2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Ben de yarın tam 10 haftalık oluyorum. 1 kilo aldım. Ve karnım çıkmaya başladı. Aslında çok erken gibi geliyor ama bakıyorum ve fark var karnımda hafif sivrice bir çıkıntı :))) kabızlık yok ama tuvalete çıkmam uzun sürebiliyor sanki sindirim ve boşaltım sistemim yavaşladı gibi hissediyorum akşamları midemde çok şişkinlik oluyor. Ve uykuuuu hiç bitmeyen bir yorgunlukkkk

Kızlar yaa hani bi sarı akıntı geliyo ya onda iki gündür hafif kahverengi vardı ama şok hafif. Kabızım yine zor yapıyorum demin WC ye gittim hafif peçetede kahverengi vardı ağrım falan yok. Doktora sordum artarsa sorun takip edelim dedi. Yarında zaten kontrol var. Şuan çok korkuyorum bişi olcak diye

Hemen hemen aynıyız yani yalnız olmadığıma sevindim benimde kabızlık senin gibiydi uzun sürse de çıkıyordum tuvalete ama ne olduysa bu üç günde oldu bugün ölüyorum sandım hayatımda böyle acı ağrı yaşamadım dikkatli ol sende

Bugün aldırdım bunu al ıkınmadan tuvalete çıkmaya yardım ediyor iki yaşında bir bebeğe de kullanılıyor çok iyi bir ilaç

Eklentiler

• IMG_20230516_175925.webp
    20 KB · Görüntüleme: 83
Nasıl geçti canım
Çok şükür inanılmaz mutlu ayrıldık 2 hafta önce, 4 gün geride çıkmıştı bebiş biraz korkmuştum ama bu sefer çok şükür gününde çıktık çikolata attım ben de ağzıma girmeden ondan mı bilmem bir oyun bir dans çok şaşırdık bebeğe benzemişiz artık gözyaşım pıt.

Eklentiler

• 6A24023A-603F-4278-A730-E109A17B0257.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 71
Bugün aldırdım bunu al ıkınmadan tuvalete çıkmaya yardım ediyor iki yaşında bir bebeğe de kullanılıyor çok iyi bir ilaç
Ya alırım da inşallah kötü bişi yoktur şuan aklım tamamen bebekte

Sende de oldu mu? Ya kusmalarım çok arttı kusarken kasılıyorum ister istemez

Kullandım cnm banamısın demedi
Bi dönem banada fayda etmedi sanırım o en yüksek zamanımdı bu yüzden gün içnde de içtim anca o zaman hafifletti. Bulantı kusma hissi hep var oluyor ama kusmuyorsun en azından bende öyle olmuştu

Hiç korkma arkadaşım benimde var eger kanama alani yoksa eger hic korkma.. hatta bazen progestron hormonu cok salgilandiginda hafif kahverengiye dönebiliyor

Senin oyunlarini danslarini sevsinler emi

Ben bir de tüp mideliyim yedigim iki kasik o da zehir oluyor on gunde uc kg vermisim
Aa bende tüp mideliyim elhamdülillah benim bulantim olmuyor ama az yiyip sık acıkıyorum sürekli açim. Senin çok dikkat etmen lazım yemene içmene canım. Ne kadsr oldu ameliyat olali

Benim de bugün tam 10 haftalık. Sabahları direkt kusuyorum. Bir de tiroid var bende. Aç karnına içmem gerekiyor uyanınca ve yarım saat bir şey yememem lazım. Onu içince iyice kötü oluyorum. Ne zaman geçecek artık 1 kilo da vermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…