alalım yavrularımızı insallahÖzeli düşünüyorum zaten teşekkür ederim hastaneden beri yatıyorum evde zaten ilk cocuk birde ailemden uzaktayım tecrubesizlik hersey üst üste
5.haftanin sonunda peçeteye 1 2 kere geldi kesildi bugün 7.haftaya giriş yaptım dünden beri geliyor yine ara sıra. Doktoruma direkt peçete fotoğrafını attım, korkulacak bir şey yok normal ancak istersen beta bakalım sağlıklı mı ilerliyor diye dedi. Beta da vermedim doktorumu dinledim, yarın kontrolüm var kalp atışı için çağırdı. İnşallah hayırlı haberlerle dönerim.. yani her doktor vermiyor progestonMerhabalar ben 7.haftamdaym bugun kahverengi çamur gibi lekelenmem oldu daha önce bir dusugum olduğu için hemen doktora gittim kalp atışı var kese çevresinde kanama yok dedi ama ben eve geldim adet olacak gibi ara ara bacak sizlamalarim ve bel ağrım var korktum da biraz ya acaba başka doktora mı gitsem ankara etlik şehir hastanesine gittim
doğrudur gittiğim iki ayrı özeldeki doktorlar yanılıyordur sizin bilgileriniz yanındaBende aşırı detaycıyım ama yoruyor insanı. Kötüyü de çok düşünmemek lazım. Çağırmamak gerek.
Baba imzası onayı olmadan tüp bağlanmıyor. Kv nasıl becermiş anlamadım. Benim ablam da bağlattı memnun. İstersen açtırıyorsun diye biliyorum. Klips takıyor sadece organı alıp atmıyor.
Ben tüp aldırırken bile doktor isterse bağlayadabilirdi. Hasarlı tüpü bağlamak yerine aldı attı.
Canım başıma geldi çok araştırdım. Dış gebelik öyle basit olsa herkes kürtaj olur kurtulur.
Ölüm riski olan tüp patlarsa iç kanamaya sebep olan bir rahatsızlık. Kürtaj sadece rahimdeki kanama alanını temizliyor.
Rahim nerde tüp nerde hiç bir doktor kürtaj ile tüpe ulaşamaz.
Benim göğüs ağrımda göğüs dolgunluguda renk değişimi de olmadı ama kasik ağrılarım iki uç gun hiç yoktu dün gece iki uckez kasik batmalarım olduAy günaydın kızlar bir sorum olacak sizleregöğüs dolgunluğu falan arada bir geçen oluyor mu ya bende öyle oldu eendişelendim ama ağrısı falan yerimde. Birde kasık kramplarınız var mı
Kürtajla dış gebelik sonlanmaz çünkü rahimde olan bir gebelik söz konusu degil embriyo tüpte büyüyor ve kürtajda tüpe müdahale edilemez.sizinki muhtemelen rahim içi devam etmeyen bir gebelikti ve kürtajla sonlandı.yanlışınız var gebelik sırasında beta düşerse kimyasal oluyor benimki kürtajdan önce hiç düşmedi hep azar azar arttı ve tek seçenek iğne değil kürtajlada dış gebelik sonlanabiliyor
Bende anlamıyorum.Kürtajla dış gebelik sonlanmaz çünkü rahimde olan bir gebelik söz konusu degil embriyo tüpte büyüyor ve kürtajda tüpe müdahale edilemez.sizinki muhtemelen rahim içi devam etmeyen bir gebelikti ve kürtajla sonlandı.
Dış gebelik iğne ile sonlanabilecek evredeyse iğne ile ama iç kanama başlamışsa direk ameliyatla sonlandırılıyor.
İlk gebeliğim dış gebelikti beta hcg takibi yapmadı doktorum hcg değerim düşüktü kese icin 2 hfta sonra gel dedi ama 2 gün sonra lekelenmem oldu progestan başladı ve 2 gün dayanılmaz sancılar cektim doktora gittim beklemeyip rahim arkasında sıvı görüldü dış gebelik iç kanama başlamış denildi ve neye uğradığımı bile anlamadan apar topar ameliyata alındım o yüzden hamile kalınca erkenden doktora gitmeli herkes ve 2 günde bir beta hcg takibi kese görünene kadar çok önemli doktor istemese bile siz teklif edin zira dış gebelik gerçekten basit birşey değil
Göğüs hassasiyeti arada bir geçiyor evet bazen aşırı ağrıyor bazen de bakıyorum sanki hiç bir şey yok.Ay günaydın kızlar bir sorum olacak sizleregöğüs dolgunluğu falan arada bir geçen oluyor mu ya bende öyle oldu eendişelendim ama ağrısı falan yerimde. Birde kasık kramplarınız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?