2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
yok canım maalesef kusuyorum içince yükselmiyo
Evdeyken yatin ayaklarinizi havaya kaldirin. Sok pozisyonu yazin internete bakin onu yapin
Tuzlu ayran yerine sekerli meyvesuyu da icebilirsiniz
Olmadi sicak suyun icine 1 tatli kasigi seker atin icebildiginiz kdrini icin hemen cikar tansiyon ayran zorunlu degil

Kanama alanı benimde vardı sabah akşam progesteron 100mg ayaklarını uzat yat çok hareket etme Allah'ın izniyle geçiyor ben de çok korkmuştum baya araştırdım doktorlar bile çok şık rastladığımız bir şey diyorlar

Evet öyle dedi ya çok kusmaya başladım bide kabız olup ıkınınca mı oldu noldu bilmiyorum biden leke gelmeye başladı. Progestanı fitil mi aldın yuttun mu?

Evet öyle dedi ya çok kusmaya başladım bide kabız olup ıkınınca mı oldu noldu bilmiyorum biden leke gelmeye başladı. Progestanı fitil mi aldın yuttun mu?
Yuttum bana doktorum keseyi görür görmez başlattı progesteron değerim falan da iyidi ama 1 kaybım vardı diye hep tedbir alarak gittik

Bana fitil dedide yuttum bende başım dönerse dönsün
Fitil bana tehlikeli geliyor. Yutunca iyice kabız yapıyor şişkinlik yapiyor ama yapsın dediğin gibi önemi yok. İlaç akacak sabah kalakacam tam gitti mi bu akıntı niye vb psikolojik bunalım gecirecegime başım dönsün

valla içebilsem içeceğim de içtiğimde çıkarıyorum ne güzel iyiydim birkaç gündür tekrar ne yiyorsam çıkarmaya başladım üstelik çok aç hissediyorum gittim bir serum taktırdım belki yarın daha iyi hissederim

Walla okdr cikartiyosan napicaksin baska cabucak gecsin insallah yorma kendini bari

Bende aynı düşüncedeyim fitil olarak bana da pek etki etmedi şimdiye kadar. Şimdi de yuttum dönerse dönsün

Merhabalar,sürekli sayfayı takip ediyorum ama paylaşım pek yapamıyordum neyseki 10+4 de daha iyiyim.8-9 haftalar kabus gibi geçti herşey kokuyordu evde duramıyorum,sürekli mide kazınması sürekli bişeyler yemeğe çalışıp sürekli aç olmak baş ucumda çubuk krakerle yatıyordum.Tuvalete gitmek için uyanıp yemek yiyip yatıyordum Allah'tan sürekli tuvalete koşma da geçti.10.haftaya girdiğimden beri normale döndüm inşallah bidaha başlamaz.Şuan tek tatlı midemi bulandırıyor 2 kızım var ikisinde de tatlı çok yemiştim şuan görmeye tahammülüm yok.Birde bulunduğun ilde ne yazıkki 1 özel hastane var ve doktora mecburiyetten gidiyorum çevre illere gitmeyi düşünüyorum.Diyarbakırda doktor tavsiyesi olan varsa yazarsan sevinirim

Akinti old cok yapmiyor. 3 aydir sabah aksam kullaniyorum. Bosuna icmeyin. Fitil daha etkili emilimden dolayi. Bunalim geciricek bisey yok sakin sakin koyun ilk 15-20dk uzanin yeter yetiyor emin olabilirsiniz Z Zecmel erki etmemesi mumkun degil biz tup bebekler igne ve fitille bebegi en az 12. Haftaya getiriyoruz. Hic bole dusuncelere kapilmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…