2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben tamamen ve çok katı bi şekilde kestim çünkü hem fiziksel hem ruhen çok zorluyor beni bu durum. Benimkinin doğum tarihi beklenen 2 ocaktı ama geç doğdu o yüzden henüz 2 aylık arkadan geliyoruz biz ama 6 aydan önce pek geçmiyor bu durum diye okudum hep.

Kızlar eğer diyet gerekiyorsa doktor demişse destek alın çünkü kendi kendinize kesmek bi yol alabilmeniz için çok zor ben destek alıyorum diyetisyenden ama internette birini buldum sırf alerjidiyetisyeni sanırım onunla devam edicem aylık 1500 TL dedi çünkü çok zorlanıyorum bu diyetisyenim sadece neler yapmam nelere dikkat etmem gerektiğini söyledi surekli iletişim halinde olmak yok bence bu diyette gerçekten insanın birinin yanında olduğunu görmeye desteğini hissetmeye ihtiyacı var. Ben eliminasyon diyetindeyim sütüm azalacak diye ödüm kopuyor

Bende ilk kendim başlamıştım baktım bunun diyet açması var çapraz alerjeni var bir sürü şeyler zaman kaybetmiyim dedim.

Dediğin mantıklı aslında bakayım ben de bi sağolasın

Doktora söylüyorım ama çok önemsiz miş gibi çok yediğiden oluyordur o çok yediğinden
Diyor başka cevap alamıyorum
Diyetisyende ben herşeyi yiyorum farklı farklı şeylerde yiyorum ama bu bebeğin kusması hiçbşr zaman azalmıyor
Evet emmesi çok iyi ama açkende kusuyor buna da hayret ediyorum
Bende çok yıprandım artık günde üç makina çamaşır yetişmiyor yinede kıyafet

Kızlar kan takviyesine başladınız mı doktor kan ilacına başlattı
Kaç aylıksınız

Şikayet sadece kusmamı kilo alımını etkiliyor mu bu kusma kakada mukus var mı hiç kan gördün mü cilt tepkimesi var mı huysuz bi bebek mi Konak problemi var mı. Doktorlar tek bir belirtiyi genelde diyet için gerekli görmüyor sadece mukuslu kaka varsa diyete gerek yok diyor benim kızımda meme tutmama mukuslu kaka en sonda yanak altlarında imanında egzama gibi kabartı başladı ilk kendim diyet uyguladım meğer yemeklere tereyağı katıyordum hiç gerileme olmadı şimdi 4 8 haftalık bi eliminasyon uyguluyor diyetisyenim sonrasında eğer bebekte belirtiler tamamen düzelmişse diyet açma kısmına geçeceğiz birde alerjik bebeklerde 4 4 buçuk ayda ek gıdaya başlıyoruz aynı şekilde onada diyet ve diyet açma şeklinde gidiyoruz dedi sen diyeti açtığında vücudu tepki vermiyorsa yiyebiliyorsun artık.süt diyeti açma merdiveni var o şekilde açacakmışız fırınlanmıştan başlayarak falan birde bu arada kalsiyum d vitamini takviyesi de başlattı bana benim ki çok katı diyet olduğu için sanırım

Tanıdığım yaşı büyük bir çok kişi emzirmeden sonra diş problemi yaşadıklarını söylediler. Sen de süt ürünü tüketmiyorsan kalsiyum kullanman iyi olmuş. D vit aile hekimi 3 ay, kadın doğum doktorum emzirdiğim müddetçe kullanmamı söyledi.

Doğumdan sonra kullandığınız vitamin varmı kızlar yada hiç kontrole gittiniz mi doğum sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…