2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yaa kurban olurum verene teşekkür ederim grubumuzda sizler gibi bilgili insanlar olması çok işimize yarıyor iyi ki varsiniz

Kızlar 6 gün sonra randevum var 11+6 olacağız inşallah. İkili tarama için henüz karar veremedim doktorumla konuşacağım. Sizce cinsiyet belli olur mu? Fetal dna yapmayı düşünmüyorum

canim yas kac risk cikar diye test istememis ya peki testte olumsuz cikarsa bu gercekten sagliksiz olacagi icin mi yoksa yaniltabilecegi icin mi boyle dedi doktorun ilk bebek mi ins . bir de folik asit degerin kac cikti dolik asit ilac kullaniyor musun yoksa sadece gidalardan mi

Allah'tan gelene boynumuz kıldan ince. Rabbim can sağlığı versin, inşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir şekilde güzel bir gebelik geçirip, yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Kocaman sarılıyorum size. Çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Sonradan bacaklarda da oluyor diye duydum

Merhaba herkese. Ben de şu an 8+2 hamileyim. 6+3’teyken kalp atışını duymuştuk çok şükür. Haftaya da tekrar randevum var. Ama bazen, günde bir iki defa çok fazla olmayan sarı akıntım oluyor. Genelde peçeteye vs gelince fark ediyorum. Aslında başka şikayetim pek yok ama merak ettim, tedirgin oldum, başka böyle akıntı yaşayan var mı?

Kalp atışını duymaya gittiğimiz de 8. Haftada doktoruma folic asit mide bulantısı yapıyor değiştirir misiniz demiştim o da o zaman daha kullanma sorun olmaz demişti. Zaten çoğu yediğimiz şeylerde folik asit olduğu için o ihtiyacı karşılıyor

Enfeksiyon vardır canım bende enfeksiyon vardi dediğin gibiydi tahlil verdin mi

Bir kaç gün unuttum almayı bende içim içimi yedi, ama evet mide bulantısı yapıyor ne güzel geçmişti dün aldım dünden beri canım bir şey istemiyor yine

Bir kaç gün unuttum almayı bende içim içimi yedi, ama evet mide bulantısı yapıyor ne güzel geçmişti dün aldım dünden beri canım bir şey istemiyor yine
Özellikle yeşil yapraklı şeyler tüketin onlarda daha fazla. Merak etmeyin zaten biz yediğimiz şeylerdende de folic asit aldığımız için bir şey olmaz şuan benim ki 10.haftada kullanmıyorum

Kaçıncı haftaya kadar içeceksin?
20 baya iyiymiş değerin
Üst sınır zaten 26 küsür.

Ben 2018 de de baktırmışım o zaman da 12 çıkmış. Sanırım benim değerim böyle.
Bende akut anemi hastalığı var yani birden bütün kan değerlerim sıfırlanıyor o yüzden doktorum bana içinde herşey olan kuvvetli bir hap önerdi onu kullandım 3 ay resmen tavan yaptı ben sanırım 10.hafta da bırakacağım fazlası da zararlı çünkü şuan zaten aralıklı içiyorum. Bu arada ilacın ismi decavit protonal

Yok hayır tahlil vermedim doktorla da daha konuşmamıştım. Siz nerden tahlil vermiştiniz?
Kendi doktorum istedi devlet hastanesinde siz bir söyleyin doktorunuza ister muhtemelen sağlık ocağında tahlil veriliyor ama idrar tahlilleri var mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…