2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar günaydııınn benim kusmalarım iyice arttı yaa
Prilam almayı unutmayın bol bol uzanın yanlış hatırlamıyorsam aramızda pek yoktu hafta olarak. Benim koku hassasiyetim aşırı vardı herşey çok kötü kokuyordu ama şuan yavaş yavaş azaldığını hissediyorum kusma yine oluyor bulantı yine oluyor ama

Kızlar midem çok kötü
Kusma yok ama ara ara bulanıyor bide elim ayağım kesiliyo resmen hiç halim yok 7+1 bugün. Hem mide ağrım var hem içim bulanıyo gibi karmakarışık bi haldeyim

Benim göğüs ağrımda göğüs dolgunluguda renk değişimi de olmadı ama kasik ağrılarım iki uç gun hiç yoktu dün gece iki uckez kasik batmalarım oldu
Ay benim vardı dolgunluk azaldı ama ağrılar aynı devam sanırım vücut alışıyor mu ne. Bu hafta içinde benim kasık ağrılarım da çoğaldı sanırım rahim iyice genişlemeye başladığı için

Kızlar keseye göre cinisiyet tahmini alabilir miyim

Eklentiler

• IMG-20230515-WA0004.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 70
Kabızlık bende yaşadım her sabah 1 bardak kayısı çayı içtim valla çok iyi geldi birde kuru incir kayısı falan deneyebilirsin
Tesekkurler canim. Evet hep meyve tuketiyorum. Sabah ac karnina 1 kayisi yiyorum. Biraz o sekil idare ediyorum kabizligi. Cok rahatsiz ederse haftada 1 fln bir fi can kahve iciyorum o hemen cozuyor bende

Ama siskinlik aksamlari cok artiyor.

bazen tüpün rahme olan giriş tarafındada embriyo tutunabiliyor ben tahmini şöyle oldu demiyorum gittiğim farklı doktorlar aynı teşhisi koydu ve eğer sadece iğne yada ameliyat olsaydı doktorum seçenek sunmazdı

Kiraz mevsimi geldi kabızlığa çok iyi geliyor. Bir de çekirdeklerini saklayın yıkayın kurutun bebeklerde gaz olduğu zaman bir bez içine koyup karnına bağlayınca gaZ sancısına çok iyi geliyor

Kızlar aranızda oksapar için rapor çıkartan oldu mu. Özel hastanelerde çıkarabiliyor mu doktorlar. Bugün şehir hastanesine gittim ama bakan kişi uzman değilmiş ben çıkaramıyorum dedi. 10 günde bir yazdırabilirim ama süre uzun olunca raporum olsa daha iyi olurdu gibi geliyor. Bir de hiç ultrason fotosu vb vermediler ya aynı anda içeri 2-2 alıyorlardı valla hiçbirşey de soramadım ayaktan 2 imza aldılar o.

Ya zofer kullanıyorum ama o da artık etki etmiyo mide bulantısından hiç bişi yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…