2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Serklaj olacağınızı nerden biliyorsunuz ikinci gebeliğiniz mi degilse rahim ağzı kısalığı şimdiden belli olmaz ki

ben suan 7+3/4 gibiyim.. evet hala devam edıyor ve doktor gayet normal dedı.. içini ferah tutman gerçekten önemli biliyorum zor ama ben şöyle düşündüm ağlasam da sızlasam da kendimi yerden yere de atsam bu elimizde olan birşey değil

Kızlar günler sonra benden size merhaba
Nerdeyse ni haftadır girmiyorum nasılsınız ne var ne yok ? Kalp sesni duyan arkadaşlar gözünüz aydın rabbim sağlıklı ilerlemesini nasip etsin inşallah sağ salim alım kucağınıza kızlar bu bi hafradır bende olan tek değişiklik ilaç sayesinde kusmuyor olmam ve bi tık daha canlı olmam. . kokular hala aynı derecede dokunuyor midem hala yanıyor hala bulanıyor nerdeyse 10 haftalık oldum dışarı bile çıkmaya korkuyorum.. hala uyku bolluğu yaşıyorum..
Yemek çok yemiyor olmama rağmen yani normal derecede yiyorum sabah öğlen akşam bazende akşam toksam gece acıkınca yiyorum .. tartılmadım ama kilo aldığımı hissediyorum karnım gebelik karnına dönüyor hafiften ,kabızlık sorunum var aşırı hemde hasta ett beni ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum bugün bebeklerinde kullandığı bağırsak humuşatıcı ilacı aldırdım eşime kesinlikle işe yarıyor isteyene ismini verebilirim bu ilacı yiğenim 3-5 yaş arasında yaşadığı kabızlıkta kullanmıştı onu içmeden yapamıyordu o derece etkili yani ..
Benim özetim bu şekilde

eveett tatlı teyzeler vajinal ultrason goruntusu cınsıyet tahmınlerı rıca etsek

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-05-16 at 17.19.22.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…