2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar selamm, 5+6 da kese o kadarcıktı, yarın yani 6+6 sabah kontrolumuz var acaba kalp atışı duyarmıyım büyümüş müdür 1 haftada o kadarkafamda hep bu soru

Eklentiler

• IMG_20230511_104058.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 51
Allah sabir versin insallah saglikla hamile kalip saglikla kucaginiza alirsiniz ilerde bebeginizi

Çok geçmiş olsun canım ilk gebeliklerde kromozal anomali oluyor genelde çok zor bir durum rabbim tekrarını yasatmasin

İnşallah diyelim 1 ay bir dinleneyim, gebelik psikolojisi çok zor Allah hepinizin yardımcı olsun
Amin canım bu sürede kendini sıcak tut doktorun antibiyotik vermiştir mutlaka kullan özellikle ayaklarına dikkat et sıcak olsunlar ve bol bol dua et ve üzüldüğünde ağla o süreç fiziksel ve psikolojik olarak her yandan tedavi gerektiriyor. Ben vakumlu kürtaj oldum 2 ay sonra tekrar hamile kaldım kimyasal oldu sonraki ay infolicombi kullandim ovulasyon testi ile istersen bu sürede araştır canım aile hekimi eşime balın içine çörek otunu iyice dovdukten sonra karıştır ye sperm kalitesini çok arttırir demişti deneyebilirsin

Tek tek not alıyorum çok teşekkürler İnşallah gümbür gümbür geleceğiz biz de umudumu kaybetmiyorum

Tek tek not alıyorum çok teşekkürler İnşallah gümbür gümbür geleceğiz biz de umudumu kaybetmiyorum
Benimde bir kürtajım var, doktorum ilk gebelikler sağlıksız olabiliyor demişti çoğu kadında maalesef. Şahsen çok kötü bir süreç geçirdim, ağır vs taşıma hiç hem kendime hiç dikkat etmedim kürtajdan sonra süreci uzattım istemeyerek. İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın

İnşallah canım. Bir ay kadar rahim bir kendini toparlasın tekrar deneriz. Açıkçası çok acelem de yok epey mental olarak yordu bu süreç

İnşallah canım. Bir ay kadar rahim bir kendini toparlasın tekrar deneriz. Açıkçası çok acelem de yok epey mental olarak yordu bu süreç
Aynen öyle anca toparlıyor zaten. Benim 2 ay duraksız lekelenmem oldu insan o kadar yorgun üzgün hissediyor ki. Böyle düşünmen cok iyi ben kendime cok baskı yapıp kafama taktım olmadı bir kaç ay

Aynen öyle anca toparlıyor zaten. Benim 2 ay duraksız lekelenmem oldu insan o kadar yorgun üzgün hissediyor ki. Böyle düşünmen cok iyi ben kendime cok baskı yapıp kafama taktım olmadı bir kaç ay
Önce kendimi düşünmem gerekiyor. Hem bir yığın test istedim onlar bi çıksın arkadan yetişecem size

Selam kızlar
Doktordan geldim.
Tam 9 haftalık olmuşuz.
Bebek ortada dedi.
Sonra cinsiyet tahmini için sordum dedim hafif sağda dedi.
Kalp atımı 156 dedi.
Hareketli dedi
Kahvaltı yapıp gitmiştim.
Haftasıyla uyumlu dedi. Tam adet bitimi hamile kalmışsın dedi.
Kan ilacı ve magnezyum yazdı.
Folic asit ilaç dışında besinle de alsam fazla gelir mi dedim. Fazlası hiperaktivite yapar abartma dedi. Gıdalardan alıyorum dedim normal dedi.
İkili üçlü tarama yaptırmama kararı aldık.
Yaştan dolayı risk çıkar canın sıkılır dedi.
Sen bilirsin dedi. İstersen sadece DNA testi yaptır dedi.
Ayda bir rutin kontrole gel dedi.
Erken doğum risklerimi anlattım.
Önümüzde ki aydan itibaren rahim ağzı uzunluğu kısalığı onlara bakıp takip yapalım dedi.
Coraspin sordum.
5 aydan sonra progestan vs destek yaparız dedi.
Şu an ayrıntılı usg dışında test yaptırmayacak gibiyim.

Hepimiz her gün buraya hayırlı güzel haberlerle gelelim inşallah

Kızlar kafama takılan konu şu.
Doktora o kadar şey sordum ki bunu unuttum kal geldi. Çok heycanlandım. Tansiyonum bile 10-6 çıkar. 12 ye 6 çıktı.

Ben hamilelik öncesi hiç folic asit içmedim.
Hamilelikte sadece elenatal 1 içtim. 4 gün sonra kutu bitiyor.
Bebek 9+4 oluyor yani.

Doktor tekrar folic yazmadı.
12. Haftaya kadar içmek gerekir mi?
Herkes içiyor mu tam 12 ye kadar.

Siz şu an hangi ilaçları içiyorsunuz?

Çok geçmiş olsun. Allah yardım etsin. İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız tekrardan.

Ben bundan önce bir düşük yaşadım ı zaman başlamıştım hiç bırakmadım 1 ay sonra tekrar gebe kaldım zaten. Folat değerim 20 üzeri olduğu için folik asit devam ama aralıklı dedi doktorum daha düşük bir folik asit verdi onu içiyorum ama aralıklı olarak. Kesinlikle kullanılmalı değil bence ama kullanılması önemli

Benim de ilk gebeliğim direk düşük olmuştu. İkincide daha sağlam tutunur inşallah doktorunuz da ona göre daha sağlam tetkiklerde bulunur.

Kaçıncı haftaya kadar içeceksin?
20 baya iyiymiş değerin
Üst sınır zaten 26 küsür.

Ben 2018 de de baktırmışım o zaman da 12 çıkmış. Sanırım benim değerim böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…