- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.301
Ben yakalayamadım 2024u, 22 aralıkta dogurdum ben de.. Saglıkla buyusun yavrucaklar..Sagolasin..Ocagin ilk haftasi
Doktor bi gun sec demisti sezeryan olacagim icin
12si mi 10u mu olsun derken minik kendi karar verdi bi sabah 5te suyum geldi apar topar gittik şükür sorunsuz atlattik
Hissetmissin Aralik annesi olacagini demek ki : ) AminBen yakalayamadım 2024u, 22 aralıkta dogurdum ben de.. Saglıkla buyusun yavrucaklar..
Ya kıyamam. Benim annem evdeydi ama mutfaktan çıkmazdı. Bebekliğimi hatırlamıyorum ama çocukken hep odamda kendim oynardım.Annem de eşimle bana kucağa alıştırmışsınız diyor alıştırmadık süreç öyle gelişti çocuk ağlamaktan çatlamasın diye mecbur aldık. bunlar bizi nasıl büyütmüş anlamadım bizi eve bırakıp ineklere bakmaya gitmişler allahtan güvenli bağlanmışım annemi seviyorum
Bana süt izni toplu verecekler ondan sonra alayım diyorum rapor alabilirsem eylüle kadar da ücretsiz izne bağlarımBizim tekstil biraz gıcık çok zorluyorlar süt izni sabah 7 de iş başı öğlen 1 de bırak diyorlar 2 saat günlük bitsinde rapor çıkış almayi düşünüyorum
Döndür canım tek tarafta yatması iyi değil, boyun kası tek taraf kısa olur,kafasinda tek taraflı düzleşme olurBenim bu kış genelde bı tarafa çok yatıyor zorla döndürmek istemiyorum doktorda gördü sıkıntılı bişey olsa derdi heralde degilmi varmı böyle sola çok yatan bebiş
Düzelme oldumu peki aynı durumdayızSelam kızlar, benim bebeğimin kusması bitmeyince sonunda süt ürünlerini kestik. Sadece yoğun kusma değil tabi kalada hafif mukus ve patlama şeklinde kakalar, arada hafif kan vs de vardı. Benim gibi yemekleri kesmek zorunda kalan var mı başka?
Merhaba ben de aynı dertten muzdaribim siz bir sonuç alabildiniz mi keserek ilerlemekten? Ben de şuan başını kestim öyle veriyorumMerhaba, aynı sorunu ben de yasıyorum. Cocuk cıldırıyor ucu takmayınca sureklı agzından cıkıyor ve aglıyor bugun kontrole gıttıgımde doktora soyledım her gün bir milim silikon ucun ucundan kes dedı. Bakalım deneyecegım.
Link atabilir misin canimEki Görüntüle 3399883 geldi sonunda iki gözümün çiçeği çok beğendim
Link atabilir misin canim
Yapabildimmi bilmem attım biraz fiyatlı ama değer bu fiyata katlanabiliyor kocaman çocuklar 4 5 yaşına kadar oturur benceLink atabilir misin canim
Sen kaca aldın indirimleYapabildimmi bilmem attım biraz fiyatlı ama değer bu fiyata katlanabiliyor kocaman çocuklar 4 5 yaşına kadar oturur bence
Daha yeni başladım gözlemlicem iletişimde kalalım. Sen de kestin mi süt ürünü? Normalde inek sütü içmem dün içtim kahvede başka süt kalmadığı için, bu sabah kakası inanılmaz mukusluydu. Onu gördükten sonra emin olur gibi oldum.Düzelme oldumu peki aynı durumdayız
Hatta dahada şiddetlendi dün
Bin TL indirim vardıSen kaca aldın indirimle
Guzel indirim varmısBin TL indirim vardı
Takip ediyorum sürekli eğer indirim gorursem yazarım burayaGuzel indirim varmıs
Mukuslu nasıl oluyorSüt ve yoğurt tüketmedim iki hafta
Sadece arada peynir yedim ama bu kusması ben ne yesem aynı sanki arada şiddetleniyor tabi sonra normal kusmaya dönüyor nırmal kusması bile çok fazla
Kakada üç haftadır mukuslu günde iki üç defa yapıyor
Dördüncü ayda kusma kesilir dediler bekliyoruz ki kesilsin
D ddia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?