- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.621
İnşallah test sonuçlarınız güzel çıkarTeşekkür ederimdoktor 1 ay rahmi dinlendirelim diğer adetten sonra tekrar deneyelim dedi tabi bu arada test sonuçları da çıkar diye umut ediyoruz
Allah sabir versinÜzülerek aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. 2 hafta önce kanamam olmuştu iğne progesteronla durdurulmuştu. 10 gün sonraki muayenede bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik. Kürtajla alındı. Embriyoya genetik test, eşim ve bana genetik test için kan alındı. Kan pıhtılaşması mı oldu diye ordan da bir test için kan alındı. Başka yapılacak bir test var mı diye bilginize danışmak istedim. İlk bebeğimizdi 8 aylık evliyiz Allahın bizim için daha iyi planları olduğuna inanıyoruz. Bilginiz varsa bu konu hakkında paylaşırsanız çok memnun olurum.
Çok geçmiş olsun canım ilk gebeliklerde kromozal anomali oluyor genelde çok zor bir durum rabbim tekrarını yasatmasinÜzülerek aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. 2 hafta önce kanamam olmuştu iğne progesteronla durdurulmuştu. 10 gün sonraki muayenede bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik. Kürtajla alındı. Embriyoya genetik test, eşim ve bana genetik test için kan alındı. Kan pıhtılaşması mı oldu diye ordan da bir test için kan alındı. Başka yapılacak bir test var mı diye bilginize danışmak istedim. İlk bebeğimizdi 8 aylık evliyiz Allahın bizim için daha iyi planları olduğuna inanıyoruz. Bilginiz varsa bu konu hakkında paylaşırsanız çok memnun olurum.
Teşekkürler canlar. Amin inşallah mutlaka bir hayır vardır diye düşünüyorum. Arkadan size yetişecem umarımÇok geçmiş olsun canım ilk gebeliklerde kromozal anomali oluyor genelde çok zor bir durum rabbim tekrarını yasatmasin
Balık burcu annesi olursun belkiTeşekkürler canlar. Amin inşallah mutlaka bir hayır vardır diye düşünüyorum. Arkadan size yetişecem umarım
İnşallah diyelimBalık burcu annesi olursun belki
Amin canım bu sürede kendini sıcak tut doktorun antibiyotik vermiştir mutlaka kullan özellikle ayaklarına dikkat et sıcak olsunlar ve bol bol dua et ve üzüldüğünde ağla o süreç fiziksel ve psikolojik olarak her yandan tedavi gerektiriyor.İnşallah diyelim1 ay bir dinleneyim, gebelik psikolojisi çok zor Allah hepinizin yardımcı olsun
Tek tek not alıyorum çok teşekkürlerAmin canım bu sürede kendini sıcak tut doktorun antibiyotik vermiştir mutlaka kullan özellikle ayaklarına dikkat et sıcak olsunlar ve bol bol dua et ve üzüldüğünde ağla o süreç fiziksel ve psikolojik olarak her yandan tedavi gerektiriyor.Ben vakumlu kürtaj oldum 2 ay sonra tekrar hamile kaldım kimyasal oldu sonraki ay infolicombi kullandim ovulasyon testi ile istersen bu sürede araştır canım aile hekimi eşime balın içine çörek otunu iyice dovdukten sonra karıştır ye sperm kalitesini çok arttırir demişti deneyebilirsin
Benimde bir kürtajım var, doktorum ilk gebelikler sağlıksız olabiliyor demişti çoğu kadında maalesef. Şahsen çok kötü bir süreç geçirdim, ağır vs taşıma hiç hem kendime hiç dikkat etmedim kürtajdan sonra süreci uzattım istemeyerek. İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsınTek tek not alıyorum çok teşekkürlerİnşallah gümbür gümbür geleceğiz biz de umudumu kaybetmiyorum
İnşallah canım. Bir ay kadar rahim bir kendini toparlasın tekrar deneriz. Açıkçası çok acelem de yok epey mental olarak yordu bu süreçBenimde bir kürtajım var, doktorum ilk gebelikler sağlıksız olabiliyor demişti çoğu kadında maalesef. Şahsen çok kötü bir süreç geçirdim, ağır vs taşıma hiç hem kendime hiç dikkat etmedim kürtajdan sonra süreci uzattım istemeyerek. İnşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın
Aynen öyle anca toparlıyor zaten. Benim 2 ay duraksız lekelenmem oldu insan o kadar yorgun üzgün hissediyor ki. Böyle düşünmen cok iyi ben kendime cok baskı yapıp kafama taktım olmadı bir kaç ayİnşallah canım. Bir ay kadar rahim bir kendini toparlasın tekrar deneriz. Açıkçası çok acelem de yok epey mental olarak yordu bu süreç
Aynen öyle anca toparlıyor zaten. Benim 2 ay duraksız lekelenmem oldu insan o kadar yorgun üzgün hissediyor ki. Böyle düşünmen cok iyi ben kendime cok baskı yapıp kafama taktım olmadı bir kaç ay
Önce kendimi düşünmem gerekiyor. Hem bir yığın test istedim onlar bi çıksın arkadan yetişecem sizeAynen öyle anca toparlıyor zaten. Benim 2 ay duraksız lekelenmem oldu insan o kadar yorgun üzgün hissediyor ki. Böyle düşünmen cok iyi ben kendime cok baskı yapıp kafama taktım olmadı bir kaç ay
Çok geçmiş olsun. Allah yardım etsin. İnşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız tekrardan.Üzülerek aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. 2 hafta önce kanamam olmuştu iğne progesteronla durdurulmuştu. 10 gün sonraki muayenede bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik. Kürtajla alındı. Embriyoya genetik test, eşim ve bana genetik test için kan alındı. Kan pıhtılaşması mı oldu diye ordan da bir test için kan alındı. Başka yapılacak bir test var mı diye bilginize danışmak istedim. İlk bebeğimizdi 8 aylık evliyiz Allahın bizim için daha iyi planları olduğuna inanıyoruz. Bilginiz varsa bu konu hakkında paylaşırsanız çok memnun olurum.
Ben bundan önce bir düşük yaşadım ı zaman başlamıştım hiç bırakmadım 1 ay sonra tekrar gebe kaldım zaten. Folat değerim 20 üzeri olduğu için folik asit devam ama aralıklı dedi doktorum daha düşük bir folik asit verdi onu içiyorum ama aralıklı olarak. Kesinlikle kullanılmalı değil bence ama kullanılması önemliKızlar kafama takılan konu şu.
Doktora o kadar şey sordum ki bunu unuttum kal geldi. Çok heycanlandım. Tansiyonum bile 10-6 çıkar. 12 ye 6 çıktı.
Ben hamilelik öncesi hiç folic asit içmedim.
Hamilelikte sadece elenatal 1 içtim. 4 gün sonra kutu bitiyor.
Bebek 9+4 oluyor yani.
Doktor tekrar folic yazmadı.
12. Haftaya kadar içmek gerekir mi?
Herkes içiyor mu tam 12 ye kadar.
Siz şu an hangi ilaçları içiyorsunuz?
Benim de ilk gebeliğim direk düşük olmuştu. İkincide daha sağlam tutunur inşallahTek tek not alıyorum çok teşekkürlerİnşallah gümbür gümbür geleceğiz biz de umudumu kaybetmiyorum
Kaçıncı haftaya kadar içeceksin?Ben bundan önce bir düşük yaşadım ı zaman başlamıştım hiç bırakmadım 1 ay sonra tekrar gebe kaldım zaten. Folat değerim 20 üzeri olduğu için folik asit devam ama aralıklı dedi doktorum daha düşük bir folik asit verdi onu içiyorum ama aralıklı olarak. Kesinlikle kullanılmalı değil bence ama kullanılması önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?