- Konu Sahibi sunshine__
-
- #67.341
Yükseklik ayari var evet kademeliYukseklik
Ayari var mi kademeli mi
Şikayet sadece kusmamı kilo alımını etkiliyor mu bu kusma kakada mukus var mı hiç kan gördün mü cilt tepkimesi var mı huysuz bi bebek mi Konak problemi var mı. Doktorlar tek bir belirtiyi genelde diyet için gerekli görmüyor sadece mukuslu kaka varsa diyete gerek yok diyor benim kızımda meme tutmama mukuslu kaka en sonda yanak altlarında imanında egzama gibi kabartı başladı ilk kendim diyet uyguladım meğer yemeklere tereyağı katıyordum hiç gerileme olmadı şimdi 4 8 haftalık bi eliminasyon uyguluyor diyetisyenim sonrasında eğer bebekte belirtiler tamamen düzelmişse diyet açma kısmına geçeceğiz birde alerjik bebeklerde 4 4 buçuk ayda ek gıdaya başlıyoruz aynı şekilde onada diyet ve diyet açma şeklinde gidiyoruz dedi sen diyeti açtığında vücudu tepki vermiyorsa yiyebiliyorsun artık.süt diyeti açma merdiveni var o şekilde açacakmışız fırınlanmıştan başlayarak falan birde bu arada kalsiyum d vitamini takviyesi de başlattı bana benim ki çok katı diyet olduğu için sanırım
Benim kilo fazlam olduğu için vitaminlerin daha çık iştah açacağını, beslenmemde bi problem de olmadığı için takviye gerekmediğini söyledi. D vit ve demir sadece. Ben kafadan kalsiyum magnezyum çinko da kullanıyorum, demir kabızlık yapıyor, daha önce hemoroid olmuştum, olmamak için.Doğumdan sonra kullandığınız vitamin varmı kızlar yada hiç kontrole gittiniz mi doğum sonrası
Aşırı kusma şikayetiyle bende süt ve süt içeren herşeyi kestim gavıscon kullandık biraz hafifledi gibi oldu snra süte geri başladım kusma değişmesi hafiflediği düzeyde kaldı doktor reflüye daha yakın diyo ama son bi yumurta diyeti deniyoruz şuanSelam kızlar, benim bebeğimin kusması bitmeyince sonunda süt ürünlerini kestik. Sadece yoğun kusma değil tabi kalada hafif mukus ve patlama şeklinde kakalar, arada hafif kan vs de vardı. Benim gibi yemekleri kesmek zorunda kalan var mı başka?
Ben geçen hafta kan verdim tüm değerlerime baktırdım d vitamini demir ve folik asir değerlerim düşükmüş ilaç başladımDoğumdan sonra kullandığınız vitamin varmı kızlar yada hiç kontrole gittiniz mi doğum sonrası
Kilo alamaması kusma kaynaklı mı?Kızlar nolur dua edin bebeğime ya aşırı kusma ile bi serüven başladı süt alerjisi dediler denedik değil gibi dediler şimdi yumurta deniyoruz hala şikayetimiz var birde kalça çıkıklığımız varmış onu öğrendik ve kilo alamıyoruz 3 kilo doğduk 2,5 qylık olduk 4375 kg şuan 21 martta 3aylık olucaz kilo da ilerleyemiyoruz ne yapıcam ne yapmalıyım şaştım kaldımm
Kalsiyum çinko ne kullaniyosun hatta hepsini soyler misin markalıBenim kilo fazlam olduğu için vitaminlerin daha çık iştah açacağını, beslenmemde bi problem de olmadığı için takviye gerekmediğini söyledi. D vit ve demir sadece. Ben kafadan kalsiyum magnezyum çinko da kullanıyorum, demir kabızlık yapıyor, daha önce hemoroid olmuştum, olmamak için.
Oyyyy güzelmiş güle güle şifalı yemekleri olsun miniğinEki Görüntüle 3399883 geldi sonunda iki gözümün çiçeği çok beğendim
niye değerin düşük mü çıktı rutin bir şey mi?Kızlar kan takviyesine başladınız mı doktor kan ilacına başlattı
elenatal ve d-vit kullanıyorum ben canım. Kontrole gittim 2 defa son gidişimde hem içerden hem dışardan ultrasonla baktı doktor Herhangi bir problem yok dedi.Doğumdan sonra kullandığınız vitamin varmı kızlar yada hiç kontrole gittiniz mi doğum sonrası
canım rabbim en yakın zamanda şifa versin inşallah. Kilosu için alt sınır ne bilmiyorum ama çok ciddi olsa doktorlar farklı midehale ederlerdi. İçini rahat tutmaya çalış sen gerilme ki bebişte rahat olsun. Kalça düzeliyor bir kaç kişinin daha vardı burda.Kızlar nolur dua edin bebeğime ya aşırı kusma ile bi serüven başladı süt alerjisi dediler denedik değil gibi dediler şimdi yumurta deniyoruz hala şikayetimiz var birde kalça çıkıklığımız varmış onu öğrendik ve kilo alamıyoruz 3 kilo doğduk 2,5 qylık olduk 4375 kg şuan 21 martta 3aylık olucaz kilo da ilerleyemiyoruz ne yapıcam ne yapmalıyım şaştım kaldımm
solgar kalsiyum magnezyum çinkoKalsiyum çinko ne kullaniyosun hatta hepsini soyler misin markalı
Aminnnnn inşallah canımOyyyy güzelmiş güle güle şifalı yemekleri olsun miniğin
Annemde aynısını söylüyor hatta tüm dişleri gitmiş dört çocuktan sonraTanıdığım yaşı büyük bir çok kişi emzirmeden sonra diş problemi yaşadıklarını söylediler. Sen de süt ürünü tüketmiyorsan kalsiyum kullanman iyi olmuş. D vit aile hekimi 3 ay, kadın doğum doktorum emzirdiğim müddetçe kullanmamı söyledi.
Çok geçmiş olsunKızlar nolur dua edin bebeğime ya aşırı kusma ile bi serüven başladı süt alerjisi dediler denedik değil gibi dediler şimdi yumurta deniyoruz hala şikayetimiz var birde kalça çıkıklığımız varmış onu öğrendik ve kilo alamıyoruz 3 kilo doğduk 2,5 qylık olduk 4375 kg şuan 21 martta 3aylık olucaz kilo da ilerleyemiyoruz ne yapıcam ne yapmalıyım şaştım kaldımm
Ne kadar da kendine bakan birisisolgar kalsiyum magnezyum çinko
Gyno ferro sanol
VeNatura D3 K2 (bazen aile hekiminin verdiğini kullanıyorum)
Bi de solgar cranberry tablet aldım ama onu çok düzenli kullanmıyorum. C vitamini o. İdrar yolu iltihabına iyi geliyor.
Aa bu takviyeler bebeğe gaz mi yapıyor bir de sütümüzden onlara geçer değil mi zarar olur mu kiAyy kızlar magnezyum diasporal kullanıyordum gebelikte dün baktım kutunun yarısı duruyor tarihine de çok var dedim bi tane içeyim içmez olaydım bebekler akşam gazman oldular resmen sabahladım bide vitamin uyku verdi uykusuz zombi gibiyim bu arada saç boyatan arkadaşlar o gün emzirdi mi bebişleri nette baktım bir gün ara verin gibi bişey okudum bende
Ben imom latte kullanıyorum onda sorun yok bence bu suda çözünen bir vitamin sonuçta gazlı içecek mantığında oluyor nasıl o an düşünemedim anlamıyorum bende boyatacağım nasıl okadar saat kuaförde duracağım o düşündürüyor bayrama değişiklik olsunAa bu takviyeler bebeğe gaz mi yapıyor bir de sütümüzden onlara geçer değil mi zarar olur mu ki
Saçını boyatinca da ara vermedim keratinle de,Diş dolgusu yaptırınca da
Röntgen cekinmistim o zaman bir kere süt sağıp döktüm o kadar
Tek hekim 40 gun cnm
Gecmis olsun, o kadar cok mu vardı, sırtını dinleyip şüphelendi mi , sonucu ne çıktıSelam kızlar
Gaz için neler kullanıyorsunuz?
Ben sürekli ishal olduğu için maflor
Gaz için metsil veriyordum
Bugün çocuk doktoruna gittim
İkisini de kes biogaia ya geç dedi
Kafam allak bullak oldu
Öksürük var diye gittim ciğer filmi çektirdi
İzotonik ile burnunu temizle günde 4-6 kez dedi
Gaz sancisi mi var. Ben duzenli olarak biogaia kullaniyorum arada sam simplex ve doktor bi enzim verdi onu.Selam kızlar
Gaz için neler kullanıyorsunuz?
Ben sürekli ishal olduğu için maflor
Gaz için metsil veriyordum
Bugün çocuk doktoruna gittim
İkisini de kes biogaia ya geç dedi
Kafam allak bullak oldu
Öksürük var diye gittim ciğer filmi çektirdi
İzotonik ile burnunu temizle günde 4-6 kez dedi
Canımsın ya. Günaydınlar sana.Ne kadar da kendine bakan birisiben ilac yutma sorunlusuyum bu kadarı yutamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?