- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.581
Benim de var ama şişkinlik mi yoksa bebek ayırt edemiyorumKızlaar karnınız çıkmaya başlıyor mu? Ben fark etmemiştim ama bugün eşim görünce fark ettim sivrileşmeye başlamış
Evdeyken yatin ayaklarinizi havaya kaldirin. Sok pozisyonu yazin internete bakin onu yapinyok canım maalesef kusuyorum içince yükselmiyo
Kanama alanı benimde vardı sabah akşam progesteron 100mg ayaklarını uzat yat çok hareket etme Allah'ın izniyle geçiyor ben de çok korkmuştum baya araştırdım doktorlar bile çok şık rastladığımız bir şey diyorlarKanamam arttı. Dayanamadım gittim doktora kanama alanı oluşmuş düşük tehlikem varmış. Dinlen dedi bol bol. Bebek çok şükür iyi kalp atışında var. Progestan fitil verdi öyle. 9+6 yım bebek tam 10 haftalık gelişimde çok şükür. İnşallah bişi olmaz çok korktum
Rabbim şifa versin bizeBen bir de tüp mideliyim yedigim iki kasik o da zehir oluyor on gunde uc kg vermisim
Yapıyorum elimden geldiğince. Tek elimden gelen duaNasıl olduğunu az çok tahmin edebiliyorum. İnşallah bu durumun çabuk geçer. Kendini yorma sen stres yaparsan bebişe de yansır. Elini karnına koy bol bol dua oku
Evet öyle dedi ya çok kusmaya başladım bide kabız olup ıkınınca mı oldu noldu bilmiyorum biden leke gelmeye başladı. Progestanı fitil mi aldın yuttun mu?Kanama alanı benimde vardı sabah akşam progesteron 100mg ayaklarını uzat yat çok hareket etme Allah'ın izniyle geçiyor ben de çok korkmuştum baya araştırdım doktorlar bile çok şık rastladığımız bir şey diyorlar
Yuttum bana doktorum keseyi görür görmez başlattı progesteron değerim falan da iyidi ama 1 kaybım vardı diye hep tedbir alarak gittikEvet öyle dedi ya çok kusmaya başladım bide kabız olup ıkınınca mı oldu noldu bilmiyorum biden leke gelmeye başladı. Progestanı fitil mi aldın yuttun mu?
Bana fitil dedide yuttum bende başım dönerse dönsünYuttum bana doktorum keseyi görür görmez başlattı progesteron değerim falan da iyidi ama 1 kaybım vardı diye hep tedbir alarak gittik
Fitil bana tehlikeli geliyor. Yutunca iyice kabız yapıyor şişkinlik yapiyor ama yapsın dediğin gibi önemi yok. İlaç akacak sabah kalakacam tam gitti mi bu akıntı niye vb psikolojik bunalım gecirecegime başım dönsünBana fitil dedide yuttum bende başım dönerse dönsün
Valla şans mı tesadüf mü bilemem tam hamile taytı bakınıyordum çok sağolKızlar konudan bağımsız hepsi burada ebebekte %30 indirim var hamile taytı filan da vardı bakmak isterseniz
Rica ederim bir sürü üründe vardıValla şans mı tesadüf mü bilemem tam hamile taytı bakınıyordum çok sağol
Bakacağım hemen bir yerden başlamak lazım her gün fiyatlar artıyor bebek giyimdeRica ederim bir sürü üründe vardı
valla içebilsem içeceğim de içtiğimde çıkarıyorum ne güzel iyiydim birkaç gündür tekrar ne yiyorsam çıkarmaya başladım üstelik çok aç hissediyorum gittim bir serum taktırdım belki yarın daha iyi hissederimEvdeyken yatin ayaklarinizi havaya kaldirin. Sok pozisyonu yazin internete bakin onu yapin
Tuzlu ayran yerine sekerli meyvesuyu da icebilirsiniz
Olmadi sicak suyun icine 1 tatli kasigi seker atin icebildiginiz kdrini icin hemen cikar tansiyon ayran zorunlu degil
Walla okdr cikartiyosan napicaksin baskavalla içebilsem içeceğim de içtiğimde çıkarıyorum ne güzel iyiydim birkaç gündür tekrar ne yiyorsam çıkarmaya başladım üstelik çok aç hissediyorum gittim bir serum taktırdım belki yarın daha iyi hissederim
Bende aynı düşüncedeyim fitil olarak bana da pek etki etmedi şimdiye kadar. Şimdi de yuttum dönerse dönsünFitil bana tehlikeli geliyor. Yutunca iyice kabız yapıyor şişkinlik yapiyor ama yapsın dediğin gibi önemi yok. İlaç akacak sabah kalakacam tam gitti mi bu akıntı niye vb psikolojik bunalım gecirecegime başım dönsün
Akinti old cok yapmiyor. 3 aydir sabah aksam kullaniyorum. Bosuna icmeyin. Fitil daha etkili emilimden dolayi. Bunalim geciricek bisey yok sakin sakin koyun ilk 15-20dk uzanin yeter yetiyor emin olabilirsiniz Z Zecmel erki etmemesi mumkun degil biz tup bebekler igne ve fitille bebegi en az 12. Haftaya getiriyoruz. Hic bole dusuncelere kapilmayinFitil bana tehlikeli geliyor. Yutunca iyice kabız yapıyor şişkinlik yapiyor ama yapsın dediğin gibi önemi yok. İlaç akacak sabah kalakacam tam gitti mi bu akıntı niye vb psikolojik bunalım gecirecegime başım dönsün
Medikal park Keçiören’de Bülent hoca ve sevgi hoca çok ilgili, riskli gebelikse aynı hastanede yetkin hoca var. Ben Bülent hocaya gidiyorum memnunumhanımlar Ankara’da önerebileceginiz kadın doğum ve beslenme uzmanı varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?