- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.541
Rica ederim, evett bizde çok mutluyuz vallagerçekten miiii çok mutlu oldumayrıca çok teşekkür ederim
benim de ayaklarım yere basmıyorRica ederim, evett bizde çok mutluyuz valla
Kızlar günler sonra benden size merhaba
Nerdeyse ni haftadır girmiyorum nasılsınız ne var ne yok ? Kalp sesni duyan arkadaşlar gözünüz aydın rabbim sağlıklı ilerlemesini nasip etsin inşallah sağ salim alım kucağınızakızlar bu bi hafradır bende olan tek değişiklik ilaç sayesinde kusmuyor olmam ve bi tık daha canlı olmam. . kokular hala aynı derecede dokunuyor midem hala yanıyor hala bulanıyor nerdeyse 10 haftalık oldum dışarı bile çıkmaya korkuyorum.. hala uyku bolluğu yaşıyorum..
Yemek çok yemiyor olmama rağmen yani normal derecede yiyorum sabah öğlen akşam bazende akşam toksam gece acıkınca yiyorum .. tartılmadım ama kilo aldığımı hissediyorum karnım gebelik karnına dönüyor hafiften ,kabızlık sorunum var aşırı hemde hasta ett beni ne yürüyebiliyorum ne oturabiliyorum bugün bebeklerinde kullandığı bağırsak humuşatıcı ilacı aldırdım eşime kesinlikle işe yarıyor isteyene ismini verebilirim bu ilacı yiğenim 3-5 yaş arasında yaşadığı kabızlıkta kullanmıştı onu içmeden yapamıyordu o derece etkili yani ..
Benim özetim bu şekilde
Hemen hemen aynıyız yani yalnız olmadığıma sevindimBen de yarın tam 10 haftalık oluyorum. 1 kilo aldım. Ve karnım çıkmaya başladı. Aslında çok erken gibi geliyor ama bakıyorum ve fark var karnımda hafif sivrice bir çıkıntı :))) kabızlık yok ama tuvalete çıkmam uzun sürebiliyor sanki sindirim ve boşaltım sistemim yavaşladı gibi hissediyorum akşamları midemde çok şişkinlik oluyor. Ve uykuuuu hiç bitmeyen bir yorgunlukkkk
Bugün aldırdım bunu al ıkınmadan tuvalete çıkmaya yardım ediyor iki yaşında bir bebeğe de kullanılıyor çok iyi bir ilaçKızlar yaa hani bi sarı akıntı geliyo ya onda iki gündür hafif kahverengi vardı ama şok hafif. Kabızım yine zor yapıyorum demin WC ye gittim hafif peçetede kahverengi vardı ağrım falan yok. Doktora sordum artarsa sorun takip edelim dedi. Yarında zaten kontrol var. Şuan çok korkuyorum bişi olcak diye
Çok şükür inanılmaz mutlu ayrıldıkNasıl geçti canım
Ya alırım da inşallah kötü bişi yoktur şuan aklım tamamen bebekteBugün aldırdım bunu al ıkınmadan tuvalete çıkmaya yardım ediyor iki yaşında bir bebeğe de kullanılıyor çok iyi bir ilaç
Yoktur merak etme çoğalma olmadıkça sorun teşkil etmiyor lekelenmeler için rahat olsunYa alırım da inşallah kötü bişi yoktur şuan aklım tamamen bebekte
Kullandım cnm banamısın demediPrilam Dr kullan kesiyor bulantıyı
Kaç haftalık oldun?Sende de oldu mu? Ya kusmalarım çok arttı kusarken kasılıyorum ister istemez
Anlıyorum canım ölmek için çok dua ettim. Allah affetsinben yaşamak istemiyorum o derece
Bi dönem banada fayda etmedi sanırım o en yüksek zamanımdı bu yüzden gün içnde de içtim anca o zaman hafifletti. Bulantı kusma hissi hep var oluyor ama kusmuyorsun en azından bende öyle olmuştuKullandım cnm banamısın demedi
Ben bir de tüp mideliyim yedigim iki kasik o da zehir oluyor on gunde uc kg vermisimAnlıyorum canım ölmek için çok dua ettim. Allah affetsin
Hiç korkma arkadaşım benimde var eger kanama alani yoksa eger hic korkma.. hatta bazen progestron hormonu cok salgilandiginda hafif kahverengiye dönebiliyorKızlar yaa hani bi sarı akıntı geliyo ya onda iki gündür hafif kahverengi vardı ama şok hafif. Kabızım yine zor yapıyorum demin WC ye gittim hafif peçetede kahverengi vardı ağrım falan yok. Doktora sordum artarsa sorun takip edelim dedi. Yarında zaten kontrol var. Şuan çok korkuyorum bişi olcak diye
Senin oyunlarini danslarini sevsinler emiÇok şükür inanılmaz mutlu ayrıldık2 hafta önce, 4 gün geride çıkmıştı bebiş biraz korkmuştum ama bu sefer çok şükür gününde çıktık çikolata attım ben de ağzıma girmeden ondan mı bilmem bir oyun bir dans çok şaşırdık bebeğe benzemişiz artık gözyaşım pıt.
Aa bende tüp mideliyim elhamdülillah benim bulantim olmuyor ama az yiyip sık acıkıyorum sürekli açim. Senin çok dikkat etmen lazım yemene içmene canım. Ne kadsr oldu ameliyat olaliBen bir de tüp mideliyim yedigim iki kasik o da zehir oluyor on gunde uc kg vermisim
Yarın tam 10haftalıkKaç haftalık oldun?
ah içimi bi rahatlatsam keşke midem bulanıyo Allahtan yoksa hepten panik olurdum inşallah bebeğim iyidirHiç korkma arkadaşım benimde var eger kanama alani yoksa eger hic korkma.. hatta bazen progestron hormonu cok salgilandiginda hafif kahverengiye dönebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?