2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İlk çocuğun mu kaçıncıydı? Bide tek tüpün var bence nolur nolmaz kalsın zaten kolay olmuyordur hamile kalman. Sen bilirsin tabi yine de

Normalde bende yerim de işte kokuyor bana yoksa az da olsa yerim. Kendiniz yapıyorsanız sorun yok diyorlar bence yine en iyisi mi diyeyim en masum olanı mi diyeyim sucuk.
Hadi ya bi tek sucuktan tiksinmedim birde kaşar dan masum sayılır sosis salama göre
Şarküterisiz hayat ben düşünemiyorum valla doktorumda kırmızı et çikolata kistimi tetikliyor yeme dedi bi ara bıraktım sonra tekrar devam salam sosis zaten burger Dalan tüketen biri değildim
Ayy bayılırım. Zaten çerez gibi çayın yanına gece acıkınca ekmek arası tost tereyağ ekmek ile her türlü yerim.
Çok sevindim faydalı olmasına.
Aboo sen ne yaptın şimdi gece okumam iyi olmadı canım çekti yapyim bari
Sucukta fermante önerdi doktor Işıl işlem görmüş almıyoruz ama cips kola şeker abur cubur evde olmaz bizim bi o konuda iradeliyiz eşimle
Kalp atışı bebeğin canlı olduğunun ilk göstergesi o yüzden önem veriliyor.
Biliyorum canlı olduğunun göstergesi evet ama bi iki uç yıl önce bu sitede ilk hamilelikte yine böyle bir yer açıldı hiç biri de kalp atışından yüksek düşük az diye söylemezlerdi yeni sanırım bu

Benim zaten rahmim alınacak muhtemelen o yüzden bağlatmaya gerek yok ama rahim alınmasaydı bağlatma olabilirdi iki buçuk yil bebeğim olmadı tüp bebekle tuttu ikinci ilk ayda tuttu doğal olarak bir korkmadım değil

Evet evet bende duymadım ama sağlıklı olması için minimum bir sayı gerekiyor sanırım birde kız erkek muhabbeti oldu hızlı yada yavaş olmasıyla.
Ama bence doktorumuza güvenmeliyiz.

Korunmak için ekstra yöntem gerekecek.
Benim sezeryan zaten. Emzirme vs derken 2 yıl hamile kalmadan korunmak gerekiyor. Sonra da zaten 40 oluyorum. Beyin daha rahat olduğu için kendiliğinden hamile kalmak daha kolay. Benim çocugu olmayan arkadaşlarım ilk çocuktan sonra nasıl olsa zor oluyor derken hamile kalıp ikinciyi doğurdu.
Korunmak için spiral vs uğraşılmaz bir daha kesin çözüm.
İlk çocuğun mu kaçıncıydı? Bide tek tüpün var bence nolur nolmaz kalsın zaten kolay olmuyordur hamile kalman. Sen bilirsin tabi yine de
İkinci canım.

Kist sebebiyle mı alınacak?
Başka doktora teyit ettiniz mı?
Rahim alınırken nasıl oluyor kaç organ alınıyor?

Kist sebebiyle mı alınacak?
Başka doktora teyit ettiniz mı?
Rahim alınırken nasıl oluyor kaç organ alınıyor?
Evet çikolata kisti var bagirsaklarda siyatik sinirimde kasikta heryerden yapisiklik var ve zaten benim bu kist ileride yumurta kanserine dönüştüren bir hastalık doktorum önerdi extra iki doktorum da söyledi jinekoloji onkoloji
Kaç organ derken sanırım tek rahim yumurtalıklar bağırsaklardaki yapisikliklar sezeryanda temizlenecek ilkinde temizletmedim yumurta rezervim düşer diye

Kimyasal gebelik olmasın.
Kürtaj sonrası beta düşmezse dış oluyor.
O zaman da iğne ilk seçenek.
Sizin düşünce kimyasal olur.

Dış rahmin dışında olduğu için kürtaj ile alınma ihtimali yok.

İlk doğumunuzda da vardı yani.
Onunla yaşamayı biliyorsunuz.
Allah şifa versin dermansız dert vermesin.
Ne alınması şart ise o alınır.

Ben tüpümü doktor almadan önce konuşunca doktora yumurtalık işe yarayacak mı onu da alacaksınız demiştim. O da sağlıklı organa elllemeyiz. Kadın olarak hormonlarınız var vücudun diğer organlara da ihtiyacı var. Her şey hamilelik değil. Kadınlık için sağlam organa dokunmayız demişti.

Sizin de öyle olur. Acil ne alınması gerekirse ancak onu alırlar. Sağlıklı organa ellemezler.

Allah razı olsun evet zor bi hastalık iyi huylu tümör ama sürekli başka yerlere de geçebiliyor yaş ilerledikçe de zararlı oluyor
Direnebildigim kadarıyla ilerlerim de sonrası doktorlara emanet

Sen daha iyi bilirsin tabi ama nebilym ben calisan biseyi bozmaya karsiyim. Bi de kordon kani saklaticak misin bari?

Hsg çekilecekse sonomed öneriyorum İstanbul’da . Korkumdan 3 ay oyaladım kendimi sonunda yaptırdım gerçekten sıfır acı 5 dk da olup bitti güle oynaya çıktım . Kimse boşuna acı çeksin istemiyorum narkoz falan alanlarda oluyor hiç gerek yok gözüm kapalı tavsiye ediyorum

Allah razı olsun evet zor bi hastalık iyi huylu tümör ama sürekli başka yerlere de geçebiliyor yaş ilerledikçe de zararlı oluyor
Direnebildigim kadarıyla ilerlerim de sonrası doktorlara emanet
Sağlığın için ne gerekiyorsa mecbur.
Zaten 3 den fazla doktor teyitli imiş şüphen yoktur kafa rahatlığı çok önemli.
Sen daha iyi bilirsin tabi ama nebilym ben calisan biseyi bozmaya karsiyim. Bi de kordon kani saklaticak misin bari?
Bozma olarak düşünme spermin rahimden yumurtalığa geçişini önlüyor. Kondom ile korunsan ortada sperm de yok. Yumurtalık vs yerinde duruyor. Aldırmıyorsun herhangi bir organ. Henüz net değilim bakalım.

Oğlumda saklamadık.
Sadece göbek bağı evde kutuda hatıra duruyor.

Echomar ı tek geçerim.

Bozmaktan kastin su. Hayatta bin bir turlu sinav var. Kordon kani saklatmicaksan tekrar hamile kalman gerekirse diye bence risk alma. Allah korusun.
Bnm igne olmaya gittigim merkeze bi kadin geliyodu 30 yasinda 3 cocugu var 3. Cocukta kayinvaldesi tuplerini baglatmis hamile kalmadin diye. 4. Yu isteyince tup bebek denemisler o da igne oluyodu transferden sonra sonra beta yapilinca negatif cikti.bahcecide yaptirmislar bi de olesine biyerde degil. Oyuzden ya kordon kani mutlaka saklayin ya da tup baglatma derim ben. Biraz fazla detayciyim ben yani dogru degil biliyorum ama torpulenmiyo iste hep bole bisuru sey dusunuyorum

Neden rahmin alacak

Allah bağışlasın.
Üçüncü geliyor demek.
Diğerleri kaç yaşında?
Sezeryan mı ikisi de?
Küvöze giriyorlar mı?
Ciğer geliştirici iğne oluyor musunuz?
Doktor nasıl yorumluyor erken doğurmanızı?
Küveze girdi 8 gün kaldı.
Ciğer geliştirici iğne normalde vuruyorlar ama benim doğumum çok hızlı başladığından vurdukları iğne etkisini gösteremeden doğurdum.
Bişey demiyor ikisinide 3000 gr doğurdum ben şöyle yorumladım, rahmimin kapasitesi 3000 gr demek ki. 3 kilo olanı gönderiyor
.. ve doğumlarım normal

Kızım 5 buçuk yaşında, oğlum 16 aylık. Bende 26 yaşındayım çoookk genç anneyim

Allah bağışlasın.
Üçüncü geliyor demek.
Diğerleri kaç yaşında?
Sezeryan mı ikisi de?
Küvöze giriyorlar mı?
Ciğer geliştirici iğne oluyor musunuz?
Doktor nasıl yorumluyor erken doğurmanızı?
Küveze girdi 8 gün kaldı.
Ciğer geliştirici iğne normalde vuruyorlar ama benim doğumum çok hızlı başladığından vurdukları iğne etkisini gösteremeden doğurdum.
Bişey demiyor ikisinide 3000 gr doğurdum ben şöyle yorumladım, rahmimin kapasitesi 3000 gr demek ki. 3 kilo olanı gönderiyor

Kızım 5 buçuk yaşında, oğlum 16 aylık. Bende 26 yaşındayım çoookk genç anneyim

yanlışınız var gebelik sırasında beta düşerse kimyasal oluyor benimki kürtajdan önce hiç düşmedi hep azar azar arttı ve tek seçenek iğne değil kürtajlada dış gebelik sonlanabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…