2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Acelya A herkesin dediği şey şu, eğer bebek mutsuz değilse sürekli ağlamıyorsa, sıkıntıda değilse ve en önemlisi kilo alıyorsa telaş etme. Benim bebeğim de mutlu, kusup gülüyor, ben o yüzden endişeli değilim sadece günde üç makine çamaşır olayı ve sürekli kusmuk kokmaktan yıldığım için deniyorum. Neslihaann çok güzel anlatmış zaten bu mesajında.

Doğumdan sonra kullandığınız vitamin varmı kızlar yada hiç kontrole gittiniz mi doğum sonrası
Benim kilo fazlam olduğu için vitaminlerin daha çık iştah açacağını, beslenmemde bi problem de olmadığı için takviye gerekmediğini söyledi. D vit ve demir sadece. Ben kafadan kalsiyum magnezyum çinko da kullanıyorum, demir kabızlık yapıyor, daha önce hemoroid olmuştum, olmamak için.

Aşırı kusma şikayetiyle bende süt ve süt içeren herşeyi kestim gavıscon kullandık biraz hafifledi gibi oldu snra süte geri başladım kusma değişmesi hafiflediği düzeyde kaldı doktor reflüye daha yakın diyo ama son bi yumurta diyeti deniyoruz şuan

Kızlar nolur dua edin bebeğime ya aşırı kusma ile bi serüven başladı süt alerjisi dediler denedik değil gibi dediler şimdi yumurta deniyoruz hala şikayetimiz var birde kalça çıkıklığımız varmış onu öğrendik ve kilo alamıyoruz 3 kilo doğduk 2,5 qylık olduk 4375 kg şuan 21 martta 3aylık olucaz kilo da ilerleyemiyoruz ne yapıcam ne yapmalıyım şaştım kaldımm

Kilo alamaması kusma kaynaklı mı?

Kalsiyum çinko ne kullaniyosun hatta hepsini soyler misin markalı

Eki Görüntüle 3399883 geldi sonunda iki gözümün çiçeği çok beğendim
Oyyyy güzelmiş güle güle şifalı yemekleri olsun miniğin
Kızlar kan takviyesine başladınız mı doktor kan ilacına başlattı
niye değerin düşük mü çıktı rutin bir şey mi?
Doğumdan sonra kullandığınız vitamin varmı kızlar yada hiç kontrole gittiniz mi doğum sonrası
elenatal ve d-vit kullanıyorum ben canım. Kontrole gittim 2 defa son gidişimde hem içerden hem dışardan ultrasonla baktı doktor Herhangi bir problem yok dedi.
canım rabbim en yakın zamanda şifa versin inşallah. Kilosu için alt sınır ne bilmiyorum ama çok ciddi olsa doktorlar farklı midehale ederlerdi. İçini rahat tutmaya çalış sen gerilme ki bebişte rahat olsun. Kalça düzeliyor bir kaç kişinin daha vardı burda.

Kalsiyum çinko ne kullaniyosun hatta hepsini soyler misin markalı
solgar kalsiyum magnezyum çinko
Gyno ferro sanol
VeNatura D3 K2 (bazen aile hekiminin verdiğini kullanıyorum)
Bi de solgar cranberry tablet aldım ama onu çok düzenli kullanmıyorum. C vitamini o. İdrar yolu iltihabına iyi geliyor.

Annemde aynısını söylüyor hatta tüm dişleri gitmiş dört çocuktan sonra
Şuan benimde dişlerimde ağrılar başladı yatkınız sanırım bunduruma
Çok geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin
Kilo hiç mi almıyordu yoksa aldı geri mi verdi
İlk ay kusma bizde çok azdı ikinci ay arttı

Ne kadar da kendine bakan birisi ben ilac yutma sorunlusuyum bu kadarı yutamam

Ayy kızlar magnezyum diasporal kullanıyordum gebelikte dün baktım kutunun yarısı duruyor tarihine de çok var dedim bi tane içeyim içmez olaydım bebekler akşam gazman oldular resmen sabahladım bide vitamin uyku verdi uykusuz zombi gibiyim bu arada saç boyatan arkadaşlar o gün emzirdi mi bebişleri nette baktım bir gün ara verin gibi bişey okudum bende

Aa bu takviyeler bebeğe gaz mi yapıyor bir de sütümüzden onlara geçer değil mi zarar olur mu ki

Saçını boyatinca da ara vermedim keratinle de,Diş dolgusu yaptırınca da
Röntgen cekinmistim o zaman bir kere süt sağıp döktüm o kadar

Ben imom latte kullanıyorum onda sorun yok bence bu suda çözünen bir vitamin sonuçta gazlı içecek mantığında oluyor nasıl o an düşünemedim anlamıyorum bende boyatacağım nasıl okadar saat kuaförde duracağım o düşündürüyor bayrama değişiklik olsun

Selam kızlar
Gaz için neler kullanıyorsunuz?

Ben sürekli ishal olduğu için maflor
Gaz için metsil veriyordum

Bugün çocuk doktoruna gittim
İkisini de kes biogaia ya geç dedi

Kafam allak bullak oldu
Öksürük var diye gittim ciğer filmi çektirdi
İzotonik ile burnunu temizle günde 4-6 kez dedi

Tek hekim 40 gun cnm

Canım internettrn tekrar baktım tek hekim en fazla on gün verebiliyor, on on şeklinde iki kere uzatabiliyor . Farklı bir şeyden mi bahsediyoruz acaba?

Gecmis olsun, o kadar cok mu vardı, sırtını dinleyip şüphelendi mi , sonucu ne çıktı

Gaz sancisi mi var. Ben duzenli olarak biogaia kullaniyorum arada sam simplex ve doktor bi enzim verdi onu.

Ne kadar da kendine bakan birisi ben ilac yutma sorunlusuyum bu kadarı yutamam
Canımsın ya. Günaydınlar sana. hepsini çılgınca düzenli kullanmıyorum tabi. Buna bile stres olan bir yapım var. Dün çocukların da kendimin de d vitaminini unuttum mesela.

Bunu sabah yazmıştım ama göndermemişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…