2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Zorunlu değil orda bebekte olan hastalık var mı örneğin down sendromu bunların tespiti için ikili test doğruluk payı %85
Anladım peki teşekkürler siz yaptıracak mısınız ben yanılma payını dikkate alarak boşuna strese girmemek için birde ne olursa olsun kabulum o yüzden yaptırmam sanırım

Anladım çok teşekkür ederim siz yaptırdınız mı veya yaptırmayı düşünüyor musunuz

Doktorum ikili testi şiddetle önerdi 3 hafta sonra randevum var yapılacak. 12+2 olacağız inşallah size sormak istediğim bir şey var ikili testte kan alınıyor anladığım kadarıyla bunun için aç karna olması gerekir mi?

bugün kontrole gittim 6+3 olmuşuz herşey iyi dedi kalbini duyduk ama kanama alanı var dedi korkma bebeğin gelişmeye çalıştığını gösterir dedi melegim can cinsiyet tahmini alabilir miyim

Eklentiler

• 61E97CE4-0F58-430E-B828-44C952EB5BEA.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 55
Saglıkla ilerlesin inşallah canım
bugün kontrole gittim 6+3 olmuşuz herşey iyi dedi kalbini duyduk ama kanama alanı var dedi korkma bebeğin gelişmeye çalıştığını gösterir dedi melegim can cinsiyet tahmini alabilir miyim
Kız bebek büyük ihtimal

Instagramda ben bir doktoru takip ediyorum 10. Haftada söylüyor herkese o bakmakla alakalı bir de risk almakla

Anladım peki teşekkürler siz yaptıracak mısınız ben yanılma payını dikkate alarak boşuna strese girmemek için birde ne olursa olsun kabulum o yüzden yaptırmam sanırım
Ben de boyle söyledim doktorum yapacağız dedi hatta normalde 4 hafta da 1 gidiyordum 3 haftaya çekti ikili test en iyi sonucu 12. Haftada verir diye

Ben cumartesi yaptıracağım inşallah size de söylerim nasıl olduğunu

Folik asit içinde folicus plus çok modemi ağrıyordu ocean aldım. Benim hiç Folik asit kullanmamayim diye bir düşüncem olmadı. Arkadaşımin bebeğinin kafatası folik asit eksikliği yüzünden kapanmadı kürtaj olmak zorunda kaldı. Bence doktorların çoğu Folik asit diye bu kadar üstünde duruyorsa kullanmak gerekir zaten 12. Hafta bitince isteseniz bile kullanma diyorlar. Bunların dışında kendime Bebeğin ile alakalı olumsuz bir şey olursa Allah korusun senin keşke diyeceğin bir şey olmasın diyorum.

Ben de boyle söyledim doktorum yapacağız dedi hatta normalde 4 hafta da 1 gidiyordum 3 haftaya çekti ikili test en iyi sonucu 12. Haftada verir diye
Anladım benim de 3 hafta sonra çağırdı sanırım onun için doktorum yaptır derse yaptırırım ama bana bırakırsa eğer kararsızım ya

Anladım benim de 3 hafta sonra çağırdı sanırım onun için doktorum yaptır derse yaptırırım ama bana bırakırsa eğer kararsızım ya
Ben 26 yaşındayım doktorum korkma dedi yaşın genç riskli çıkacağını sanmıyorum dedi istemiyorum dememe rağmen yaparız dedi eminim bildiği şey benden çok daha fazla o yüzden dediğiniz gibi doktor ne derse yapmak çok önemli ikili testin ana kriteri en kalınlığı ve burun kemiği

Genceciksiniz maşallah bende 24 yaşımdayım inşallah bir sonuç çıkmaz, tabii ki bildiği daha fazla güzel sonuçlar alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…