- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.800
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.461
Normal olabilir dedi doktorum,sol tarafımda ağrıyor ama başından beri en çok sağ ağrıyor akşama doğru geçti şükür insan korkuyorCanım normal mi değil mi doktorun bilir ama bende de olmustu 6.haftadan sonra ağrı sola geçti, 8.haftada progeston verdi doktor, her ağrıyı mutlaka doktoruna danışmakta fayda var
hiç bilmiyorum ama midemde delik var sanki yiyorum yiyorum açımBende de var 7. Haftadayız neden oluyor acaba
Hahah midesi hic bulanmamis olan ben 6. haftadan beri boyleyim :) bu da bir cesit mide rahatsizligi ama kazinma saniyoruz herhalde. cunku yedikten sonra daha cok artiyor bendemide kazınmasına çözüm bulan var mı kızlar ya9. haftadan bildiriyorum bulantılar azaldı halsizlik azaldı ama bir mide kazınmam var yemek yiyeli yarım saat oldu sanki bütün gün yememişim gibi midem kazınıyor
kesinlikle ayni durumu yasiyorum bir sey yemedigim an midem kaziniyor ve ekmek pogaca simit gibi seyler yiyebiliyorum vicdan azabi resmen 12. hafta sonu bitiyor deniliyor amahiç bilmiyorum ama midemde delik var sanki yiyorum yiyorum açımsabah 1 simit yedim öğlen 1 kase tarhana çorbası içtim akşamda 1 kase çorba ve lor dolması yedim az önce 2 galeta 2parçada cevizli sucuk yedim biraz da kavun hala açım hala açım
Bir kaç gündür benimde öyle, şu an yemek yedim ama hala aç gibiyim sürekli bir şeyler arıyorum dün yarım kilo ciğköfte yemişim farkında olmadan mide ağrısından duramadım sonrahiç bilmiyorum ama midemde delik var sanki yiyorum yiyorum açımsabah 1 simit yedim öğlen 1 kase tarhana çorbası içtim akşamda 1 kase çorba ve lor dolması yedim az önce 2 galeta 2parçada cevizli sucuk yedim biraz da kavun hala açım hala açım
ben 10 gün kalkmadan yattım bulantıdan 9. haftada geçti şimdi de mide kazınması başladı aslında biraz ağrı gibi de acaba gaviscon falan rahatlatır mıHahah midesi hic bulanmamis olan ben 6. haftadan beri boyleyim :) bu da bir cesit mide rahatsizligi ama kazinma saniyoruz herhalde. cunku yedikten sonra daha cok artiyor bende
ayyynen öyle kilo almaktan da korkuyorum 63 kiloyla hamile kaldım şuan 62yim 70le falan doğum yapmak hedefim ama bu his devam ederse zor gözüküyokesinlikle ayni durumu yasiyorum bir sey yemedigim an midem kaziniyor ve ekmek pogaca simit gibi seyler yiyebiliyorum vicdan azabi resmen 12. hafta sonu bitiyor deniliyor ama
Ay bir kere düştü ya hep öyle olacak sanıyorum Allah korusunkız yok korkma bebek o kadar kolay düşen bir şey değil dua et bir şey olmaz Allahın izniyle
Hani şu bildiğimiz düz tuzlu kurabiye varya ondan ye dedi annem bende yaptım dolabı doldurdum yiyorum biraz meyve suyuyla o kesti beni deneyebilirsinmide kazınmasına çözüm bulan var mı kızlar ya9. haftadan bildiriyorum bulantılar azaldı halsizlik azaldı ama bir mide kazınmam var yemek yiyeli yarım saat oldu sanki bütün gün yememişim gibi midem kazınıyor
Evet evet bende de oldu sordum rahim büyüyor ondan dediBende bir ağrı sorusu soracağım, 8+3m göbek deligimin altında sanki bir yumru var gibi öne egilince felan batma şeklinde ağrı oluyor, bunun hamilelikle ilgisi var mi , sizde de oldu mu
Kız bebege benziyor canım saglıkla gelsin inşallah
allah korusun korkma doğacak olan enkaz altında bile doğuyo allaha bırakAy bir kere düştü ya hep öyle olacak sanıyorum Allah korusunvalla bu hamilelik paranoyak etti beni
deneyeyimHani şu bildiğimiz düz tuzlu kurabiye varya ondan ye dedi annem bende yaptım dolabı doldurdum yiyorum biraz meyve suyuyla o kesti beni deneyebilirsin
Çok haklısın Rabbim hepimizin sağ salim kucağına almasını nasip etsin inşallah, dua edin bize de ben hepinize ediyorumallah korusun korkma doğacak olan enkaz altında bile doğuyo allaha bırak
İşe yarıyor annelerin bir bildiği vardeneyeyim
canım senin yine iyiymiş, ben resmen sabahla öğle arası 2. kahvaltıyı yapıyorumhiç bilmiyorum ama midemde delik var sanki yiyorum yiyorum açımsabah 1 simit yedim öğlen 1 kase tarhana çorbası içtim akşamda 1 kase çorba ve lor dolması yedim az önce 2 galeta 2parçada cevizli sucuk yedim biraz da kavun hala açım hala açım
benim de bulantım olmadı şükür ama o kazınma çıldırtıyor. uyanıyorum oh çok şükür tok kalktım diyorum lavaboya gidip dönene kadar sürüyor tokluk. öğlen ve akşam daha iyiyim geneldeHahah midesi hic bulanmamis olan ben 6. haftadan beri boyleyim :) bu da bir cesit mide rahatsizligi ama kazinma saniyoruz herhalde. cunku yedikten sonra daha cok artiyor bende
Sağol canım deniycem inşallah hallolur. Haftaya giderim hem de yine bebeği görürüm diye umuyorum.Ben özel hastanede çıkardım canım
Teşekkür ederiz inşallahKız bebege benziyor canım saglıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?