- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.521
Evet hep o sızı vardı sol kasığımda vardı. Ama sonradan geçtiSizin fe devamlı mı ağrıyordu peki,
Eki Görüntüle 3248344 Ay çok erken biliyorum ama var mı tahmini olan cinsiyet olarak
7 hafta 4 gün dedi doktorumuzmaşallah kaç haftalık
Serklaj olacağınızı nerden biliyorsunuz ikinci gebeliğiniz mi degilse rahim ağzı kısalığı şimdiden belli olmaz kiİnşallah Allah razı olsun.
Lekelenmelerin devam ediyor mu hala . Peki sen kaçıncı haftadasın ? Serklaj olmayacak olsam dicem ki çok şükür bir sorun yok. Ama serklaj olunca benim hiç kanama geçirmemem gerekiyor enfeksiyon tehdidine karşı o yüzden bu kadar endişeliyim
ben suan 7+3/4 gibiyim.. evet hala devam edıyor ve doktor gayet normal dedı.. içini ferah tutman gerçekten önemli biliyorum zor ama ben şöyle düşündüm ağlasam da sızlasam da kendimi yerden yere de atsam bu elimizde olan birşey değilİnşallah Allah razı olsun.
Lekelenmelerin devam ediyor mu hala . Peki sen kaçıncı haftadasın ? Serklaj olmayacak olsam dicem ki çok şükür bir sorun yok. Ama serklaj olunca benim hiç kanama geçirmemem gerekiyor enfeksiyon tehdidine karşı o yüzden bu kadar endişeliyim
aaa bilmiyordum bunu canım evladım yol göstermiş anasına :)Canım yenidünya düşük olmaması için çok iyiymiş bende yerken faydalarına bakıyordum tesadüf öğrendim
ben geldiiim herşey mükemmel kalbını de duyduk çok şükür kiSaat 14:00’te kontrolü olanlar ne durumdasınız
Ayy hayırlı olsun bizde duyduukkteyzelerimiz müjdeeee müjdeeeee kalbımızı duyduk
Almadım tatlım çünkü kontrollü gidiyorum.Kızlar bu kadar yemek yemeye kaç kilo aldınızben 2 kilo almışım bile
gerçekten miiii çok mutlu oldumAyy hayırlı olsun bizde duyduukkRabbim hepimizin evladına sağlık versin minik kalpleri hep güzel atsın inşallah
Nasıl geçti canımBenim de 16.30’da randevum çok heyecanlıyım
Ayyy maşallah hadi hayırlı olsunteyzelerimiz müjdeeee müjdeeeee kalbımızı duyduk
Prilam Dr kullan kesiyor bulantıyıKızlar mide bulantılarınız nasıl? Benim hayatım kabusa döndü
ben yaşamak istemiyorum o dereceKızlar mide bulantılarınız nasıl? Benim hayatım kabusa döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?