- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.421
Prilam almayı unutmayın bol bol uzanın yanlış hatırlamıyorsam aramızda pek yoktu hafta olarak. Benim koku hassasiyetim aşırı vardı herşey çok kötü kokuyordu ama şuan yavaş yavaş azaldığını hissediyorum kusma yine oluyor bulantı yine oluyor amaKızlar günaydııınn benim kusmalarım iyice arttı yaa
Benim minicik minicik belli oluyor normalde göbeğim yok kilom da yok hafif çıktı diyor eşimKızlar karnı belirginleşen oldu mu az da olsa
Cikti da siskinlikmi bebekler mi bilemiyorum :) kabizlik ve siskinlik problemim cok cunkuKızlar karnı belirginleşen oldu mu az da olsa
Ay benim vardı dolgunluk azaldı ama ağrılar aynı devam sanırım vücut alışıyor mu ne. Bu hafta içinde benim kasık ağrılarım da çoğaldı sanırım rahim iyice genişlemeye başladığı içinBenim göğüs ağrımda göğüs dolgunluguda renk değişimi de olmadı ama kasik ağrılarım iki uç gun hiç yoktu dün gece iki uckez kasik batmalarım oldu
Evet evet ben dikkat ettim banyo yaptığım gün azalıyor sanırım sıcak su etkisiyleGöğüs hassasiyeti arada bir geçiyor evet bazen aşırı ağrıyor bazen de bakıyorum sanki hiç bir şey yok.
Ay benim çok minik Bi göbeğim var psikolojik mi diye düşünüyorum ama sanırım yavaştan çıkmaya başladıKızlar karnı belirginleşen oldu mu az da olsa
Kabızlık bende yaşadım her sabah 1 bardak kayısı çayı içtim valla çok iyi geldi birde kuru incir kayısı falan deneyebilirsinCikti da siskinlikmi bebekler mi bilemiyorum :) kabizlik ve siskinlik problemim cok cunku
Zaten zayıf olanların daha erken çıkıyormuş bende senin gibiyim 53 kiloyla hamile kaldım şuan 56 olmuşum amaBenim minicik minicik belli oluyor normalde göbeğim yok kilom da yok hafif çıktı diyor eşim
Ben kilo alamadım ya sürekli bulantı kusma şuan ki hâlime şükrediyorumZaten zayıf olanların daha erken çıkıyormuş bende senin gibiyim 53 kiloyla hamile kaldım şuan 56 olmuşum ama
Şişkin olunca çok zor oluyor bende var o durum kabızlık için de su içebiliyorsaniz bol bol su için kayısı ve kavun rahatlatırCikti da siskinlikmi bebekler mi bilemiyorum :) kabizlik ve siskinlik problemim cok cunku
Ben de bugün fark ettim de nasıl ayırt edilir bilmiyorumAy benim çok minik Bi göbeğim var psikolojik mi diye düşünüyorum ama sanırım yavaştan çıkmaya başladısenin de mi çıktıı
Tesekkurler canim. Evet hep meyve tuketiyorum. Sabah ac karnina 1 kayisi yiyorum. Biraz o sekil idare ediyorum kabizligi. Cok rahatsiz ederse haftada 1 fln bir fi can kahve iciyorum o hemen cozuyor bendeKabızlık bende yaşadım her sabah 1 bardak kayısı çayı içtim valla çok iyi geldi birde kuru incir kayısı falan deneyebilirsin
Ben de zayifim baya, normalde de bir sey yedigimde bile hemen gobegim cikar. Ama henuz tartida kilom artmadiZaten zayıf olanların daha erken çıkıyormuş bende senin gibiyim 53 kiloyla hamile kaldım şuan 56 olmuşum ama
bazen tüpün rahme olan giriş tarafındada embriyo tutunabiliyor ben tahmini şöyle oldu demiyorum gittiğim farklı doktorlar aynı teşhisi koydu ve eğer sadece iğne yada ameliyat olsaydı doktorum seçenek sunmazdıKürtajla dış gebelik sonlanmaz çünkü rahimde olan bir gebelik söz konusu degil embriyo tüpte büyüyor ve kürtajda tüpe müdahale edilemez.sizinki muhtemelen rahim içi devam etmeyen bir gebelikti ve kürtajla sonlandı.
Dış gebelik iğne ile sonlanabilecek evredeyse iğne ile ama iç kanama başlamışsa direk ameliyatla sonlandırılıyor.
İlk gebeliğim dış gebelikti beta hcg takibi yapmadı doktorum hcg değerim düşüktü kese icin 2 hfta sonra gel dedi ama 2 gün sonra lekelenmem oldu progestan başladı ve 2 gün dayanılmaz sancılar cektim doktora gittim beklemeyip rahim arkasında sıvı görüldü dış gebelik iç kanama başlamış denildi ve neye uğradığımı bile anlamadan apar topar ameliyata alındım o yüzden hamile kalınca erkenden doktora gitmeli herkes ve 2 günde bir beta hcg takibi kese görünene kadar çok önemli doktor istemese bile siz teklif edin zira dış gebelik gerçekten basit birşey değil
Ya zofer kullanıyorum ama o da artık etki etmiyo mide bulantısından hiç bişi yapamıyorumPrilam almayı unutmayın bol bol uzanın yanlış hatırlamıyorsam aramızda pek yoktu hafta olarak. Benim koku hassasiyetim aşırı vardı herşey çok kötü kokuyordu ama şuan yavaş yavaş azaldığını hissediyorum kusma yine oluyor bulantı yine oluyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?