- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.561
Sizdee kanama geçirmiş sin çok geçmiş olsun bende 9+3 geçen cuma sabahleyin birden gelen bir kanama yaşadım hemen Dr a gittim çok şükür bebeğim iyiydi ama o günden beri vajinaya iğne batar gibi ağrı kasıklarda sertleşme gibi bir ağrı oluyor bende birde iki gündür su gibi akıntım oluyor sizin de böyle ağrılarınız var mı acaba bana Dr kanama alanı var dedi bel ağrısı çok var birdeEvet hep o sızı vardı sol kasığımda vardı. Ama sonradan geçti
zayıfsanız mümkün benim kendiliğinden bir göbeğim olduğu için bebek anca 4 aylıkken karnım gözükür diye düşünüyorum shdjdjjdKızlaar karnınız çıkmaya başlıyor mu? Ben fark etmemiştim ama bugün eşim görünce fark ettim sivrileşmeye başlamış
Kac haftalik oldun kuzum sen? Normal kontrol di miYarın sabah randevum var.
İnşallah güzel haberlerle gelirim.
9 a yaklaştık.Kac haftalik oldun kuzum sen? Normal kontrol di mi
Tuzlu ayran iç canım yükseltirkızlar benim tansiyonum 9-4 civarı ve yükselmiyor inanılmaz halsizlik baygınlık yapıyor bu da sizde de var mı bu düşük tansiyon
yok canım maalesef kusuyorum içince yükselmiyoTuzlu ayran iç canım yükseltir
Evett ben farkediyorum karnımda sivri çıkıntı. Zayıf olduğum için de sanırım hızlı belli olacak :)Kızlaar karnınız çıkmaya başlıyor mu? Ben fark etmemiştim ama bugün eşim görünce fark ettim sivrileşmeye başlamış
Benimde tansiyonum sürekli düşüyor ayakta çok durmuyorum o yüzden 5 dakika durmak bile etkiliyor. Bugün eşimle dışarı çıktık mağaza da sıraya girdik 2. Dakika da tansiyonum düşmeye başladı aniden düşüyor ayran içince kendime geldimkızlar benim tansiyonum 9-4 civarı ve yükselmiyor inanılmaz halsizlik baygınlık yapıyor bu da sizde de var mı bu düşük tansiyon
Aşırı sıra yoktu 2 3 kişi vardı dediğim 5 dakika bile sürmeden gitti tansiyonBu arada mağazalarda hiç sıraya falan girmeyip kasiyere hamileler için önceliğiniz var mı diye sormanızı öneririm. Büyük zincir mağazalar hamilelere karşı çok hassaslar hemen alıyolar sırada bekletmeden
Aaa hadi hayirli olsun diyelim ozmn9 a yaklaştık.
Kendi doktoruma ilk kez muayeneye gideceğim
Bugüne kadar hep sonuçları atıyordum.
İçini ferah tut canım stres yapma bebişin seninle kalp atışını da duydun diğeri zaten çoğu kadın da oluyor sadece kendine biraz daha dikkat etKanamam arttı. Dayanamadım gittim doktora kanama alanı oluşmuş düşük tehlikem varmış. Dinlen dedi bol bol. Bebek çok şükür iyi kalp atışında var. Progestan fitil verdi öyle. 9+6 yıl bebek tam 10 haftalık gelişimde çok şükür. İnşallah bişi olmaz çok korktum
Ya elimde değil çok korkuyorum Allahım sen koru. Nasıl panik yaptım anlatamamİçini ferah tut canım stres yapma bebişin seninle kalp atışını da duydun diğeri zaten çoğu kadın da oluyor sadece kendine biraz daha dikkat et
Nasıl olduğunu az çok tahmin edebiliyorum. İnşallah bu durumun çabuk geçer. Kendini yorma sen stres yaparsan bebişe de yansır. Elini karnına koy bol bol dua okuYa elimde değil çok korkuyorum Allahım sen koru. Nasıl panik yaptım anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?