- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.441
Kadın doğum çıkartıyor direk özel devlet farketmez. Ben önce elimde olanları kullandım sonra medikalpark ta başka bir doktora muayene olmak zorunda kaldım adam sağolsun çıkarttı rapor hemen. Ama 3 kutuya 200₺ verdimKızlar aranızda oksapar için rapor çıkartan oldu mu. Özel hastanelerde çıkarabiliyor mu doktorlar. Bugün şehir hastanesine gittim ama bakan kişi uzman değilmiş ben çıkaramıyorum dedi. 10 günde bir yazdırabilirim ama süre uzun olunca raporum olsa daha iyi olurdu gibi geliyor. Bir de hiç ultrason fotosu vb vermediler ya aynı anda içeri 2-2 alıyorlardı valla hiçbirşey de soramadım ayaktan 2 imza aldılar o.
Kızlar aranızda oksapar için rapor çıkartan oldu mu. Özel hastanelerde çıkarabiliyor mu doktorlar. Bugün şehir hastanesine gittim ama bakan kişi uzman değilmiş ben çıkaramıyorum dedi. 10 günde bir yazdırabilirim ama süre uzun olunca raporum olsa daha iyi olurdu gibi geliyor. Bir de hiç ultrason fotosu vb vermediler ya aynı anda içeri 2-2 alıyorlardı valla hiçbirşey de soramadım ayaktan 2 imza aldılar o.
Sağol canım bir de öyle randevu alayım. Vermedi bana devletteki kadın doğumcu malesef. Perinatalog gittim o da mtfhr ve pai bizim için yeterli risk değil dedi, ama tüp bebek doktorum kullanmaya devam etmemi istiyor, bırakırsam zaten çok huzursuz olucam. İnşallah hallederim bir şekilde.Kadın doğum çıkartıyor direk özel devlet farketmez. Ben önce elimde olanları kullandım sonra medikalpark ta başka bir doktora muayene olmak zorunda kaldım adam sağolsun çıkarttı rapor hemen. Ama 3 kutuya 200₺ verdim
benden de tekine 85 tl fark almışlardı en sonKadın doğum çıkartıyor direk özel devlet farketmez. Ben önce elimde olanları kullandım sonra medikalpark ta başka bir doktora muayene olmak zorunda kaldım adam sağolsun çıkarttı rapor hemen. Ama 3 kutuya 200₺ verdim
inşallah ben de halledebilirim ya, aile hekimim yazıyor ama rapor çıkart artık diyor pek gönüllü değil.bende özel de rapor çıkarmıştım. hatta kendileri demişti
Benim bulantı daha yeni başladı şükür çok olmuyorBen kilo alamadım ya sürekli bulantı kusma şuan ki hâlime şükrediyorum
Kaç haftalık. Maalesef ilk başlarda öyle oluyor giderek şiddetleniyorBenim bulantı daha yeni başladı şükür çok olmuyor
Evet benim şişkinliğim de var ona çözüm bulamadım maalesefTesekkurler canim. Evet hep meyve tuketiyorum. Sabah ac karnina 1 kayisi yiyorum. Biraz o sekil idare ediyorum kabizligi. Cok rahatsiz ederse haftada 1 fln bir fi can kahve iciyorum o hemen cozuyor bende
Ama siskinlik aksamlari cok artiyor.
kız yok korkma bebek o kadar kolay düşen bir şey değil dua et bir şey olmaz Allahın izniyleKızlar arabada sarsılmak bebeğe zarar veriyor mu ya az önce ilçenin saçma sapan yollarında tümseği göremedik salladı biraz bişey olmamıştır inşallah
Ben özel hastanede çıkardım canımKızlar aranızda oksapar için rapor çıkartan oldu mu. Özel hastanelerde çıkarabiliyor mu doktorlar. Bugün şehir hastanesine gittim ama bakan kişi uzman değilmiş ben çıkaramıyorum dedi. 10 günde bir yazdırabilirim ama süre uzun olunca raporum olsa daha iyi olurdu gibi geliyor. Bir de hiç ultrason fotosu vb vermediler ya aynı anda içeri 2-2 alıyorlardı valla hiçbirşey de soramadım ayaktan 2 imza aldılar o.
Canım normal mi değil mi doktorun bilir ama bende de olmustu 6.haftadan sonra ağrı sola geçti, 8.haftada progeston verdi doktor, her ağrıyı mutlaka doktoruna danışmakta fayda varMerhaba banımlar aranıza yeni katıldım 6+0 haftalığım ama benim sağ kaşığımda geçmeyen ama şiddetli olmayan ağrım var ara sıra da belime vuruyor sizde de oluyor mu normal mi acaba
Gaz sancısı çok büyük ihtimalleBende bir ağrı sorusu soracağım, 8+3m göbek deligimin altında sanki bir yumru var gibi öne egilince felan batma şeklinde ağrı oluyor, bunun hamilelikle ilgisi var mi , sizde de oldu mu
Ben oda değiştirirken bile yanımda çiğ badem, çiğ cevizle dolaşıyorum.mide kazınmasına çözüm bulan var mı kızlar ya9. haftadan bildiriyorum bulantılar azaldı halsizlik azaldı ama bir mide kazınmam var yemek yiyeli yarım saat oldu sanki bütün gün yememişim gibi midem kazınıyor
Bende de var 7. Haftadayız neden oluyor acabamide kazınmasına çözüm bulan var mı kızlar ya9. haftadan bildiriyorum bulantılar azaldı halsizlik azaldı ama bir mide kazınmam var yemek yiyeli yarım saat oldu sanki bütün gün yememişim gibi midem kazınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?