- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.361
İlk çocuğun mu kaçıncıydı? Bide tek tüpün var bence nolur nolmaz kalsın zaten kolay olmuyordur hamile kalman. Sen bilirsin tabi yine deKızlar doğumda tüpleri bağlatmayı düşünen var mı?
Henüz çok erken ama ben sürekli bunu düşünüyorum.
Bir diyorum olursa bırak gitsin cesur ol peşpeşe doğur gitsin.
Bir de diyorum yok yeter bağlat. Zaten tek tüpüm var.
Ahahahaha çok pardonKalp atışı hızından bahsetti
Hadi ya bi tek sucuktan tiksinmedim birde kaşar danNormalde bende yerim de işte kokuyor banayoksa az da olsa yerim. Kendiniz yapıyorsanız sorun yok diyorlar bence yine en iyisi mi diyeyim en masum olanı mi diyeyim sucuk.
Şarküterisiz hayat ben düşünemiyorum valla doktorumda kırmızı et çikolata kistimi tetikliyor yeme dedi bi ara bıraktım sonra tekrar devam salam sosis zaten burger Dalan tüketen biri değildimHepimiz icin en ideali akdeniz tipi beslenme cnku vucudun ihtiyaci olan o. Sucuk salam sosis vb sakuteri urunleri hamilelikten once normal hayatta da tuketilmemesi gerekiyor. 1 icerikleri temiz degil 2 toksoplasma riski var ki gebelikte bu daha buyuk sorun
Aboo sen ne yaptın şimdiAyy bayılırım. Zaten çerez gibi çayın yanına gece acıkınca ekmek arası tost tereyağ ekmek ile her türlü yerim.
Çok sevindim faydalı olmasına.
Sucukta fermante önerdi doktor Işıl işlem görmüş almıyoruz ama cips kola şeker abur cubur evde olmaz bizim bi o konuda iradeliyiz eşimleİşlenmiş et,az pişmiş et gebelikte önerilmediğini, Parazit olabildiği için Toksoplazma hastalığına zemin hazırladığını, bu da düşük riskini arttırır veya gebelikte anneden çocuğa hastalık geçebileceğini biliyorum. Mayonezde de çiğ yumurta olduğu için önerilmiyor.
Biliyorum canlı olduğunun göstergesi evet ama bi iki uç yıl önce bu sitede ilk hamilelikte yine böyle bir yer açıldı hiç biri de kalp atışından yüksek düşük az diye söylemezlerdi yeni sanırım buKalp atışı bebeğin canlı olduğunun ilk göstergesi o yüzden önem veriliyor.
Benim zaten rahmim alınacak muhtemelen o yüzden bağlatmaya gerek yok ama rahim alınmasaydı bağlatma olabilirdi iki buçuk yil bebeğim olmadı tüp bebekle tuttu ikinci ilk ayda tuttu doğal olarakKızlar doğumda tüpleri bağlatmayı düşünen var mı?
Henüz çok erken ama ben sürekli bunu düşünüyorum.
Bir diyorum olursa bırak gitsin cesur ol peşpeşe doğur gitsin.
Bir de diyorum yok yeter bağlat. Zaten tek tüpüm var.
Yağ konusinda diyetisyenim et tavuk koyduğun yemeğe yağ koyma dedi. Sebze yemeği yiyeceksen salataya yağ koyma dedi. Sebze yemeği yoksa salataya çok az zeytinyağı koy zeytinyağli salata sebze yemeği yerine geçer. Günde 1 tatlı kaşığından fazla tereyağı tüketme dedi
Evet evet bende duymadım ama sağlıklı olması için minimum bir sayı gerekiyor sanırım birde kız erkek muhabbeti oldu hızlı yada yavaş olmasıyla.Hadi ya bi tek sucuktan tiksinmedim birde kaşar danmasum sayılır sosis salama göre
Şarküterisiz hayat ben düşünemiyorum valla doktorumda kırmızı et çikolata kistimi tetikliyor yeme dedi bi ara bıraktım sonra tekrar devam salam sosis zaten burger Dalan tüketen biri değildim
Aboo sen ne yaptın şimdigece okumam iyi olmadı canım çekti yapyim bari
Sucukta fermante önerdi doktor Işıl işlem görmüş almıyoruz ama cips kola şeker abur cubur evde olmaz bizim bi o konuda iradeliyiz eşimle
Biliyorum canlı olduğunun göstergesi evet ama bi iki uç yıl önce bu sitede ilk hamilelikte yine böyle bir yer açıldı hiç biri de kalp atışından yüksek düşük az diye söylemezlerdi yeni sanırım bu
Korunmak için ekstra yöntem gerekecek.Gerek var mi?
İkinci canım.İlk çocuğun mu kaçıncıydı? Bide tek tüpün var bence nolur nolmaz kalsın zaten kolay olmuyordur hamile kalman. Sen bilirsin tabi yine de
Kist sebebiyle mı alınacak?Benim zaten rahmim alınacak muhtemelen o yüzden bağlatmaya gerek yok ama rahim alınmasaydı bağlatma olabilirdi iki buçuk yil bebeğim olmadı tüp bebekle tuttu ikinci ilk ayda tuttu doğal olarakbir korkmadım değil
Evet çikolata kisti var bagirsaklarda siyatik sinirimde kasikta heryerden yapisiklik var ve zaten benim bu kist ileride yumurta kanserine dönüştüren bir hastalık doktorum önerdi extra iki doktorum da söyledi jinekoloji onkolojiKist sebebiyle mı alınacak?
Başka doktora teyit ettiniz mı?
Rahim alınırken nasıl oluyor kaç organ alınıyor?
Kimyasal gebelik olmasın.canım bende bir ay önce dış gebelik yaşadım ben erken öğrendim dış gebelik olduğunu beta 300 lerdeydi en son tahlilde milim milim artıyordu doktor keseyi görmedi erken hafta olduğu için ama dış gebelik kesindi bana seçenek sundu ya önce kürtaj olup hamileliği sonlandırmak ikinci seçenek iğne olmak her iki seçenektede değerin düşmezse diğer seçeneğide yapmak zorundayız dedi sadece kürtaj olursan yakın zamanda hamile kalabilirsin dedi ama iğneyle altı ay korunöaz lazım hamile kalsan bile kürtaj yapmak zorunda kalırız dedi sonuç ben kürtajı seçtim elhamdulillah değerim hemen düşmeye başladı ve sürpriz bu ay yine hamile kaldım ve inşallah sağlıklı ilerler
İlk doğumunuzda da vardı yani.Evet çikolata kisti var bagirsaklarda siyatik sinirimde kasikta heryerden yapisiklik var ve zaten benim bu kist ileride yumurta kanserine dönüştüren bir hastalık doktorum önerdi extra iki doktorum da söyledi jinekoloji onkoloji
Kaç organ derken sanırım tek rahim yumurtalıklar bağırsaklardaki yapisikliklar sezeryanda temizlenecek ilkinde temizletmedim yumurta rezervim düşer diye
Ben de öyleyimAhahahaha çok pardonvalla bende sormadım hiç hızını falan doktor iyi dedi He tamam modum
Allah razı olsun evet zor bi hastalık iyi huylu tümör ama sürekli başka yerlere de geçebiliyor yaş ilerledikçe de zararlı oluyorİlk doğumunuzda da vardı yani.
Onunla yaşamayı biliyorsunuz.
Allah şifa versin dermansız dert vermesin.
Ne alınması şart ise o alınır.
Ben tüpümü doktor almadan önce konuşunca doktora yumurtalık işe yarayacak mı onu da alacaksınız demiştim. O da sağlıklı organa elllemeyiz. Kadın olarak hormonlarınız var vücudun diğer organlara da ihtiyacı var. Her şey hamilelik değil. Kadınlık için sağlam organa dokunmayız demişti.
Sizin de öyle olur. Acil ne alınması gerekirse ancak onu alırlar. Sağlıklı organa ellemezler.
Sen daha iyi bilirsin tabi ama nebilym ben calisan biseyi bozmaya karsiyim. Bi de kordon kani saklaticak misin bari?Korunmak için ekstra yöntem gerekecek.
Benim sezeryan zaten. Emzirme vs derken 2 yıl hamile kalmadan korunmak gerekiyor. Sonra da zaten 40 oluyorum. Beyin daha rahat olduğu için kendiliğinden hamile kalmak daha kolay. Benim çocugu olmayan arkadaşlarım ilk çocuktan sonra nasıl olsa zor oluyor derken hamile kalıp ikinciyi doğurdu.
Korunmak için spiral vs uğraşılmaz bir daha kesin çözüm.
İkinci canım.
Korunmak için ekstra yöntem gerekecek.
Benim sezeryan zaten. Emzirme vs derken 2 yıl hamile kalmadan korunmak gerekiyor. Sonra da zaten 40 oluyorum. Beyin daha rahat olduğu için kendiliğinden hamile kalmak daha kolay. Benim çocugu olmayan arkadaşlarım ilk çocuktan sonra nasıl olsa zor oluyor derken hamile kalıp ikinciyi doğurdu.
Korunmak için spiral vs uğraşılmaz bir daha kesin çözüm.
İkinci canım.
Hsg çekilecekse sonomed öneriyorum İstanbul’da . Korkumdan 3 ay oyaladım kendimi sonunda yaptırdım gerçekten sıfır acı 5 dk da olup bitti güle oynaya çıktım . Kimse boşuna acı çeksin istemiyorum narkoz falan alanlarda oluyor hiç gerek yok gözüm kapalı tavsiye ediyorumKarnın 4 yerinden küçük kesiler atılıp kapalı ameliyat. Biri göbek deliğinin yanında oluyor. Sen şeyi öğren tüpü komple mi alacak sadece keseyi ve bebeği mi?
Hsg rahim filmi.
Devlette çok sıra oluyor bazen altı ayda geliyor. Eğer devlette çekeceksen doktoruna rica et sıra al şimdiden.
Sağlığın için ne gerekiyorsa mecbur.Allah razı olsun evet zor bi hastalık iyi huylu tümör ama sürekli başka yerlere de geçebiliyor yaş ilerledikçe de zararlı oluyor
Direnebildigim kadarıyla ilerlerim de sonrası doktorlara emanet
Bozma olarak düşünme spermin rahimden yumurtalığa geçişini önlüyor. Kondom ile korunsan ortada sperm de yok. Yumurtalık vs yerinde duruyor. Aldırmıyorsun herhangi bir organ. Henüz net değilim bakalım.Sen daha iyi bilirsin tabi ama nebilym ben calisan biseyi bozmaya karsiyim. Bi de kordon kani saklaticak misin bari?
Echomar ı tek geçerim.Hsg çekilecekse sonomed öneriyorum İstanbul’da . Korkumdan 3 ay oyaladım kendimi sonunda yaptırdım gerçekten sıfır acı 5 dk da olup bitti güle oynaya çıktım . Kimse boşuna acı çeksin istemiyorum narkoz falan alanlarda oluyor hiç gerek yok gözüm kapalı tavsiye ediyorum
Bozmaktan kastin su. Hayatta bin bir turlu sinav var. Kordon kani saklatmicaksan tekrar hamile kalman gerekirse diye bence risk alma. Allah korusun.Sağlığın için ne gerekiyorsa mecbur.
Zaten 3 den fazla doktor teyitli imiş şüphen yoktur kafa rahatlığı çok önemli.
Bozma olarak düşünme spermin rahimden yumurtalığa geçişini önlüyor. Kondom ile korunsan ortada sperm de yok. Yumurtalık vs yerinde duruyor. Aldırmıyorsun herhangi bir organ. Henüz net değilim bakalım.
Oğlumda saklamadık.
Sadece göbek bağı evde kutuda hatıra duruyor.
Echomar ı tek geçerim.
Neden rahmin alacakBenim zaten rahmim alınacak muhtemelen o yüzden bağlatmaya gerek yok ama rahim alınmasaydı bağlatma olabilirdi iki buçuk yil bebeğim olmadı tüp bebekle tuttu ikinci ilk ayda tuttu doğal olarakbir korkmadım değil
Allah bağışlasın.
Üçüncü geliyor demek.
Diğerleri kaç yaşında?
Sezeryan mı ikisi de?
Küveze girdi 8 gün kaldı.Küvöze giriyorlar mı?
Ciğer geliştirici iğne oluyor musunuz?
Doktor nasıl yorumluyor erken doğurmanızı?
Allah bağışlasın.
Üçüncü geliyor demek.
Diğerleri kaç yaşında?
Sezeryan mı ikisi de?
Küveze girdi 8 gün kaldı.Küvöze giriyorlar mı?
Ciğer geliştirici iğne oluyor musunuz?
Doktor nasıl yorumluyor erken doğurmanızı?
yanlışınız var gebelik sırasında beta düşerse kimyasal oluyor benimki kürtajdan önce hiç düşmedi hep azar azar arttı ve tek seçenek iğne değil kürtajlada dış gebelik sonlanabiliyorKimyasal gebelik olmasın.
Kürtaj sonrası beta düşmezse dış oluyor.
O zaman da iğne ilk seçenek.
Sizin düşünce kimyasal olur.
Dış rahmin dışında olduğu için kürtaj ile alınma ihtimali yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?