- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.681
Anladım peki teşekkürler siz yaptıracak mısınız ben yanılma payını dikkate alarak boşuna strese girmemek için birde ne olursa olsun kabulum o yüzden yaptırmam sanırımZorunlu değil orda bebekte olan hastalık var mı örneğin down sendromu bunların tespiti için ikili test doğruluk payı %85
Anladım teşekkürlerrgenetik test ozel olarak yaptiriliyor 5-10 bin arasi bir maliyeti var. 12
haftada yapiliyor. ikili tarama devlst yapiyor
Benimde öyle doktorum istedi diye yaptıracağımAnladım peki teşekkürler siz yaptıracak mısınız ben yanılma payını dikkate alarak boşuna strese girmemek için birde ne olursa olsun kabulum o yüzden yaptırmam sanırım
Anladım çok teşekkür ederim siz yaptırdınız mı veya yaptırmayı düşünüyor musunuzİkisi de zorunlu degil
İkili test %85 dogruluk payi ile calisio ve devlet karsiliyo
Fetal dna %99.9 dogruluk ile calisiyor ozelde yaptiriliyor yurtdisina gonderiliyor ornekler (tr de yapan da var)
Down sendromunu ikili test diger tum anomaliler fetal dnada cikiyor
Anladım, güzel sonuçlar alırsınız inşallahBenimde öyle doktorum istedi diye yaptıracağım
Siz de iyi ki varsınız canımYaa kurban olurum vereneteşekkür ederim grubumuzda sizler gibi bilgili insanlar olması çok işimize yarıyor iyi ki varsiniz
Kız bebek büyük ihtimalbugün kontrole gittim 6+3 olmuşuz herşey iyi dedi kalbini duyduk ama kanama alanı var dedi korkma bebeğin gelişmeye çalıştığını gösterir dedimelegim can cinsiyet tahmini alabilir miyim
Plesentasına göre tahmin canım sadeceNasil biliyorsunuz cnm minnak
Instagramda ben bir doktoru takip ediyorum 10. Haftada söylüyor herkese o bakmakla alakalı bir de risk almaklamerhaba,
bizim senle aynıydı 12 sinde cuma gittim 11+0 çıktı ultrasonda. cinsiyet şuan sadece genetikte belli olur dedi. Tüp bebek doktoru bu. Fetal de yaptırdım taramaların yerine.
şimdi 19 unda cuma hastane doktoruna gidicem 11+6 olmuş olması lazım belki hastne doktoru görür.
Ben de boyle söyledim doktorum yapacağız dedi hatta normalde 4 hafta da 1 gidiyordum 3 haftaya çekti ikili test en iyi sonucu 12. Haftada verir diyeAnladım peki teşekkürler siz yaptıracak mısınız ben yanılma payını dikkate alarak boşuna strese girmemek için birde ne olursa olsun kabulum o yüzden yaptırmam sanırım
Ben cumartesi yaptıracağım inşallah size de söylerim nasıl olduğunuDoktorum ikili testi şiddetle önerdi 3 hafta sonra randevum var yapılacak. 12+2 olacağız inşallahsize sormak istediğim bir şey var ikili testte kan alınıyor anladığım kadarıyla bunun için aç karna olması gerekir mi?
Anladım benim de 3 hafta sonra çağırdı sanırım onun için doktorum yaptır derse yaptırırım ama bana bırakırsa eğer kararsızım yaBen de boyle söyledim doktorum yapacağız dedi hatta normalde 4 hafta da 1 gidiyordum 3 haftaya çekti ikili test en iyi sonucu 12. Haftada verir diye
Ben 26 yaşındayım doktorum korkma dedi yaşın genç riskli çıkacağını sanmıyorum dedi istemiyorum dememe rağmen yaparız dedi eminim bildiği şey benden çok daha fazla o yüzden dediğiniz gibi doktor ne derse yapmak çok önemliAnladım benim de 3 hafta sonra çağırdı sanırım onun için doktorum yaptır derse yaptırırım ama bana bırakırsa eğer kararsızım ya
evet vajinal çok teşekkürlerVajinal ise erkek canım
Genceciksiniz maşallah bende 24 yaşımdayımBen 26 yaşındayım doktorum korkma dedi yaşın genç riskli çıkacağını sanmıyorum dedi istemiyorum dememe rağmen yaparız dedi eminim bildiği şey benden çok daha fazla o yüzden dediğiniz gibi doktor ne derse yapmak çok önemliikili testin ana kriteri en kalınlığı ve burun kemiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?