- 15 Nisan 2023
- 474
- 694
- 33
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.481
Bana da ilaç verilmemişti. 3 gün falan sürdü kesildi. Sonrasında kanama, leke vs olmadı çok şükür.Vermedi hatta böyle küçük bebeklere müdahale edemiyoruz dedi moralim sıfır akintim yok şimdi ama küçük ağrılara tepki veriyorum psikolojik olarak kanama alanı yok dedi
Ayy benimkine de bakar mısınKız bebege benziyor canım saglıkla gelsin inşallah
Tabiki canım at bakalımAyy benimkine de bakar mısın
Ben soda içiyorum. Çok çok rahatsız olursam da biraz birkaç saat sonra ev yoğurdu yiyorum ya da kefir içiyorum yarım bardak. O rahatlatıyor midemiKızlar akşamları yemekten sonra çok yemesem de hep rahatsız oluyorum şişkinlik oluyor. Böyle olan var mı, soda mı içiyorsunuz
Günde 2 bardak içiyorum hem bulantıya iyi geliyor hem mideye kefir de aynı şekildeBen soda içiyorum. Çok çok rahatsız olursam da biraz birkaç saat sonra ev yoğurdu yiyorum ya da kefir içiyorum yarım bardak. O rahatlatıyor midemi
Kuzum tam ortada duruyor ya bilemedim yanlış bir şey söylemek istemiyorum 6 haftalım yok mu
Kuzum tam ortada duruyor ya bilemedim yanlış bir şey söylemek istemiyorum 6 haftalım yok mu
Beypazarı soda bire bir buna ben onunla çözdüm başka marka işe yaramadıKızlar akşamları yemekten sonra çok yemesem de hep rahatsız oluyorum şişkinlik oluyor. Böyle olan var mı, soda mı içiyorsunuz
Teşekkür ederim inşallahBurda kıza benziyor canım saglıkla gelsin
Burda kıza benziyor canım saglıkla gelsin
Banada tahminde bulunabilrmisinizBurda kıza benziyor canım saglıkla gelsin
Senşnkide kız canım saglıkla gelsin
Çok teşekkür ederimSenşnkide kız canım saglıkla gelsin
Bende oluyor arada. Sebebi midede gaz birikmesiymiş. Düz kaslar gevşiyormuş falan. Hakikaten mideme elimle bastırıyorum direk üstten gaz çıkıyor. O sürekli mide kazınması açlık hissi çok kötü. Havalar ısınmaya başladı yürüyüşlere çıkacağım artık yürüdükçe sindirime katkısı oluyor.mide kazınmasına çözüm bulan var mı kızlar ya9. haftadan bildiriyorum bulantılar azaldı halsizlik azaldı ama bir mide kazınmam var yemek yiyeli yarım saat oldu sanki bütün gün yememişim gibi midem kazınıyor
Her gün bir şişe maden suyu içiyorum ama çözüm olmuyor pek. Havalar ısınmaya başladı yürüyüşle sindirim sistemini biraz harekete geçirmek istiyorum bakalım.Kızlar akşamları yemekten sonra çok yemesem de hep rahatsız oluyorum şişkinlik oluyor. Böyle olan var mı, soda mı içiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?