- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.501
Ebe bana 11 ve 14 arası demişti bugün doktora gideceğim o söyler haber ederim. Ücret 1000 1500 civarı demişti yanlış hatırlamıyorsamKızlar ikili tarama testini kaçıncı haftada istedi doktorunuz?
Özel hastanede bu testin ücreti şuan ücret aralıkları nasıl ?
Selamlar , benim 8 haftalığa kadar sürdü ama sol kaşığımda ağrı vardı. Ben söylemeden de doktorum kasık ağırlarımın olabileceğini söylemiştiMerhaba banımlar aranıza yeni katıldım 6+0 haftalığım ama benim sağ kaşığımda geçmeyen ama şiddetli olmayan ağrım var ara sıra da belime vuruyor sizde de oluyor mu normal mi acaba
artık acıktığım an direkt kazınıyor karnım sanki günlerdir yemek yememişim gibi :) ama yiyince de az yiyip doyuyorum hemen. Küçük bir şey atınca benim geçiyor hemen ,inşallah karbonhidrat ve şeker tükettiğimiz için gebelik şekeri falan çıkmamıştır. Ben ondan şüpheleniyorum kendim adımamide kazınmasına çözüm bulan var mı kızlar ya9. haftadan bildiriyorum bulantılar azaldı halsizlik azaldı ama bir mide kazınmam var yemek yiyeli yarım saat oldu sanki bütün gün yememişim gibi midem kazınıyor
benimki 12. Haftada çağırdı ikili test ve down sendromu için . Ama fiyatını hiç bilmiyorumKızlar ikili tarama testini kaçıncı haftada istedi doktorunuz?
Ben 3.haftasından beri türlü hastalıklarla uğraşıyorum sürekli yattım bir hafta falan sağladım herhalde 3 kilo aldımKızlar bu kadar yemek yemeye kaç kilo aldınızben 2 kilo almışım bile
bence de bu bir çeşit sindirim problemi, sabah kalkınca kendimi dayanılmaz aç hissetmiyorum kan şekeriyle vs ilgili olsa sabahta olurdu diye düşünüyorum. özellikle yedikten sonra akşam çok yoğun oluyor. ben yürüyüş yapıyorum günlük 30 dk falan başta kabızlık problemim vardı magnezyum yürüyüş ve kayısı ile o problemden kurtuldum.Bende oluyor arada. Sebebi midede gaz birikmesiymiş. Düz kaslar gevşiyormuş falan. Hakikaten mideme elimle bastırıyorum direk üstten gaz çıkıyor. O sürekli mide kazınması açlık hissi çok kötü. Havalar ısınmaya başladı yürüyüşlere çıkacağım artık yürüdükçe sindirime katkısı oluyor.
Ay benim de aynı saatte ve kalp atışıselam kızlar bugün saat 2 de doktor kontrolümüz var inşallah kalp atışını duyabiliriz ne olur dua edin.. 10 yıllık hasret bitsin
Çok geçmiş olsun öyle deme dua varken umut biter mi hiç. Bol bol dua edin bizler de edelim saü salim anlatın kucağınıza alın inşallah yavrunuzuKızlar selam herkes iyi olsun sağlıkla kucağına alsın inşallah. Burda insanların mutluluğunu görmek inanın beni o kadar mutlu ediyor ki, kendi derdimden uzaklaşıyorum. 3.haftasından beri türlü hastalıkla uğraşıyorum her şey bitti dedim 5inde kanamam olup 2 gün sürdü ardından 3 gün lekelenmem oldu . Sonraki 3 gün hiç bir şey olmadı. 13 ü akşamı gene biraz kanamam oldu. Sonra yerini çamur gibi lekelenmelere bıraktı hala devam ediyor, artık var ya modum falan hiç bir şeyim kalmadı. Bebişle de bağ kuramıyorum. 11+2 deyim. Doktora da gidesim gelmiyor yatıyorum. Haftaya ikili test için çağırdı. Dün doktoruma yazdım bol sıvı istirahat merak etmeyin dedi.
Asla isyan etmiyorum, ama artık hiç bir şey de yapasım yok dua bile edesim yok
amin inşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız dualarımdasınız saglıkla alın kucağınızaAy benim de aynı saatte ve kalp atışıinşallah güzel sonuçlar alırsınız Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin sizde dua edin
Sizin fe devamlı mı ağrıyordu peki,Selamlar , benim 8 haftalığa kadar sürdü ama sol kaşığımda ağrı vardı. Ben söylemeden de doktorum kasık ağırlarımın olabileceğini söylemişti
artık acıktığım an direkt kazınıyor karnım sanki günlerdir yemek yememişim gibi :) ama yiyince de az yiyip doyuyorum hemen. Küçük bir şey atınca benim geçiyor hemen ,inşallah karbonhidrat ve şeker tükettiğimiz için gebelik şekeri falan çıkmamıştır. Ben ondan şüpheleniyorum kendim adıma
benimki 12. Haftada çağırdı ikili test ve down sendromu için . Ama fiyatını hiç bilmiyorum
Ben 3.haftasından beri türlü hastalıklarla uğraşıyorum sürekli yattım bir hafta falan sağladım herhalde 3 kilo aldım
Evet bende de öyle karnım tok ama garip bi açlık hissi var acaba nedenHahah midesi hic bulanmamis olan ben 6. haftadan beri boyleyim :) bu da bir cesit mide rahatsizligi ama kazinma saniyoruz herhalde. cunku yedikten sonra daha cok artiyor bende
ah kuzum benimde 5. haftadan berı lekelenmem var ilk bir hafta moralım çok bozuldu ama sonra onunla yaşamaya alıştım.. birde dayanılmaz mide bulantıları eklenince kendi derdime düştüm desem yeri.. doktorun sorun görmemişse hiç sıkma canınıKızlar selam herkes iyi olsun sağlıkla kucağına alsın inşallah. Burda insanların mutluluğunu görmek inanın beni o kadar mutlu ediyor ki, kendi derdimden uzaklaşıyorum. 3.haftasından beri türlü hastalıkla uğraşıyorum her şey bitti dedim 5inde kanamam olup 2 gün sürdü ardından 3 gün lekelenmem oldu . Sonraki 3 gün hiç bir şey olmadı. 13 ü akşamı gene biraz kanamam oldu. Sonra yerini çamur gibi lekelenmelere bıraktı hala devam ediyor, artık var ya modum falan hiç bir şeyim kalmadı. Bebişle de bağ kuramıyorum. 11+2 deyim. Doktora da gidesim gelmiyor yatıyorum. Haftaya ikili test için çağırdı. Dün doktoruma yazdım bol sıvı istirahat merak etmeyin dedi.
Asla isyan etmiyorum, ama artık hiç bir şey de yapasım yok dua bile edesim yok
ay allahım bende yenidünya için çıldıracağımBen kavun aşeriyorum deli gibi. Tek başıma 3 kg kavun yedim 2 günde yok arkadaş geçmiyor. Sürekli aklımda kavun. Yatıyorum kalkıyorum kavun kokusu tadı alıyorum
12. haftada gidecegimKızlar ikili tarama testini kaçıncı haftada istedi doktorunuz?
Canım yenidünya düşük olmaması için çok iyiymiş bende yerken faydalarına bakıyordum tesadüf öğrendimay allahım bende yenidünya için çıldıracağım
+1 ki meyvelerden nefret ederim normaldeay allahım bende yenidünya için çıldıracağım
Ben kalp atışı duydum birde içerde takla atıyormuş ters duruyor dediamin inşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız dualarımdasınız saglıkla alın kucağınıza
Biz kalp atışı duyduk şükür gayet iyiymişSaat 14:00’te kontrolü olanlar ne durumdasınız
İnşallah Allah razı olsun.Çok geçmiş olsun öyle deme dua varken umut biter mi hiç. Bol bol dua edin bizler de edelim saü salim anlatın kucağınıza alın inşallah yavrunuzu
Lekelenmelerin devam ediyor mu hala . Peki sen kaçıncı haftadasın ? Serklaj olmayacak olsam dicem ki çok şükür bir sorun yok. Ama serklaj olunca benim hiç kanama geçirmemem gerekiyor enfeksiyon tehdidine karşı o yüzden bu kadar endişeliyimah kuzum benimde 5. haftadan berı lekelenmem var ilk bir hafta moralım çok bozuldu ama sonra onunla yaşamaya alıştım.. birde dayanılmaz mide bulantıları eklenince kendi derdime düştüm desem yeri.. doktorun sorun görmemişse hiç sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?