2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim yapacağım bir şey değil iki doktorda ağızdan al dedi. Kaybım olduğu için leke akıntı vb beni inanılmaz derecede etkiler. Akıntım olunca bile korkuyorum çünkü gidip bakma gereği duyuyorum

Bende aynı düşüncedeyim fitil olarak bana da pek etki etmedi şimdiye kadar. Şimdi de yuttum dönerse dönsün
Ben kanama alanıni araştırırken şöyle bir şey okumuştum kusarken kendini çok zorlamak veya kusmak icin kendini çok sıkmak da kanama alanı yapıyormuş. Instagramda innova miydi neydi bir hastanenin kadın doğum doktoru kanama alanlarını sürekli gösteriyor falan orada diyor ki kanama alanı dışarıya akmissa hastanede yatiririz yok akmamış ulturasyon da gözüküyorsa evinden tedavi ederiz demişti. Ben ilcedeki doktora da gittim çünkü her şeyi pat pat söyler bana kanama alanı var düşük yapma ihtimalin var yaparsın dedi ben çıktım ağlayarak kendi doktorumu aradım doktorum bana korkma dışarıya lekelenme ve kanama olmadıkça rahîm onu çekecek dedi rapora da gerek yok kendini kasma alabilecegimiz tüm önlemleri aldık dedi. Kanama veya lekelenme olursa mutlaka gel yatış yaparız demişti çok şükür hiçbir şeye gerek kalmadan bitti. Allah'ın izniyle progesteron ve bol dinlenmek çok iyi geliyor

Kızlar göbüş büyümeden çatlaklar için hindistan cevizi yağına yavaştan başlayım diyorum. Başlayan kullanan var mı? Karın ve basen dışında hangi bölgelere kullanmakta fayda var, bacaklar için de gerek olur mu orası da çatlıyor mu

Palmers a baslasam diyorum ama biraz vuyuyunce sanki smdiden gerek yok bence

benimde 6. haftadan itibaren kanama alanim vardi doktor bana asiri kusma keseyi yirtabilir o yuzden ilac al demisti. fitil vermedi cunku dogru itilemedigi icin zaten ise yaramiyor dedi. ilac verdi ben o ilaci kullanmadim basimi döndürüyordu neyse gecen hafta banyo yaptim uzandim acik pembe birden kanama oldu acile gittik kadin dogum 5 igne yazdi yolladi. progestana basladim tabi

Ben 9.haftada başladım Hindistan cevizi yağı sürüyorum arada arada lierac arada mustela bio yağ iç bacaklar ve karın İçin kullanıyordum. Burada bir arkadaş göğüslerede sürün dedi bencede mesela son iki haftadır göğüslerimde büyüme ve kaşıntı arttı

Kızlar size de aşırı duygusallık yüklendi mi ? olur olmadık herseye ağlıyorum yolda yaşlı hasta görsem gözüm doluyor eskiler aklıma geldi dün gece durup dururken iki saat oturdum ağladım şimdiye kadar yoktu böyle birsey sanki 11. Haftaya girince güncelleme geldi. Bebegim etkilenmez insallah dimi

Allah'ın izniyle progesteron kanama alanına etki ediyor. Ama insan ciddi manada korkup panikliyor akıntı rengi değişince Rabbim herkese yardım etsin

Etkilenmez canım bebeği en çok etkileyen şey anne sinirle bağırınca bebek karnının içinde kivriliyormus korkup ya da anneye dışarıdan müdahale gelirse anne kendini sıkarsa bebek kesenin en köşesine siginiyormus olumsuz duygudan

Bioil almayı düşünüyorum, kardeşim aşırı kilı alınca çatlak oluştu ona almıştım ve çatlakları inanılmaz kapattı ve geçirdi çok güzel bir yağ

kızlar 8+4 olduk biz bugün :)
Bebek alışverişine ufak ufak ne zaman başlamayı planlıyorsunuz?
Bugün 11 haftalık olduk ve bir kaç şey aldım bile, şu an küvetimizi bekliyoruz cinsiyet belli olmadan giysi vs çok almadım sadece battaniye yelek tarzı şeyler ördüm krem ve beyaz rengi

Üzülerek aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. 2 hafta önce kanamam olmuştu iğne progesteronla durdurulmuştu. 10 gün sonraki muayenede bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik. Kürtajla alındı. Embriyoya genetik test, eşim ve bana genetik test için kan alındı. Kan pıhtılaşması mı oldu diye ordan da bir test için kan alındı. Başka yapılacak bir test var mı diye bilginize danışmak istedim. İlk bebeğimizdi 8 aylık evliyiz Allahın bizim için daha iyi planları olduğuna inanıyoruz. Bilginiz varsa bu konu hakkında paylaşırsanız çok memnun olurum.

Kızlar benim iki gündür sancım oluyor şiddetli değil kanama yok ama sıklıkla yaşıyorum bunu. Bir yerde okumuştum adet zamanları daha çok sancı olur diye, benim de tam 2.ay yani adet zamanım o yüzden mi acaba telaşlanmak istemiyorum ama

Çok geçmiş olsun o kadar üzüldüm ki... sizi çok iyi anlıyorum benim de ilk gebeliğim maalesef düşükle sonuçlandı ama 1 ay adet förme üstüne tekrar hamile kaldım lütfen umudunuzu yitirmeyin ce evet Rabbimin daha güzel planları vardır emin olun

Teşekkür ederim doktor 1 ay rahmi dinlendirelim diğer adetten sonra tekrar deneyelim dedi tabi bu arada test sonuçları da çıkar diye umut ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…