2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Vermedi hatta böyle küçük bebeklere müdahale edemiyoruz dedi moralim sıfır akintim yok şimdi ama küçük ağrılara tepki veriyorum psikolojik olarak kanama alanı yok dedi
Bana da ilaç verilmemişti. 3 gün falan sürdü kesildi. Sonrasında kanama, leke vs olmadı çok şükür.

Kızlar akşamları yemekten sonra çok yemesem de hep rahatsız oluyorum şişkinlik oluyor. Böyle olan var mı, soda mı içiyorsunuz
Ben soda içiyorum. Çok çok rahatsız olursam da biraz birkaç saat sonra ev yoğurdu yiyorum ya da kefir içiyorum yarım bardak. O rahatlatıyor midemi

Bende oluyor arada. Sebebi midede gaz birikmesiymiş. Düz kaslar gevşiyormuş falan. Hakikaten mideme elimle bastırıyorum direk üstten gaz çıkıyor. O sürekli mide kazınması açlık hissi çok kötü. Havalar ısınmaya başladı yürüyüşlere çıkacağım artık yürüdükçe sindirime katkısı oluyor.

Kızlar akşamları yemekten sonra çok yemesem de hep rahatsız oluyorum şişkinlik oluyor. Böyle olan var mı, soda mı içiyorsunuz
Her gün bir şişe maden suyu içiyorum ama çözüm olmuyor pek. Havalar ısınmaya başladı yürüyüşle sindirim sistemini biraz harekete geçirmek istiyorum bakalım.

Kızlar ikili tarama testini kaçıncı haftada istedi doktorunuz?
Özel hastanede bu testin ücreti şuan ücret aralıkları nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…